Yoksa illa penis kadar büyük bir cisimin girmesi mi gerekiyor
Rica ediyorum sacma yorum yapmayin gercekten bilmedigim icin soruyorum
Rica ediyorum sacma yorum yapmayin gercekten bilmedigim icin soruyorum
en ince parmağını en doğru pozisyonda sokabilmen çok mümkün ama kalın parmak veya birden fazla olması bozar bunun ayarını aldığın acıya göre sen belirleyeceksin acı fazla olursa zorlama sakın
her ne kadar bir parmağını soksan kan gelsede zar zedelenmiş olur peniste yine o kan gelecektir tabi abartmazsan
Tesekkürler🙏🏼
teşekkür benden bol zevkler
Icine bisey girmedigi süre yeterince zevk alamiyorum diye düsünmüstüm, sanki gercek birlesme daha cok zevk veriyor gibime geliyor
en mükemmel zevk zaten içinde olması gereken bişi ama buna en uygun olanı kurşun kalem ve daha özeli oralde olması gereken bir taktik
Oral için engelin yoksa özel bir taktiği olan orali dene
Sekste engel taninmamasi gerekiyor bence
Ama tecrübeyle kızı ikna edici oral dokunuş ve doruklara çıkarıcı yapılması gerekenlerle beden dilini kullanmak
Yapılan şahane bir oral ve yapılanlar ile anala çook karşı kızın ikna olmasıyla unutamadığı zevki tadarak her seferinde istediğini neyin nasıl yapılarak ikna olduğunu anlatsam çok tahrik olurdun
Her kızlık zarında adet kanı ve sonrasında eski uterus dokusunu atmaya yetecek kadarn acıklık bulunur , bu acıklık olmasaydı her ay hastanelik olurdu.
Kısacası serce parmagı zarar veremez ama parmak var hamsi kadar parmak var kefal palamut kadar , bu yuzden cok derine kurcalamaman iyi olur zaten 29 farklı bakire yontemi var kızlar icin her evde basitce uygulanabilir mastürbasyon yaparken
yorumların çoğuna baktım gerek kız gerek erkek olsun anatominin tam farkına varmadan yorum yapmışlar mesela ne sadece derinlikle ilgili ne de esneklikle, bir çok etken vardır zar yapısı, derinliği, esnkeliği, genişliği, parmağın şekli, giriş yöntemi vs vs gibi bir çok etken var şartlar uyuyorsa bir penisin girmesi bile bozmayabilir
Öncelikle zarının yapısını bilmelisin. Aynayla bak kendin. Anuler dediğimiz yapıdaysa parmakla bozman zor ama kalbur gibi çok delikliyse zaten ilk parmakda baya baya kanar
Cevap
16Cevap
zar denen deri uzantısının boyutuna bağlı bu. hiç delik olmayabilir iğne batırsan bzulur. ya da uzantı fazladır kalmle de bozlur. esnekteir penis girse de bozulmaz. bilemeyiz. bu standart değil ki.
Büyüklükle alakalı değil, kızlık zarı vajina girişinin 1 1.5 santim kadar içinde. 1 santimden büyük her şeyin bozma olasılığı mevcut.
parmagının tamamı soktuysan bozulur evet penise gerek yok
büyüklük ile ilgili bir durum değil ne kadar içine sokman ile ilgili bir durum
Tek parmakta yırtar. Penis gibi olması öneml i değil.
Penis dediği de 13-15 cm zaten parmaktan çok farkı yok
Herkesin aynı olmadığı için kesin bir cevabı yok bunun
Evet yırtılabilir yırtılmama ihtimali var ama düşük o yüzden dikkat et sen
Kızlık zarın esnekse yırtılmaz ama parmak ne kadar ileri gitti o önemli, çok az girdiyse sanmıyorum yani, bilmeden mi yaptın
Bilmedigim icin bisey yapmadim henüz ama istiyorum
büyük küçük değil ne kadar derine gittiği ile alakalı
Bi kerecikten bişicik olmaz
Ufacık bir şey bile yeterli
zarin esnek ise olmaz ama deneme bunu sakın
Çok fazla girerse yırtılabilir dikkat et
patlar :D
Yok bişey olmaz
Tabiki
kursun kalemlede bozarsin
Dibine kadar sokma
olabilir