Mastürbasyon yaptınızda yatağınız ıslanıyor mu? Bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Dalga geçmeden cevaplayın.
Her zaman olmasa da arada mastürbasyon yaparım. Yapınca da idrarım olmamasına rağmen, tuvalete çıkmış olmama rağmen tatmin olurken su geliyor. Aslında tam bir su değil bu. Kaygan, renksiz, kokusuz bir şey. Asla p*rno gibi de fışkırma şeklinde olmuyor. İdrarımı yapmıyorum bundan eminim ama her seferinde yatağım çarşafım ıslanıyor. Böyle yatmak da içime sinmiyor.
1. Bunu nasıl temizlerim?
2. Bunu nasıl engellerim?
3. İlişkide böyle olmanın bir sakıncası olur mu? Ben biter bitmez yatak çarşafımı falan değiştiriyorum.
4. Bunu yataktan çıkartmasak sorun olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Yav ben havlu vs kullandım kullandığımda da yine oluyor. Yatağa geçiyor. Eğer bunu engellersem zevk alamıyorum. Gerçekten zevk aldığımda düşünmediğimde oluyor. Ama etrafımı falan pisletmiş gibi hissediyorum. Böyle şeyler kadınlar arasında bile sorulmaz. Konuşulmaz. Ben de mi bir tuhaflık var bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Milleti sabah sabah 4zdırmış gibi oluyor. Ama öyle bir niyetim yok valla. Ciddiyim. Aklınıza muzip şeyler gelmesin. Zaten sormazdım da ama ben sormasam da site bellidir yani bu saatlerde. Bir kadın üye yorum yapsa keşke. Kadın üye yorum yaparsa eğer yorumumu sil derse silerim bu arada.
Mastürbasyon yaptınızda yatağınız ıslanıyor mu? Bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz?