Kiz kardesim benden 4 yas kucuk ama bedenlerimiz ayni ayni bedeniz herseyimiz ortaktir zaten ama ic camasirimiz da ortak ben bazen diyorum benimkileri kullanma ayiralim falan diye ama dinlemiyor heo bendeb giyinir zaten. ic camssirlari ozellikle kulotu falann ortak kullanmak ne kadar hijjenik ve saglikli ki kiz kardesim sonucta ama yine de biraz rahatsiz oluyorum acikcasi bu ddurumdan normal mi ortak ic camasiri kullanmak kardesle sizceee?
Güncellemeler
+1 yıl
Ic camasirlari yuksek dereceyle yikayip utuler oyle kullanniriz!!!
Eger evli olsaydin hoş olmazdi cunku evli birinin ic camasiri asla giyilmez. Ikinizde yasitsiniz kardeşsiniz, makjnada kaynatilarak yikaniyo zaten sorun olmaz bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet zaten evli birinden acayip igrneirim ama kardes diye asiri dert de etmiyorum yikanip utuledigim icin ama bilemedim
Çözümü çok basit aslında bu yasa kadar bu aklı size veren olmadimi hayret iç çamaşırı kullanmayın dermişim tabiki şaka farklı günlerde yikarsaniz çamaşırlarınızı karışmaz sağlık gunlere
makinadan cikinca ister istemez renkler benzer ve bedenler ayni olunca karisiyor kim kimindi belli olmuyor yuksek derecede yikandigindan asiri rahatsiz olmuyorum zaten ama bazen aklima takiliyor...
ne yapsam yapiyim karisiyor bi cozum bulamadim zaten kardesimin umrunda degl kimin oldugundan o hic takilmaz o bunu dert etmedigi icin oluyor zaten kiminmis diye hic dikkat etmeden giyiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eger evli olsaydin hoş olmazdi cunku evli birinin ic camasiri asla giyilmez. Ikinizde yasitsiniz kardeşsiniz, makjnada kaynatilarak yikaniyo zaten sorun olmaz bence
evet zaten evli birinden acayip igrneirim ama kardes diye asiri dert de etmiyorum yikanip utuledigim icin ama bilemedim
hijyenik değil ya birbirinizden bir şeyler kapabilirsiniz
kocayı da ortak kullanmazsınız umarım bir gün :D :D
Sağlık açısından yanlış karar size ait yine
evet de iste camasir makinasine atinca kuruyunca karisiyor hangisi kimin oldugu
Çözümü çok basit aslında bu yasa kadar bu aklı size veren olmadimi hayret iç çamaşırı kullanmayın dermişim tabiki şaka farklı günlerde yikarsaniz çamaşırlarınızı karışmaz sağlık gunlere
Hijyen hijyen hijyen..
Senin kiz kardesin ablan vb yok mu renkler ve bedenler ayni olunca karisiyor maalesef otomatikmenn
Nolucak ya takılma ona
makinadan cikinca ister istemez renkler benzer ve bedenler ayni olunca karisiyor kim kimindi belli olmuyor yuksek derecede yikandigindan asiri rahatsiz olmuyorum zaten ama bazen aklima takiliyor...
Kardeşsiniz zaten daha ne olucak ki bu herkesde öyledir
Fakir misiniz mk
Hehdhuwbdhshw fakirsek nolmuss ortak esyalar hep karisiyo biraz da ondan
Pis misiniz?
yokk utuleyip en yuksek dereceyle yiktatiriz makinadan cikinca bedenler ayni renkelr falan da benzer olunca hangisi kimindi karisiyor otomatikmen
Normal değil
saçma bişi ayrın
Yaa zateb ayri ama yikaninca kuruyunca hangisi kimindi karisiyor surekli
sen ayrı al
ne yapsam yapiyim karisiyor bi cozum bulamadim zaten kardesimin umrunda degl kimin oldugundan o hic takilmaz o bunu dert etmedigi icin oluyor zaten kiminmis diye hic dikkat etmeden giyiyor
onlardan ayrı bi model seç 5-10 tane al ayrı yere koy...
Ayırın tabiki
Dinlemiyorrr o hic rahatsiz olmuyor boyle seylerden
Sakıncalı hijjen için