ışıkta çektim bunu ama normalde az görünüyo ve loş bir ortamdaydık daha az görünüyordu dikkat etti sordu hemen sonra anlatırken gece üçte komşunun kedisi bizim eve girdi falan dedim gece üçte napıyorsun sen falan dedi bu sefer de umrunda mıyım bu çocuğun. Bu arada cidden kedi tırmaladı elimi ama eline naptın diye sordu direkt sizce başka bir şey mi sandı ne gibi duruyo
Güncellemeler
+1 yıl
daha önce de tırnaklarımın uzadığını fark etmişti ama iki elim cebimdeydi onunla konuştuğum zaman hep
Sevdiğim çocuk eline ne yaptın diye sordu, beni önemsiyor mu yoksa el fetişi mi var?
Bizde geçmiş olsun desek bizim de el fetişisti olma durumumuz mu var :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır dorun şu ki devamlı elime bakıyo sanki daha önce tırnağımın uzadığını söylemişti durduk yere iki elim de cebimddydi nerden biliyorsun dedim dikkat ettim dedi
Eder doğrudur, lise zamanlarımız da bizde sevdiğimiz kız hakkında bilgi paylaşımı yaparken kız arkadaşlarımızla çok sıkı fıkıydık görsen onunla sevgili sanılıyorduk. Dikkat edilmek gözlemi içerisinde olduğunu gözünün üstünde olduğunu gösterir, daha yakın hissetme aşamasına geçebilir.
gereksiz detaylara takılıyo mesela gece 3te ne yapıyorsun sen neden uyanıksın o saatte falan diyor pek inanmamış gibiydi kedi olayına da ama en azından merak edip sordu elimi ne diyim djjdmsjdkdmkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
abi nasıl bir beyniniz var ne fetişi :D elin hasar görmüş çocuk geçmiş olsun eline ne oldu demiş nerlere çektin hemen
Ne önemsiyor ne de fetişi var. Görünce o halini merak edip sormuş, o kadar.
bundan 1 hafta önce de ben ondaki bir yarayı sormuştum 1 hafta sonra hemen bende olan bir yarayı sorması ne bileyim bi umut
Bizde geçmiş olsun desek bizim de el fetişisti olma durumumuz mu var :D
hayır dorun şu ki devamlı elime bakıyo sanki daha önce tırnağımın uzadığını söylemişti durduk yere iki elim de cebimddydi nerden biliyorsun dedim dikkat ettim dedi
Eder doğrudur, lise zamanlarımız da bizde sevdiğimiz kız hakkında bilgi paylaşımı yaparken kız arkadaşlarımızla çok sıkı fıkıydık görsen onunla sevgili sanılıyorduk. Dikkat edilmek gözlemi içerisinde olduğunu gözünün üstünde olduğunu gösterir, daha yakın hissetme aşamasına geçebilir.
gereksiz detaylara takılıyo mesela gece 3te ne yapıyorsun sen neden uyanıksın o saatte falan diyor pek inanmamış gibiydi kedi olayına da ama en azından merak edip sordu elimi ne diyim djjdmsjdkdmkd
Kendini sorgu sualden ele alınmış konuma düşürme derim. Bu senin hayatın ve kabul edilebilirlik senin kontrol edilmen adına olmamalı.
insanlıkta yaramıyor hemen fetiş diye damgalayın insanları aferim
Bende de kizlar için el fetişi var çok güzel geliyor bana
Benimde var el fetişi
Şu olayı fetişliğe bağlamakta..
Önemsiyor
umarım önemsiyordur yoksa merak edip sormazdı değil mi... bi de gece 3te ne yapıyorsun neden uyumadın falan dedi