Açıkçası normalde çok film izleyen biri olmadığım için ne yeni filmler ne de klasik haline gelmişler hakkında çok bir fikrim yok.. Ama bu ara depresyon modum on'da takılı kaldığı için sürekli filmlere vurdum kendimi... Tamamen bir yerde " Call me by your name" filmine dair övgüler okumamla başladı film izleme maratonum. Sonrasında googleda searchleyerek bulduğum tüm gay filmleriyle devam etti. Homofobik olmasam da lezbiyen filmleri tamamen kendi cinsimle alakalı olduğu için izlemek garip hissettirdiğinden izlemeyi tercih etmiyorum. Garip hissettirme kısmı kendimi sorgulamak değil bunu da söyleyim. Sadece filmleri izlerken düşünmeyi severim ve kendi cinsimde birinin benden o anlamda hoşlanabileceğini düşünmek beni rahatsız hissettiriyor. Eğer birilerine duygu konusunda aynı karşılığı veremeyeceksem kendimi her zaman rahatsız hissederim bu lezbiyenlere karşı bir durum değil yani.. Her neyse neden bu kadar detaya girdim bilmiyorum.. Mümkünse sevdiğiniz gay filmleri yoksa da aşırı romantizme kaçmayan gerçek yaşama yakın tarz da romantik komedi tarzda filmler önerebilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse mi film önermek istemiyor yahu?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeminle üzdünüz be. s Bir film önerecektiniz altı üstü. s
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hachiko
Togo
The Imitation Game
A Beautiful Mind
The Pursuit of Happyness
Intouchables
Interstaller
Wonder
The Prestige
Genelde orjinal isimlerini yazmaya çalıştım. Bunların hepsini izlersen keyif alırsın tarzları birbirinden farklı olabilir. İstediğin tarz mı onu bilmiyorum ama. Gerçek yaşam biçoğuda
Ve bu arada gay filmlerinden tavsiye istesem sorun olur mu soruna soruyla geldim ama🙈
Mutlu sonlu mu istiyorsun yoksa mutsuz son olsa da olur mu?
Biseksüelim. Gerçekte mutlu değilim bari filmde mutluluk goreyim :D
Yani aslında en akılda kalıcı olanlar hep mutsuz sonla bitiyor 😅 mutlu sonlu olanların çoğu daha çok lise dizisi tadında..
God's own country
Just Friends
From beggining to end
Looking: the movies
Matthias et Maxime
Paris 05.59 bunlar biraz daha olgun karakterlerin ön planda olduğu filmler. God's own country brockback mountain'in mutlu sonla bitmiş hali gibi bir şey.
Jongens
Bugün eve yalnız dönmek istiyorum
Love, Simon
Alex Strangelove
Handsome devil
Being 17
Bunlar da lise çağında karakterlerin olduğu filmler.
Bir de And Then We Danced var. Bunda film karakterlerinin kavuşması değil de başrolün kendi mutluluğuna ulaşması söz konusu 😊
Mutsuz da almalı mıyım acaba :D
Ya kiste çok uzun yanlış anlamazsan eğer tanışıp kanka olalım özelden yazsan :/
Ben buraları pek kullanmam bildirim falan kapalı zaten sosyal medya kullanmıyorum 😅 o yüzden kanka olayı yaş ama istersen mutsuz sonluları da yazabilirim 😅
Olur alabilirim :D
İlk olarak Call Me By Your Name var filmin sonunda ağladığımı ve bolca küfrettiğimi söyleyebilirim ve kast çok iyi.
Sonra Plaire Aimer Courir Vite bu filmin sonunda da ağladım ama küfür yoktu bu elde olmayan acı bir son çünkü.
Freier Fall ya ben bunda film boyunca küfrettim bir iki yerde sinir krizi geçirdim. Filmin sonunda en azından adam kendini buldu diye seviniyorsun ama çok yarım kalmış gibi hissediyorsun. Zaten ikincisi çıkacak denmiş ama 2017den bu yana ses seda yok.
120 BPM bu da ağlattı. Toplumun aids hakkında nasıl cahil olduğunu, hükümetlerin hiçbir şey yapmadığını ele alıyor tabi içinde aşk ta var.
Brokback Mountain bu beni en çok yıpratan filmlerden. Film oldukça eski bir tarihi konu alıyor ve başrollerden biri çocukluğunda eşcinsellik konusunda o kadar korkutulmuş ki sevgisini sevgilisine bile belli edemiyor çok fazla. Bir de mutsuz sonu yaşıyor. Tamamen dram yani bu.
The Weekend bunda öyle çok çarpıcı bir acı yok ama yine de buruk kalıyorsun.
L'inconnu du lac bu biraz gerilim barındırıyor ve yönetmen sonu bizim hayal gücümüze bırakmış. Başrolü plaire aimer courir vite deki başrolle aynı. Film vasat sayılabilir ama sırf o adam için izledim ben 😂
Center of my world biraz hızlı işlenmiş kafa karıştırıcı ama başrol çocuk sonunda onu mutlu edecek şeyi buluyor aslında çok da mutsuz son sayılmaz ama listenin sonuna atabilirsin yani aman aman bir hikayesi yok.
Giant Little Ones bunda da biraz sövüyorsun. Çok anlamsız da bitiyor aslında izlemesen de bir şey kaybetmezsin.
Boy Erased var bir de neden bilmiyorum ama elim onu oynatma tuşuna basmıyor bir türlü. Saydıklarım arasında imdb puanı en yüksek olan bu ama içimdeki bir his izleme diyor. Ama imdb sen 7.0 almak bir eşcinsel temalı film için gerçekten iyi olduğunu da gösterir.
Ellerin dert görmesin ya destan yazmışsın her fikir için :)
Zahmet ettirdim gibi oldu kusura bakma. Çok teşekkür ederim :)
Beni adımla çağır call me olanı çok duydum. Ama izlemedim kesin ağlarım ben de
Ben de zaten Call Me By Your Name i birkaç yerde gördüm de izledim ve serinin devamı geldi 😅 yok ya ne ağlaması diyemem çünkü ağlatıyor yani 🥺 bu arada mutlu sonlu olanlarda en sevdiklerim Looking ve Paris 05.59. Paris 05.59 bir gay bar da başlıyor. Ama bu bar biraz daha fransızların bordel dediği tarzda. Yani mükemmel sevişmeler sahnesiyle başlıyor ve o sahneden sonraki bir buçuk saat kadar süreyi işliyor ama harbi işliyor yani 😊 Looking de işte daha önceki hatalarını toparlamaya çalışan bir adamı anlatıyor ve oldukça hoş arkadaşlık ilişkileri görüyorsun. Güzel yani. Mutlu olmak istiyorsan bunlarla başlayabilirsin 😊
Çok teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım :)
Brubaker cok güzel sistem elestiri yapiyor tavsiye ederim.
Listeye yazdım hemen kontrol edeceğim teşekkürler 😊
Konuyla alakali bir flim degil oyuzden sorry
Yoo dediğim gibi sadece bu ara onları çok izlediğim için olsa fena olmazdı yoksa her türlü fikre açığım 😊
Loulou, Seks Yalanları, Tutku Oyunları, Kim Şarkı Söylüyor Orada, Ateşli Oda, Küçük Ölüm
Ups hepsini listeye ekliyorum ve ilgimi çekenleri izliyorum hemen teşekkürler 😋
Daha çok önerebilirim
Hayır demem 😊
Ne tür istersin?
Yani aksiyon, bilim kurgu dışında olsun mümkünse. Bu aralar o tarz keyif verecek gibi durmuyor
A Good Lawyer’s Wife , Jamón, jamón, Duck Butter, Aşka Dair, Tehlikeli Teklif, Mutlu Azınlık, Sliver,
Gerçekten teşekkür ederim çünkü film seçmek için kategorilere girsem de kararsız kalıp sonunda saçma bir film seçiyorum. Böyle tavsiye listesi olunca en azından o karar verme sürecine girmem 😂
Rica ederim ne demek ☺️☺️
dualar baby için filmi çok güzel gerçek yaşamı anlatıyor yani gay bir bireyin yaşadığı zorlukları anlatıyor bende gay bireyim aklıma geldikçe izlerim.
Teşekkür ederim 😊
rica ederim
Ma Mere
Merci 🙂
Ay biraz inceledim de bu biraz aşırı değil mi?
Aşırılığın hazzı artırdığını düşünüyorum izlerken başta garipsesem de hoşuma gitmişti
Tavsiye için teşekkürler ama ben aşırılıklardan hoşlanan biri değilim 😅
Tercih ve yaşam tarzına göre farklı reaksiyonlar verilebilecek bir film tabi rica ederim :)
Bildiğiniz filmleri paylaşırsanız biz de faydalanırız :)
Açıklamada da belirttiğim gibi film kültürü olan biri değilim. Arkadaş ortamlarında izlediğim adına bakma gereği dahi duymadığım birkaç film, klasikleşmiş can sıkıntısından izlediğim birkaç film vardı. Şu son bir haftada ise google da "gay filmleri" searchleyerek önerilerde göreceğin filmlerden başkası da yok 😅 fransız yapımları favorim 😁
Ben bir tur daha mamere izleyeyim o zaman 😂
Ayrıca eğer ensest ilgini çekiyorsa "from beggining to end" farklı babalardan iki erkek kardeşin ilişkisini anlatıyor..
İzleyeceğim teşekkürler
İyi seyirler 🙂
Weekend vardı bir de fena film değildir
Onu da izledim 😁
365 izle
Kontrol ederim teşekkürler 😊
gayleri izlemek zevk mi veriyor