eşimle tartışıyoruz ve bazen onun haklı olduğunu anladığım anlarda konuyu uzatmamak için dudaklarına yapışıyorum çok kızdıysa şımarma hemen ciddi konuşuyoruz diyor ama karşılığını da alıyorum :) başka neler yapılabilir bu gibi anlarda yardımcı olur musunuz lütfen?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturuyoruz mesela kavga ediyoruz o hakliysa aynen bende dudaklarina yapisiyorm ustune cikiyorum... Yapma boyle onemli bisi konusuyoruz dio el atiyorum bir tarafa feln unutuo :) ama cogu zaman yapmam bazen yapaim ki basitlesmeyeyim istediginde alamaz :)
11 Yorumla
Soran+1 yıladamın haklı olduğunu anladığım anda bende yoksa dediğin gibi basit olmaya gerek yok ;)
En İyi Cevaplar
vayyy.. güzel bir taktikmiş.. :) peki karşılığını alamadında oluyomu? :) babamın bir lafı var.. her sıkıntı ve olumsuzluğa pembe gözlük takarak bak der... sende öyle yap... zaten sende pes pembe yapıyormuşsun :))
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle babaya saygılar valla çok doğru demiş :) ha bu arada daha karşılığını almadığım olmadı
Cinsellik konusunda 569 cevap paylaştı. Aslında tam da dediğin gibi...
Hangi silahını çekersen çek , işe yaramayacağı zamanlar olur. bazen yapman gereken , küçük tatlı bir kız çocugu rolüne bürünmektir... Ürkmüş ve şefkat isteyen...01 Yorumla
Soran+1 yıltam da böyle işte..
İşin kolayını bulmuşsun. Tartışmayı bitirmek için öp. Canın çekince tartışma çıkar nasılsa sonunda öpüşme peşine yatak var. İyi be biz haksız olunca napalım peki.
14 Yorumla
Soran+1 yılkeşke o da bana yapsa da gururlu beyimiz tartışmayı sonuçlandıracak illa devam eder :)
Soran+1 yılo başka bu başka..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben. O haklıysa yapıyorum ama ben haklıysam yandı=)) Şirinlik yap ama aşkım diyerek.. Ben tabiri caizse hemen yavşıyorum
19 Yorumla
Soran+1 yıltam da ben işte :) ben haklıysam sıçtı o zaten :D ama onun haklı olduğu yerde leğen getirir ayağını yıkarım valla :D :D :D o derece yavşaklığım vardır :D
Cevap sahibi+1 yılEvet :))) her durumdan kıvırma özelliğimize bayılıyorum:)
Soran+1 yılşeytana pabucunu ters giydirmişiz ;) normal değil mi canım yani :)
Cevap sahibi+1 yılAman canım napalım onlarda bizim zaaflarımızı bulsunlar madem :))
Soran+1 yıldmi madem :D hahahha
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
ulen siz kadınlar ne tehlikeli yaratıklarsınız ya şu kısa diyalog bile herşeyi özetliyor :D
Soran+1 yılo bizim aramızda sen karışma :)))
Cevap sahibi+1 yılaynen:)
+1 yılvay be. ulan şöyle bir kız isterdim ama onu da başkası kapmış napalım.
124 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyisini bulursun umarım.
- +1 yıl
huyu sana benzesin ama
Soran+1 yılbenzer belki
- +1 yıl
sen böyle şeyleri filmlerden falan mı gördün de uygulamaya başladın.
Soran+1 yıliçimden gelmese yapmam ;)
- +1 yıl
adamın da canına minnet tabi:D
Soran+1 yıle tabi :)
- +1 yıl
sen haklı olunca onun nasıl oyunları oluyor sana karşı
Soran+1 yılo yapmaz gururlu uzatır da uzatır ama ben haklıysam bitti o sıçtı o an yani :D
- +1 yıl
bu adamın elinden çekeceği var:D ama sen gibisini de bulamaz:D
Soran+1 yılo herşeyin farkında ;)
- +1 yıl
nasıl buldunuz birbirinizi
Soran+1 yılişyerime gelmişti kendisi bir evrak bırakmak için :) sonra da peşimi bırakmadı zaten :) 4 yılın sonunda evlendik :)
- +1 yıl
ay ne şeker. umarım hiç ayrılmazsınız. aşağıdaki kadın sen evli değilsin anlamazsın diyor ama kalıp gibi kolalı kadın olan, evlilikleri monoton bir şekilde ilerleyen o aslında. nerden anlasın erkek ruhundan.
Soran+1 yılkasıla kasıla bir hal olmuş dondurucu buzdolabı gibi boşver ;) ben yaptığımdan rahatsızlık duymuyorum fikri de umrumda değil ;)
- +1 yıl
aynen aptal ya. ikide bir de sen bekarsın anlamazsın demez mi. kendisi evlenmiş de nolmuş sanki. çok anlıyor hanımefendi.
Soran+1 yılboşver desin uğraştığına değer mi? değmez o zaman salla gitsin ;)
- +1 yıl
haklısın moralimizi bozmasına izin vermeyelimm :))
- +1 yıl
ne iğrenç insanlar var ıyyy böyle bir şeye eşleri nasıl izin veriyorr
- +1 yıl
yanlış anlamayın sakın bu son yorumu swinger diye bir şey paylaşmıştı dün biri onlara ithafen yazdım sizinle hiçbir alakası yok yani. hani bu eş değiştirme var ya işte o mide bulandırıcı ya.
Soran+1 yılNasil yani es degistirme derken?
- +1 yıl
ya var ya hani örnek veriyorum evli bir aileyle anlaşıyorsunuz eşin o adamın karıyısla o adam da seninle yatıyor swinger bu. dün bu işe çocuklarında dahil olduğunu duydum da ona şaşırdım.
Soran+1 yılohaa diyorum o ne yaaa:S
- +1 yıl
iğrenç mide bulandırıcı bir şey. ama varmış hatta ülkemizde yaygın olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir hareket olduğunu düşünüyorum. En kızgın anımda bile sakinleşiyorum. Elini şeyine de atabilirsin cinselliği seviyorsa yine kendine gelir. ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılortamın durumuna göre olabilir ;)
Cevap sahibi+1 yılYabancı yoksa saldır bence acıma ;) Ya da adamın ellerini alıp göğsüne koyup ezebilirsin o da tahrik eder :)
en güzeli susmak bence
biri kızgınsa diyeri susmalı
kız erkek ayırmadan12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama susmak da yetmiyorsa karşı tarafı öperek susturmak tercihimdir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yöntem tutuyor , yoksa 2. silahınız gözyaşını kullan. :D
110 Yorumla
Soran+1 yılhiç yapmadım yapmam da güçsüz kalmam ki eşimin karşısında aciz gibi o ne öyle...
Cevap sahibi+1 yılÖpme tutmadımı ağlama işte , genel olarak yaşadıgım olay
Soran+1 yıldayanamıyor musunuz gözyaşımıza :)
Cevap sahibi+1 yılYa ben kızardım , onun gözleri dolardı hemen sarılırdım , garip oluyor insan ne biliyim :)
Soran+1 yılay kıyamam yaaa :) hiç ayrılmayın emi :)
Cevap sahibi+1 yılAyrılalı bugün 1 ay 1 gün oldu malesef :/
Soran+1 yılyaaa :( ama çok üzüldüm şuan..
Cevap sahibi+1 yılBende gelmesini istiyorum ama gelmicek biliyorum :/
Soran+1 yılumarım herşey gönlünüzce olur..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :/
+1 yılvay arkadaşşşş :D neler var şu fani dünyadaa :D bizde daha elini tutacaz diye uğraşıyoruz :D
13 Yorumla
Soran+1 yılyaş 45+ mı gerçekten ;) amca sen ölmüşsün ağlayanın yok yaa :)
- +1 yıl
heee 45 :D allalaa 45 olsa burada ne işim var manyak :D:D:D:D sitenin azizliğine uğradım değişmiyor napayım :D hemm konumuz o değil :D
Soran+1 yıltamam konumuza dönüyorum o zaman size de Allah daha iyisini versin diyorum ;)
+1 yılO anki duyguyu cinsellikle bastırmaktan başka bir şey değil. Haksızsan ilk özür dile sonra öp.
11 Yorumla
Soran+1 yılyeri geldiğinde özür dilemesini de bilirim her tartışmada öpmem ki zaten basit olmaya gerek yok o kadar değil merak etme
+1 yılOyle biseye izin vermem iteriim onu
Ben hakli olunca canim cicim o hakli olunca kes sesini yok oyle dunya01 Yorumla
Soran+1 yılitersin? it bakalım bir daha gelir mi geri o ittiğin kadın sana ;)
Bekara karı boşaması kolay gelir derler bizim oralarda ;)
Arkasını getirirseniz ondan daha iyi bir şey yok
21 Yorumla
Soran+1 yıleminim..
vallahi aynı bende öyle yapıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılcansın ;) aferim hep böyle ol :) Mutluluklar ;)
Bende hep böyle hayal etmişimdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım daha iyisini yaşarsın
duygusal bir insanım ben eğer tartışmada kırdıysan istemem. ayrıca büyük bir tartışma ve ben haklıysam o kabul edecek haklı olduğumu yoksa sittin sene olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen yolunu bulmuşsun daha ne olacak başka:)
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmem dün akşam yine oldu ve ailesi ailem de vardı yatak odasının kapısını kendi kilitledi tartışıyoruz diye ama sonuç :) belli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek kanepeye ya da yatağa at herifi ittir sende hemen kucağına zıplayıp otur ardından başla soyunmaya :)
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu bir daha ki sefere öyle yaparım :D
Cevap sahibi+1 yılölçüsünü kaçırıpta herifi canından etme ama yumuşak düşsün :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok tatlisiniz ya:D:Dd
21 Yorumla
Soran+1 yılsende çok tatlısın kuzucum teşekkürler :)
iyi bişey değil adam ortadaki sorunları halletmeden cuppa yatak sonra yatağın altında sorunlar birikir birikir sonra hoppala paşam malkara keşaaaan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa :) koca arıyorum taliplerimi bekliyorum felan :DD
00 Yorumla
+1 yılOpustugun zaman kavga ya da kirginlik bitti mi saniyorsun. İcinde biriktiriyor ve ask sevgi zamanla tukeniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam öpüşmek için kavga çıkartır sürekli :D
23 Yorumla
Soran+1 yılkavgaya gerek yok ki ;)
Cevap sahibi+1 yılşu askerlik bitsede evlensem artık ;)
Soran+1 yılinşallah :)
tebrikler güzel taktik kanka
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl olsa öpüşcez diye kavga rahat başlıyor bunların
Soran+1 yıl;) teşekkürler gokhan389 , hayır tabiki öyle değil ama adam haklıysa uzatmanın bir anlamı yok ki daha konuşup üste çıkmaya mı çalışıym iyice batmak var işin ucunda nictirgitbeyaa ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllaaa yoksa sen benim karımısın ne işin var burada git çocuğa mama hazırla
02 Yorumla
Soran+1 yılneyseki çocuğum yok şu an hiç üzerime alınmadım :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) bizde aynı şeyi yaşıyoruz da
Hahahah iyi taktikmis hosuma gitti la :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hoş değil. basitlik ve şımarıklık oluyor. madem tartışıyorsun bunu bu şekilde düzeysizce sonlandorma.
Özür dile o an adamın içinden gelmez ve hafif görebilir seni.
Not bende evliyim.215 Yorumla
Soran+1 yılhafif olsaydım evlenmezdik. bilmem anlatabildim mi bayan çok bilmiş ;)
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığın hafiflik bayan ukala:)
Hafiflerde evleniyor ayrıca.
Yine söylüyorum hiç hoş değil.
Bir erkeğin gönü böyle alınmaz.
Soran+1 yılsen bildiğini yap benim yaptığıma da karışma oldu mu ben çok mutluyum eşimde mutlu olduğu için sıkıntı yok. sen böyle kasıntı kasıntı ne anlarsın ki
Cevap sahibi+1 yılTersine yanlışını uyarıyorum.
Kasıntı olan sensin ki kötüye çekiyorsun.
Bu bildiğin erkeği soğutabilir.
haksızsan işine geldiğinde böyle, kocan haklıysa burnundan getirme gibi doğru değil.
Bu yaptığın zamanla birikir adamda o zaman eşimde mutlu diyemezsin.- +1 yıl
yahu sustum sustum ama cevap vermeden de duramadım. kadın böyle yaparak kendini mutlu hissediyorsa sana eleştirmek düşer mi? nasıl davranması gerektiğini sana mı sorcak? soruyu sormasındaki amaç daha farklı ne gibi yöntemler deneyebilirim diye başkalarının fikirlerini almaktı başkalarının özel hayatına müdahale etmesine izin verdiğini düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılstratospher, kadın soru sormuşsa her fikre açık demektir.
bu yaptığı uzun vadede onu kocasının gözünde farklı gösterir.
Sen bekarsan anlayamazsın.
Aklı başında olan bir kaç erkekte benle aynı şeyi yazmışlar.
Bakış açımız aynı. Böyledir, anlık çözüm ama uzun vadede değil.
Soran+1 yıl@stratosphere teşekkürler içtenlikle..
Cevap sahibi+1 yılmilyon tane yorum gelse @stratospher ve binlercesi, fikrim değişmeyecek.
Adam içinde biriktirir zamanla da bu dediğime hak verirsin. İstersen de verme, ama gerçek bu.
Soran+1 yılsen gerçeğin o olduğunu sanıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBana kızıyorsun farkındayım.
seninle ne garezim olabilir ki;?
Tanımam- etmem. Ne geçecek elime?
Uyarı için dedim. bir bayan olarak düşündüğümden.
Ama sen yanlış yerler çektin.
Bu bencillik ve neden hafifliktir biliyor musun?
O haksızsa burnundan getirip, arkasını bırakmayıp sorgunun,
sen haksızsan bu şekilde bitirtmen.
Adam demez mi, ben haksız olduğumda şeytana papucunu ters giydirecek kadar ayak oyunları yapıyor, üzerime gidiyor da, o haksız olduğunda nasıl böyle basitçe konuyu sonlandırıyor?
Bu açıdan hiiç bakmayı düşündün mü çok yönlü, bütüncül?- +1 yıl
iyi de senin doğrularının gerçekten doğru olduğunu nerden biliyorsun? belki de bu kadının doğruları da kendi yaptıklarıdır? illa kendi düşüncene uymuyor diye başkalarını eleştirmek bana çok saçma geliyor. hem şu an mutlu mu? mutlu. bu şekilde sevdiğini mutlu ettğini düşünüyor mu? düşünüyor. sevgilisinin bundan bir şikayeti var mı? yok.. ee o zaman? kadının yaptığı hareketi yanlışmış gibi lanse edip neden moralini bozuyorsun ki? kendin yapamadığın için bana ciddi anlamda kıskanıyorsun gibi geliyor. yapamayacağından değil haa yanlış anlama sadece sevdiğin bu tip hareketlere alışkın olmadığı için onun gözünde manyak kadın imajı uyandırmamaya çalışıyorsun. sana da hak veriyorum. adam demez mi ulan bizim hanımın başına saksı m düştü acaba diye.. düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü misali :D
Cevap sahibi+1 yıl@stratosphere, bekarsan yazdıklarımı anlayamazsın.
- +1 yıl
sen evlisin ne de iyi anlıyorsun ya.
Soran+1 yılStratosphere boşver uğraştığına değmez.. canım sende bu yolda devam et ben neyi ne zaman nasıl yapacağımı bilirim. sen evliliğini düşün benim evliliğime yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılhaksızsa sıçtı diyens ensin.
bir düşün bakalım işine geldiğinde öyle, gelmediğinde böyle. dürüst olmayan kadını erkek uzun vadede sevemez.
işine geldiğinde öp, gelmediğinde hesaba çek haksız diye.
kendine müslümanlık bu..
değmez haklısın senin gibi bencil birine yazdığım tek harf bile.
yaşa gör.
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle ataklar hoşluk katıyor kuşkusuz pembe -,-
12 Yorumla
Soran+1 yıl;) her zaman değil arada şaşırtıcılık olmalı ;)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
ne mutlu kavgalar hep böyle bitse
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah daha büyük tartışma vermesin de Şeytan kulağına kurşun ;)
Soran+1 yılinşallah
+1 yılne mutlu sana beya
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılçok sinirliyse etki etmiyor dimi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirli ama bana dayanamıyor biliyorum ;)
- +1 yıl
ooo
Ben olsam tartışacağıma direk yatağa atarım seni:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılHhwhe ne güzel hatun işi biliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılÇok güzelsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiz ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi eşim olsun bin derde göğüs gererim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah Allah gönlüne göre verir..
Cevap sahibi+1 yılAmin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavga edince direk penisine yapış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel sonuç
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılGozleeimi kPatsam yuzunu gorurmuyum
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyisini görürsün umarım.
- +1 yıl
Sana demeedik bayan sarki dinliodum sacma Soruya sacma cevap ok
- +1 yıl
@Soran Aldı cevabını ok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini sikine at
00 Yorumlaözentilik
13 Yorumla
Soran+1 yılhıhı sen öyle san içimden gelmese yapmam
Soran+1 yılben sapıksam kocama sapığım sen normal ol hadi şimdi yoluna.
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası