bu zevk sıvısı denen şey sarılıncada mı geliyor yoksa benim ki fazla mı abaza ? artık açık renk pantolon giymek yasak ona. ne zaman gelir bu sıvı normal olarak ?
dalga geçen mal mal yorum yapan top olsun.
dalga geçen mal mal yorum yapan top olsun.
erkeklerin çoğunda sadece boşalınca gelir. ama bazı erkeklerde haz almaya başladığı anda da gelir. bazıları ise, çok deneyimsizler özellikle sarılınca boşalıverirler. ha bir de tam anlamıyla boşalmak değil de ıslanan erkekler vardır. nadirdir ve ben de o nadirlerden biriyimdir.
ya arkadaslar herkes erken bosalmadan bahsetmıs.hıc mı ergen olmadınız sız yavvvvvD:bence korkmana lüzum yok arkadasından gelen bu sıvı zevk suyu,gelmesının nedenı ıse o kadar sarılmanız tensel temasta bulunmanız öpüşüp koklaşmanız sonucunda idrar yolundan çıkacak olan spermlerin kolay geçebilmesi içindir.bir baska ifadeyle erkek arkadasın cıldırıyor ve vucudu bunu fark edıp onun bedenını kusursuz bır bırlesme ıcın en uygun hale getiriyor .her saglıklı erkekte de gorulur.gayet tabi pantolonda da izi çıkabilir:)
sağol :)
ben sarılırken olmuyor bu ama öpüşürken oluyor :d sarılırken olması abartı. :d
Onu sapık yapmaz ama erken boşaldığı için seni mutsuz yapar.Erkelerde zevk suyu öyle pantolandan falan görünmez ama boşalma görülür.En iyisi sen onunla seviş ama tam olarak değil kendinde görürsün daha dokunduğunda boşalırsa hemen doktora gidin yok uzun sürede boşalırsa sorun olmaz zaten
Seninkinin kesinlikle erken boşalma sorunu var... Erkek çok nadiren okşanmayla boşalır.
Erkeğin boşalması için aslında baya çaba gerekir. Sarılınca bile boşalıyorsa mutlaka doktora başvurun
boşalmak değil zevk sıvısı. o ayrı bişey değil mi.
ıslanıyor ama ya. o zaman nedir o şey
üff :( işte bu iğrenç. peki o sıvı geçer mi pantolondan boşalıyorsa eğer hani yoğun bi sıvı diye biliyorum da
bu sorun nelere sebep olur peki ? onu sapık yapar mı
Onu sapık yapmaz, bu cinsel deneyimsizlikten de kaynaklanabilir, genetik de olabilir, psikolojik de olabilir... Bu durumun onun ve partnerinin yani senin cinsel hayatınızın mutsuz geçmesine yol açar... Tedavisi mümkündür ama genelde erkekler gurur yapıp erken boşalma sorunu olduklarını kabul etmezler.
Yine de bu durumun aslını öğrenmek için bunu partnerinle konuşmalısın tabi ama gururunu incitecek ifadelerden kaçınarak...
Eğer sana bunu itiraf edebilirse tedaviye ikna edebilirsin
şu anda bişey söyleyemem beni ilgilendirmez sapıklaşmasında o kadar. ve sana çok teşekkür ederim.
aşağıda abaza falan yazanlar olmuşta. sapık olduğu için oluyormuş
Cevap
16Cevap
ya bu her erkekde olur sarılınca öpünce kucaklayınca vs o anki adrenalin hormonu ve cinsellik hormonun harekete geçmesinden kaynaklanan bir şey :)
sağol ya insan gibi yorum yaptığın için :)
uzun zamandır tesisat bakıma girmemiş contadan su kaçırıyor.
.uzun zaman ara verirse ilişkiye normal.
bakir zaten. ama bu zevk sıvısı diye bişey yokmu ki boşalmakla aynı şeymi
zevk sıvısı 3 nedenden dolayı gelir 1. sini yazmıstım uzun zaman ara verilen ilişki (uyarılma) 2. si de hastalıktan dolayı oluyor, bel soğukluğu hastalığı olan erkeklerde gün içersinde belirsiz saatlerde zevk suyu akar engel olamaz. fakat bel soğukluğu cinsel yolla bulaşır sevgilim bakir demişsin geriye son ihtimal drfantazi arkadaşın da dediği gibi erken boşalma sorunu kalıyor.
anladım çok sağol
Uzgunum ama sorunu var arkadasinin:( o derece kolay bosalinmaz.. umarim ileride iliskinizde mutlu olursunuz..
bence senin elemanda arkadaşların söylediği gibi erken boşalma var. ya düzenli sex yapın yada gitsin bir doktora görünsün. hem bu zevk sıvısı o kadar pantalonda leke yapacak kadar gelmez amacı sadece spermler gelmeden önce yolu kayganlaştırıp spermlerin kolay atılmasını sağlamaktır. sex olayını rafa kaldır vazgeçtim. en güzeli gitsin bir doktora. birşey çıkmazsa haftada 2 yada 3 kez sex yaparsınız bir süre erken boşalma sorunu genelde hallolur :)
bu ona ne yapar ne eksiltir. sapıklaştırmaz değil mi
anadım. teşekkür ederim
hahahahhaha :D şkerim benim sevgilim de öyleydi yaa :D viiinnkk küçük arkadaşı havaya zıplardı :D nefesi giderdi bakışları değişirdi bi sarılmayla :D
valla benim bı sevglm vardı elını tutunce bıle ıslnıorm su an derdı zevk meselesı gelr o, da acık renk pantolonla ne alaka , gunluk ped kullan, sıcmıosn renksız bır sıvı gelıyor yanı
ne alaka lan?
hey Allahım dakıka 1 gol 1 ne turl bı adammıs senınkı sen bırak bence bunu
evet seninki fazla abaza... zamanla geçer. tecrübe + yaş ilerleyince biraz ;)
geçmiş olsun.
anlattıklarına göre seninki erken boşalan türden
evet olay budur.
ben de sorun falan mı var mk. hiç zevk suyu denen şey masturbasyon dışı gelmedi
.d ben benimkine sapk diodum sarılnca kalkıo diee sweninki coşmuş yanlız :))))))))))))
her şekilde gelir korkma. erkeğin doğal hali bu.
Türkiyedeki kuraklığa çözüm bulduk Yaşa KS.com
dıkkat et dayan masın.abazalıgı koruklemıs...
tahrik olunca gelmiyor mu
Conta da kaçak var
çüşşş :S:S
Seninki abaza.
Yok artık
bunun abazanlıkla ilgisi yok. vücut en ufak fikri beyne iletir. o da vücudu ilişkiye hazırlar. erkeklerin bu konuda kontrol mekanizması zor işler hatta çoğu zaman işlemez. çünkü sıvı gelir yada kalkmış olur . o yüzden bizi ayıplamayı bırakın.
evet .s bana da iğrenç gelirdi bu durum ama biyolojisini öğrenince dünyanın en normal şeyi olduğunu farkettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?