Sevgiliniz varsa onunla mi iliskiye girdiginizi goruyorsunuz yoksa baskalariyla oldugu da oluyir mu?
Her erkek bu tur ruyalari gorur mu?
Her erkek bu tur ruyalari gorur mu?
Tabi ki zaman zaman rüyalarda bu tür şeyle gördüğüm oluyor. Kimi zaman eşim ya da sevgilimle görüyorum ama çoğunlukla çevremde tanıdığım ve cinsel anlamda ilgimi çeken başka kadınlarla ilişki yaşadığımı görüyorum. Ya da gün içerisinde beni etkileyecek bir olay ya da görüntü olmuşsa tanımasam bile o kadını gördüğüm oluyor.
ilişki değil de sadece el ele tutuşma gördüm ama başka birisiydi beyaz tenliydi ve hafif minyondu sanki.. ama sevgilim o sıra vardı ve esmerdi güneşlenmişti yani..
şekerim ben hep başkalarıyla görüyom
erkekler diyo:D
Ne kadar sik goruyon ki
Cevap
17Cevap
Alakasız kişileri görüyorum. Çok sık değil bugüne kadar 3 - 4 kez olmuştur en fazla. Hiç sevgilimi görmedim bugüne kadar, aslında görmesem daha iyi. Büyüsü bozulsun istemem...
erkekler kadınlara gibi seçici değiller
benim rüyama shakira bile girmişti
ama hiç bir rüya sonunakadar gitmiyor heycanlanınca uyanıyorsun
Rüya bu işte kimi göreceğimizi seçemiyoruz
o anda kim denk gelirse artık :P
tanidigin tanimadigin herkesi gorebiliyorsun her erkek ruya gorur bilincli ruya gorme teknikleri var Ben cogu zaman uygularim
ne gibi teknikler?
simdi burada anlatmasi uzun normalden daha uzun sure uyursun yataktayken ruyadayim uykudayim gibi tellin lerde bulunursun kendine ogrenmek istersen ogretebilirim
sahte bir hesap al ayrintili sekilde yazip gondereyim
Hiç tanımadığım biriyle bile oluyo.. Hatta bir varlıkla.. Hatta kadın vücutlu çok seksi bir pegasusla bile sevişmiştim.. Bu senin iç dünyana bağlı..
pegasus mu? sen bilumum nesnelerle sevişiyorsundur bence:)))
O kadar da değil :)) Zaten pegasus bir nesne değil :p
Elinde degldir erkegn ergenlikte oluyordu tanimadgmz kadinlar genelde
Fazla mast yapmazsa zaten vücut onu bisekilde disari atiyor bu rüya olayida bunun bir parcasi herkes görür boyle rüyalar ;-)
Sevgili cepte bide rüyada onlamı olunur. Başkaları tabiki.
hiç sevgililerimi görmedim zaten ayda yılda bir rüyalanırım
Baskasi ile de olabilir o gunku durumuna bagli mesela cok seksi bir kiz gorursun o gun tuyana girer
Yabancı bilinç atlındaki insanlarla :o Geçen 3 kızlaydım uf :o ama rüya işte zevkli yerinde uyandım
valla kim olduklarını bizde bilmiyoruz :)) ama birilerine bişey yaptığımız kesin :))
her türlü şey görürsün elinde olan bişi değil.
rüyaya fırsat kalmıor :)))
evet görürürüz nadirende olsa olur
Başkaları oluyo
NE DÜŞÜNÜRSEN O OLUR
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar