Ben bir ayak fetişisti bayanım.Evet bayanların ayak fetişisti olması biraz garip gelebilir ama ayaklarıma dokunulmasını öpülmesini felan seviyorum bunu keşfetmemi eski sevgilim sağlamıştı oda ayak fetişistiydi ki o zaman anladım ki bende fetişistim.Ayrılalı 1 sene oldu birsürü sevgilim oldu fakat hiçbirine bu huyumu söylemedim utandım acaba sevgilime bu konuyu nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
arkadasım sexın şusu busu yoktur sex tatmınkarlıktır sen nasıl tatmın oluyorsan olay bıtmıstır mutlu olmana bak partnerınde en az senın kadar ısteklı oldumu zaten supersınız demektır.buradakı yorumları okuyorum guluyorum yok mıdesı kalkıyormus falan fılan emınımkı bu mıdesı kalkanlar sexın yuzde otuzunu yasamıyorlar.kırk yasımdayım bomba gıbıyım.onemlı olan bırbırınızı mutlu etmektır.şunu belırteyım sex once kafanda beynınde baslatacaksın ve fantazı mutlaka olmalı.ben ıkı gun bosalmayayım kudururum,buradakı genc arkadaslara tavsıyem sex olmadan hayat olmaz kendınıze guvenın ve ısteyın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. senin gibi bir hatun bi bulamadım yahu (yanlış anlama sakın sarkma falan yok)
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü hiç ayak fetişisti kız yok :(
Soran+1 yılŞanssızsın o zaman
Soran+1 yıl:/
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Ayak güzel ve bakımlıysa bir de tırnaklarda kırmızı oje varsa bayılırım. Bi keresinde evime gelen bi arkadaşımın ayakları cok tatlıydı yere oturdum falan bi şekilde bahanelerle kızın ayaklarına yakın olmuştum keşke benim de böle düşünen kız arkadaşım olsa bunun bi tür sapkınlık oldugunu dusunmuyorum cok var boyle insan ;) Ağzını ara bakalım ne tepki verecek belki o da senden korkuyodur soyleyemiyodur
05 Yorumla
Soran+1 yılAradım ama belirti yok bence kırmızı oje itici ya mavi yada siyah iyidir :D
Soran+1 yıl:/
Soran+1 yılKonuşmayıp söylemeyedebilirim gibi bir ihtimalde var aslında
Yok, sen ayak fetişisti değilsin..
Ayak fetişisti olabilmen için, kadın-erkek ayağına karşı bir ilgin olması gerekir. Öpmeyi istemek falan vs..
Ama evet, kadınlarda da bayağı fazla bir gürüh, erkek ayağı fetişistidir mesela..04 Yorumla
Soran+1 yılİşte herneyse dokunulması felan hoşuma gidiyo ama erkek ayağından tiksinirim
Soran+1 yılOh be rahatladım peki buna ne deniyor?
Gayet rahat bir şekilde söyle... Eğer ayakların güzelse bu onu da tahrik edebilir... En kötü ihtimal ayrılırsınız ve bu da seni hayat boyu sürecek bir özlemle yaşamaktan kurtarır... (Ayaklarını seven bir sevgili özlemi)
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir mide,fantaziniz var arkadaş.Ben okurken midem bulanıyor.Sizin arzuladığınıza bakın.Bence bunu söylediğinde bırakacaktır.Buna hazırlıklı ol.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa ben fantezisi olan biri değilim ki ilişkiye bile girmedim daha ama içgüdüsel olarak bilmiyorum bende sevmiyorum
Soran+1 yılİşte ben ya dokunmayı öpmeyi felan seven yada yapılmasını seven diye bilirdim ama sanırım benim durumum değilmiş
- +1 yıl
Smyra boşver bilme bence.Miden bulanabilir.
- +1 yıl
Smyrna ben anlatırım
+1 yılşu aşağıda yazanlardan birine mesaj at onunla seviş hem anlatmana gerek kalmaz nasılsa biliyoruz fetiş olduğunu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOff :D
- +1 yıl
ne off? :)
fetişistim derken anladığım kadarıyla sen kendi ayaklarının öpülmesinden hoşlanıyosun bunuda erkek arkine sölicen söle bence nolcak belki oda seviyodur benim gibi ayaklarla ilgilenmeyi falan sevgilim bana dese bi öpücük kondururum sevinçten:)
00 YorumlaKadının ayağını Bademciğine kadar ağzına sokan erkeklerden nefret ediyorum!1
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bademciğine kadar soksun demiyorum zaten
ben ilişki yaşadıgım kızla yapıyorum bu tamamen bir fantezi dir karşındakininde farklı bir fantezisi olabilir bir gün oturun birbirinize fantezilerini anlatın o arada bu ayak fetisinide yapıştır :)
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsel konuşmuyoruz
Soran+1 yılDeniycem
Soran+1 yılÖyle biri yok ki
Soran+1 yılHayır olmadık konusu bile açılmadı sadece öpüştük ama bir fetiş için sevdiğim kişiden vazgeçmem
Soran+1 yılTamam
bence haklısın ,bir çok kadın ayaklarının yalanmasını ve öpülmesini çok sever ama bunu deneyen ve bilenler sadece,bunun içinde ayakları bakımlı ve sexy olmalı...
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAtamam
Soran+1 yıltamam
zarf at düşerse söyle. oje sürdüm falan gibisinden tepkilerini ölç
018 Yorumla
Soran+1 yılDedim onu fakat hıım dedi bende söylemeye korktum
Soran+1 yılBaşka nasıl ölçücem peki
Soran+1 yılPeki sağol
Soran+1 yılTamaaam :D
Soran+1 yılİnşallah bide ben ayaktan iğrenirim derse
Soran+1 yılEvet :(
Soran+1 yılDiyorum ama belli ettiği felan yok
Soran+1 yılCinsellik konuşmuyoruz
Soran+1 yılEveet
+1 yılKotu birsey istemiyorsun acik sozlu olmanda fayda var bence.. aslinda cogu kisinin hosuna giden cildirtan bi durum fakat kimse soylemiyo:) sence?
00 Yorumlabana söylemene gerek kalmadı seni bekliyordum bende..
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım ben sana sözlü olarak değil ama hareketlerınle nası belli edeceğini anlatyım
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
mesaj atarmısın
Soran+1 yılTamam
erkeklerin pis ayaklarına nasıl fetişsin kus ya kus
06 Yorumla
Soran+1 yılIyy hayır ya saçmalama erkek ayağına bakmaktan bile tiksinirim ama benim durumum farklı ben dokunulmasını öpülmesini felan seviyorum sadece
- +1 yıl
benm ayaklarımı görmelisin bnce.genelleme yapma ;)
Soran+1 yılIy hayır iğrenç tiksinç berbat hayatta öyle bişey olmadı olamazdaaa
- +1 yıl
hijyene dikkat ettikten sonra sorun yok. sizin vajinanıza göre ayak çok daha temiz bence.
Soran+1 yılYaniii
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapılan araştırmalara göree, ayak fetişti erkeklerin %90 gay olduğunu biliyomusun.
024 Yorumla
Soran+1 yılOha
Cevap sahibi+1 yılgerçekler bu ama... ben birde nette fazla bir şekilde sohbet sitelerine giren biriyim. bazen hiç girmem bazende baya takılırım, bu araştırmadan sonra sohbet siteerinde gay lerle sohbet ettim, ve sohbet arasında inceden sordum bu tür şeyleri , ve gerçekliğinin farkına vardım açıkcası, benim sohbet ettiklerimin hemen hemen hepsi ayak fetişistiydi. seninki umarım %10 luk bir kısımdadır:) ama bu kadar ustaca olupta bunu keşfeden birisi bence gay olmalı
Soran+1 yılOha gaylıkla alakası yok saçmalama 51 kızla çıkmış daha önce oha gay olamaz
Cevap sahibi+1 yılgizli gay diye bir durum var. sen bunu anlayamazsın... çocuk yoksa senin fetişst olduğunu nerden nasıl keşfetcek ve nasıl bu kadar ustalıkla bunu çözümlücekki... yanii benim düşüncem bu... sen senden önce 51 kızla çıkmış olanamı çıktın:):):) ben anlamıyorum bu kızları. ya bir erkeğin hayatındaki onlarca kızdan birisi olmak size ne kazandırıyo?
Soran+1 yılAma çocuk yakışıklı ve popülerdi ve aşık etti 6 ay çıktık
Cevap sahibi+1 yıl:):):) bu kızların popüler ve yakışıklı merakıda beni öldürcek yaa... 6 ay çıkmadınız, çocuk 6 ay seni kullandı. yoksa sende 51 kişiden biri olmazdın...
Soran+1 yıl6 ay çıktık ya sevmiştir heralde
Cevap sahibi+1 yıl:) sen erkeklleriii hiçç tanımamşsın. sadece kendini avutuyosun. adam 6 ay boyunca cinsel ihtiyaçlarını karşıladı sadece ve sonundada bıktı uzaklaştı hepsi bu. yani senin şu durumun onun gözünde gecelik kadınlardan farkın yoktu. neden kendinizi kullandırmak için bu kadar perişan olursunuz anlamıyorum ben.
Soran+1 yılİlişkiye girmedik ki sadece öpüştük bide ayaklarımı öptü o kadar
Cevap sahibi+1 yılsadece girmedi diyelim biz buna... bi söz vardır... kendi bakire ama ruhu fahişe diye...
Soran+1 yılNe demek istiyosun embesil laflarına dikkat et amk ben en fazla öpüştüm o kadar aptal...
Cevap sahibi+1 yılkendin itiraf etmişsin bisürüü sevgilin falan filan olmuş yahu senin karakterinde olan birisi sadece öpüüşmezzz. sadece öpüşmekle kalmaz... ok. sen ve seningiblier nerde akşam orda sabah tipindeki kişilerdir. zaten gizlisin itira et kurtul. oral yapmadınmı? ve yaptırmadınmı?
Soran+1 yılNeyden bahsediyosun sen ya daha 17 ye yeni girdim ben hiçte nerde akşam orda sabah değilim beni tanımadan konuşma lütfen inancı olan bir insanım ve bende bu fetişistlik durumundan memnun değilim fakat engel olamadığım için yazdım oral felanda yapmadım yapmamda ıyk
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl önce çıktiğın çocuk ayaklarına varana kadar öpüyo soraaa sen 1 yılda bissürrüüüüüüü erkekle çıkıyosun birde inanç diyosun komik olma yaa:):):). sen daha 17 yaşında bunları yaşamışsan ben 20 lerde seni düşünemiyorum yani.
Soran+1 yılÖnyargını da al ve defol sen benim kim olduğumu bilmiyosun ki ne yapıp yapmadığımı nasıl bileceksin
Cevap sahibi+1 yılkızım buyur gel önyargılarını yık. tanışalım o halde...
Cevap sahibi+1 yılben face kullanmıyorumki ama nasıl eklicem seni.
Cevap sahibi+1 yılkuzene eklicem seni ok
Soran+1 yılÖnyargıların var diye dedim
Soran+1 yılTAMAM
Cevap sahibi+1 yılok. hallettim bu arada linki kaldır istersen
Soran+1 yılKabul ettim
+1 yılben bu konuları seviyorum ama karşımdakine açmayı bilmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende de aynı dertten var :(
- +1 yıl
bana kızacağını düşünüerekden söyleyemedim. bu konuyu
Soran+1 yılHı?
- +1 yıl
mesaj yazabilirmisin. bu konuyu konuşalımmı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyleme bişi, direk sok ağzına. bişi derse, en cool halinle "sus ve yalamaya devam et" dersin.
21 Yorumla
Soran+1 yılAhaha o da iyimiş :D
+1 yıldirek söyle emin ol onunda hoşuna gidecektir
17 Yorumla
Soran+1 yılİşte çok denedim konusunu açmaya çalıştım felan ama başarılı olamadım
- +1 yıl
şeviştiğin bir zaman söyle yani şevişme dozu ileriye gittiğinden söyle
Soran+1 yılŞuana kadar en fazla boynumu yaladı yani tam olarak sevişmişliğimiz yok
- +1 yıl
o zaman yine öpüştügünüzde direk söyle ama deme ayaklarımı yala diye. sadece bundan hoşlandğını söyle
Soran+1 yılKonuya nasıl gireceğim?
- +1 yıl
öpüşürken en çok neye dikkat edersin de devamı gelir :D
Soran+1 yılPeki sağol
Söyle gerisi gelir ayak fetişi olaman güzel
033 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi ben hiç sevemedim gitti
Soran+1 yılKötü bişey kendimi ayaklarına dokunulmasından zevk alan bi zavallı olarak buluyorum
Soran+1 yılYok benim erkek ayağına karşı bir sempatim yok olamazda aten iğrenç sadece kendi ayaklarıma yapılan dokunma ve öpüşlerden zevk alıyorum
Soran+1 yılBen sevmiyorum bu huyumu hastalık felan değildir heralde dimi psikoloğa felan gitmem gerekmez?
Soran+1 yılSen nasıl söyledin?
Soran+1 yılHıım
Soran+1 yılBende eski sevgilimle çok mutluydum oda ayak fetişistiydi ama ayrıldık işte :(
Soran+1 yılYani sevgilim kesin şöyle bir tepki vericek o kadar çok zevk alıncak yer varken sen ayaklaırnın mı öpülmesini istiyorsun gibi bir tepki verir gibi düşünüyorum
Soran+1 yılSormadım ama bana ayaklardan tiksinir gibi geliyor
Soran+1 yılİşte onu nasıl yapıcam :/
Soran+1 yılYa zaten bakımlıyım şuanda ojeli zaten yani bakım konusunda bir sorunum yok fakat yinede sürekli yere basıyoruz iğrenmesinden korkuyorum
Soran+1 yılHayır değil
Soran+1 yılİyi de yere basıyoruz sonuçta tiksinebilir
Soran+1 yılEvet iyi fikirde birde bunu ona söylemek var
Soran+1 yılYok katı değil ama hiç kimseye söyleyemediğim için onada söylediğimde ters tepki vercek gibi geliyor
Soran+1 yılSöylemeye çalışacağım
Soran+1 yılTamam
hımm senın gibi hatun zor bulunur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya işte bende bundan şikayetçiyim ama yapcak bişey yok :(
Cinsellik konusunda 394 cevap paylaştı. seni samuray a havale ediyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen dalga geçmeden cevap verin bende bu durumdan hoşnut değilim tabiki ama içgüdüsel heralde
Soran+1 yılAnormal gibi geliyor bana
Soran+1 yılHani zaten erkek ayaklarına bir ilgim yok o tür bir fetiş değil o tür olsa psikolğa felan giderdim aten benimki ayaklarımdan tahrik olma durumu
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyy ayaklarını mı öptürdün :d
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye kötü mü ?
+1 yıldirek solesen
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte birtürlü söyleyemiyorum
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi