Film önermek ister misiniz?

Açıkçası normalde çok film izleyen biri olmadığım için ne yeni filmler ne de klasik haline gelmişler hakkında çok bir fikrim yok.. Ama bu ara depresyon modum on'da takılı kaldığı için sürekli filmlere vurdum kendimi... Tamamen bir yerde " Call me by your name" filmine dair övgüler okumamla başladı film izleme maratonum. Sonrasında googleda searchleyerek bulduğum tüm gay filmleriyle devam etti. Homofobik olmasam da lezbiyen filmleri tamamen kendi cinsimle alakalı olduğu için izlemek garip hissettirdiğinden izlemeyi tercih etmiyorum. Garip hissettirme kısmı kendimi sorgulamak değil bunu da söyleyim. Sadece filmleri izlerken düşünmeyi severim ve kendi cinsimde birinin benden o anlamda hoşlanabileceğini düşünmek beni rahatsız hissettiriyor. Eğer birilerine duygu konusunda aynı karşılığı veremeyeceksem kendimi her zaman rahatsız hissederim bu lezbiyenlere karşı bir durum değil yani.. Her neyse neden bu kadar detaya girdim bilmiyorum.. Mümkünse sevdiğiniz gay filmleri yoksa da aşırı romantizme kaçmayan gerçek yaşama yakın tarz da romantik komedi tarzda filmler önerebilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse mi film önermek istemiyor yahu?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeminle üzdünüz be. s Bir film önerecektiniz altı üstü. s
Film önermek ister misiniz?