Öncelikle yargılamayin rica ediyorum çok pişmanım zaten bunun için kendimi suçlu hissediyorum Ella hapını ictigimde zaten reglim yeni bitmişti bir sonraki adet günüme çok vardı yinede gecikme yapar mı etkisi devam eder mi nolursunuz cevap verin test yaptım negatif çıktı idrarda çok korkuyorum ilk kez gecikiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Regl oldum çok şükür ♥️
Geçen ay sevgilimle adetimin son günü sürtünerek biseyler yaşadık 3. Günü Ella ertesi günü hapı içtim bu ay regl gecikti korkuyorm?
Ella adet gecikmesi yapar. Sürtünme ile hamile kalmak zaten çok zor, strese girmişsin üstüne Ella’nın da etkisiyle gecikmişsin. Az sakin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçen ay reglimin bitişinde içmiştim ellayi ama aradan uzun bir süre geçiyor bu ayki reglim için genede etkisi devam eder mi hani hapı içtikten sonra 5 gün sonra regl günüm olsa diycem hapın etkisidir diye ama böyle korku sardı beni
Geçen ay reglimin bitişinde içmiştim ellayi ama aradan uzun bir süre geçiyor bu ayki reglim için genede etkisi devam eder mi hani hapı içtikten sonra 5 gün sonra regl günüm olsa diycem hapın etkisidir diye ama böyle korku sardı beni
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Geçen ay sevgilimle adetimin son günü sürtünerek biseyler yaşadık 3. Günü Ella ertesi günü hapı içtim bu ay regl gecikti korkuyorm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ella adet gecikmesi yapar. Sürtünme ile hamile kalmak zaten çok zor, strese girmişsin üstüne Ella’nın da etkisiyle gecikmişsin. Az sakin.
Döngünü etkiler, günü önemli değil. Döngünü etkilediği için de regl gecikmesi yapabilir. Ama elladan da öte stresten gecikiyordur seninki
sürtünerek ne olmasını bekliyodum?
Birsey olacağını sanmıyorum
Reglim gecikti ama elladan dolayı mi acaba
Olabilir, olur normal yani aklında birsey kalmadın rahat ol
Zaten ella yapar diye biliyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz ama
Korkma korkma içini rahat tut derim ben, o tarz yan etkileri oluyor bildiğim kadarıyla
Hayır hamile değilsin