Erkekler arabasında ıslak mendil, peçete, su gibi şeyleri olur da arabada seks yaparım diye mi tutuyor?

Erkekler arabalarında ıslak mendil, peçete, su gibi şeyleri arabada seks yaparım falan boşalırım da karının orasını burasını silerim, kendimi temizlerim arabayı temizlerim diye mi bulunduruyorsunuz? Bunun için mi arabanızda bunlar oluyor? Böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi lan? Demin bir soruda gizli üyenin biri yazmış. Kadının teki soru sormuş "Arabasında ıslak mendil, peçete, su bulunduran erkek çapkın mıdır?" demiş gizli herifin teki de "Bir ara kızın biri bunu fark etmişti. Bunu bir tek ben biliyorum sanmıştım." yazmış. Bu benim aklıma hiç gelmemişti. Ben temizlik için arabada tutuyor diye düşünmüştüm. Çünkü ben de çantamda her zaman ıslak mendil, peçete ya da peçete ve küçük kolonya şişesinde sabun, küçük fısfıs kolonya ve yedek ped bulundururdum. Pandemiden önce de olurdu bunlar benim çantamda. Bundan sonra üreme çağında genç bir erkeğin arabasında bunları gördüğüm anda o herif için temizliğine dikkat eden biri diye düşünmeyeceğim a--m---k çok Çok kötüsün. İreziller.

Erkekler arabasında ıslak mendil, peçete, su gibi şeyleri olur da arabada seks yaparım diye mi tutuyor?