bunu deneyenlere sormalısın hatta buna prezervatif takarsan daha hassas dokunuşlar yapar kızlığını bozmadan içine girebilecek en güzel şeydir ama yapabilirsen parmakların da inse ise serçe parmağın da eşsiz zevk verir
işte en mükemmel olanı seni senin istediğin kadar az tanıyan ve zararsız olması gereken birisi olmalı seni senin kadar düşüneren sana eşsiz zevk verecek ve inan bana sevmene gerek olmadan sana dokunuşları öpüşü koklaması seni senden alacak ve diliyle seni doruklara çıkaracak birisi olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
seni içinde bir şey mutlu edecekse bakirelikte önemliyse kurşun kalem dene hada özelini yazarım ama onu yapamazsın
Kurşun kalem mi yok ya
bunu deneyenlere sormalısın hatta buna prezervatif takarsan daha hassas dokunuşlar yapar kızlığını bozmadan içine girebilecek en güzel şeydir ama yapabilirsen parmakların da inse ise serçe parmağın da eşsiz zevk verir
Kızlık gider bence hem acır
acımadığını mükemmel olduğunu göreceksin veee acımazsa zaten kızlığına bişi olmuyor demektir değil mi yani kontrol senin elinde
Aslin da ilişki yaşamak istiyorum da guvenilir insan yok
gizli saklı zararsız yaşananların yaşandığı yerde kalması gereken ve tecrübeli deneyimli sana eşsiz zevkleri yaşatacak birisimi
Sevmediğim biriyle yapmam sevdiğim insanla yaparım da ayrılmaya gelince aileye soylemekle tehdit edebilir ifşa edebilir
işte en mükemmel olanı seni senin istediğin kadar az tanıyan ve zararsız olması gereken birisi olmalı seni senin kadar düşüneren sana eşsiz zevk verecek ve inan bana sevmene gerek olmadan sana dokunuşları öpüşü koklaması seni senden alacak ve diliyle seni doruklara çıkaracak birisi olmalı
Yabancı biriyle yaparsam beleşe yapmam para karşılığı yaparım
ne kadara
gizliden çıksam gelirmisin
Yo yapmam utangacım ben
sadece sohbet olurdu nede olsa yanımayan biriyiz
küçük bir do vermen gerekir aksi olursa engellersin
evet kullanıyorum 2 tane titreşimli 2 tane normal birde vakumlu olanlardan var
O nasıl oluyor merak ettim
Vibratörü boş ver ben varım hem bedava😜
Abimm
Ya seksin abisi ablası olmaz zevki olur😍
Gerçek penis varken plastik aletleri napayım