Arkadaşlar kayganlaştırıcı tavsiyesi istiyorum, kayganlaştırıcı jel ne için kullanılır. Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır yadımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar kayganlaştırıcı tavsiyesi istiyorum, kayganlaştırıcı jel ne için kullanılır. Kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır yadımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler.

OKEY Nirvana Hot. Afrodizyak etkili, bu yüzden masaj da ya da birleşme sırasında daha eğlenceli anlar vaad ediyor
Anal seks olacaksa, bunun için ayrı anal kayganlaştırıcılar var. ıslaklık hissi daha uzun sürüyor.
Selamm 💋
Cinsel hayatını kayganlaştırıcı kullanarak bir üst noktaya taşımak isteyen herkesi buraya bekliyorum! Sürtünme yüzünden tahriş olma problemini ortadan kaldırmaya, ilişkinizdeki hazzı artırmaya ve zevki nirvanada yaşamaya hazır mısınız? 🤩
Bugün cinsel hayatınızı zirveye taşıyacak kayganlaştırıcı önerileri ile geldim ama öncesinde kısaca kayganlaştırıcının nasıl kullanıldığından bahsedeceğim. Hazırsak anlatmaya başlıyorum. 😎

Yağ bazlı, su bazlı ve silikon bazlı olarak 3’e ayrılan kayganlaştırıcılar, ilişkinizdeki zorlukları ortadan kaldırmak için tasarlandı. 😍 Su ve silikon bazlı kayganlaştırıcıları prezervatifle birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yeterli miktarda kayganlaştırıcıyı elinize döküp sonrasında istediğiniz bölgeye yaymak. 🤩
Ben her konuda olduğu gibi bu konuda da favorisinden şaşmayanlardanım. 🤩Bu yüzden size herkesin bahsettiği benim de merak edip aldığım, çok da memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim. Başlamak için sabırsızlanıyorum. 😍

OKEY Çilek Kayganlaştırıcı Jel, çilek aroması ve kaygan, ipeksi kıvamıyla denediğim anda favorim haline geldi. Prezervatif ile birlikte rahatlıkla kullanılabilen bu ürün, kolayca çıkıyor ve suda eriyor. Siz de cinsel hayatınıza renk katmak istiyorsanız OKEY Çilek Kayganlaştırıcı Jeli tercih edebilirsiniz.

OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel, cinsel ilişki esnasında oluşabilecek tahrişi engellemek için birebir! Aynı zamanda etkili bir kayganlık sağlayarak ilişkiden alınan zevki en üst noktalara çıkarıyor. Severek kullandığım bu kayganlaştırıcı, en sevdiğim favorilerim arasında!

Sırada OKEY Nirvana serisinin en merak ettiğim ürünü var! OKEY Nirvana Hot, afrodizyak etkisi sayesinde kayganlaştırıcı jel kategorisinde bir çığır açıyor! İlişkide hem kayganlık sağlayan hem de afrodizyak etkisi ile daha fazla haz veren bu jel, benim de en merak ettiğim OKEY ürünlerinden biri. Şimdiden denemek için sabırsızlanıyorum, diğer OKEY ürünleri gibi bu ürünün de harika olduğuna eminim!
Siz de cinsel ilişkide maksimum zevki arıyorsanız OKEY serisini hemen deneyin! 🤩
Kayganlaştırıcı jeller cinsel ilişki sırasında kayganlığın yetmediği durumlarda kayganlığı arttırırlar. Vajinal kuruluk problemi yaşayan kadınlar kayganlaştıcılar ile ilişkiye girebilir. Aynı zamanda kayganlaştırıcı jeller tam erekte olmamış penis ile cinsel ilişkiye girmekte yardımcı olur. Güzel kokulu jellerdir ve masaj jeli olarak da kullanılabilirler.
Kayganlaştırıcı jel çeşitleri
Su bazlı kayganlaştırıcı jeller tahriş riski az kayganlaştırıcı jelleridir. Vajinal kuruluk yaşayan kadınlarda su bazlı kayganlaştırıcı jeller kullanılabilir. Kolay temizlenirler. Prezervatifler ile kullanıma uygundurlar.
Slikonlu kayganlaştırıcılar uzun süre kayganlık hissi sağlarlar. Ancak silikonlu kayganlaştırıclar cinsel organlarda uzun süre kullanımlarda tahrişe sebep olabilirler.

Vajinal kuruluğu olan kadınlarda vajinal kayganlaştırıcı jeller kullanılır. Aynı zamanda vajinal kayganlaştırıcı jeller oral ilişki sırasında kolaylık yaratır. OKEY Çilekli kayganlaştırıcı jel hoş kokusundan dolayı sıklıkla tercih edilen vajinal kayganlaştırıcıdır. İlişkide kuruluk problemi yaşayan partnerim OKEY Çilekli jel sayesinde tahriş olmuyor.
Partnerinle iletişim haline geçerek kendinize en uygun kayganlaştırıcı jeli bulabilirsiniz.
Bence okey kayganlastirici ve masaj jelleri var onu kullanın hele birde ilişkide uzun süreli devam ediyorsanız yani dört beş posta atiyorsaniz tavsiye ederim partneriniz de rahat eder sizde canı yaniyormu diye dusunmezsiniz birde aletinizde tahriş olmaz
Cevap
63Cevap
Tercih meselesi tabiki ama en iyisi OKEY olarak biliniyor tavsiye edilen markadır. Senin için sayfamızda bir çok tanıtımı var kesinlikle dikkate alarak okursan senin için çok güzel fikirler olur.
süper bir karışım hazırlıyorum aşko. Şimdi iyi dinle:
azıcık jojoba yağı, biraz vazelin, avacado yağı, yarım limon suyu, bir çay kaşığı sirke, et suyu, öğütülmüş pul biber ve bunları karıştırmak için büyük bir tencere.
tencereyi ocağa ekliyorsun aşko sonra da şu sözleri söylüyorsun : آلهة الجنس القدير ، تبخس زوجتي ، احصل على قضيبك ، أيقظني أيضًا.
iyi forumlar
Durex in Okey in ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim güvenirliklik açısından sonuçta alerji yapabiliyor kötü markalar, ayrıca gerçekten partnerinde başka sıkıntılar varsa en iyi sini de kullansan fazla etki göstermiyor onun yerine meyve aromalı kayganlaştırıcı prezervatif tavsiye ederim.
bioglide aquaglide, bunlar su bazlıdır yakmaz kasındrmaz prezervatıfı bozmaz, kullandım temzlemesı kolaydır su ıle cıkar, cok uzun sure kaydırır. dezavantajı hıc yok yada ben gormedım henuz. oral sex e de uygundur, ama mıktarı arttıkce fıyatı ucuzlar alırsan buyuk boy al 200 ml gıbı. Okey kayganlaştırıcı da tavsiye ederim.
link
alacasan mutlaka eczaneden durex vs gibi sıhhi materyal al. Seksshoplarda ne idüğü belirsiz şeyleri satın alma.
Benim favorim romantix marka çilek+kiwi aromalı kayganlaştırıcı ama türkiyede bulması biraz zor.
evet durexin con**mlarıda güzel oluyor teşekkürler
arkadaşım sevişip nemlenmesini sağla. en iyi kayganlaştırıcı vajinanın kendi nemidir. ikinci sırada tükmük gelir. önce güzel temizliğinizi yapın. sonra da yalayarak hem orgazm yaklaştır hem de kayganlaştır
natürel en güzel arkadas. bol bol yavasca seksi bir sekilde tükürmeyi ögren.
o bir süre sonra kuruyor ama :)
ozaman partnerini daha cok uyarman lazimki kendiliginden kayganlassin
Okey kayganlastirici jel mükemmel bir şey, hem anal hem vajinal kullanılabiliyor. Artı olarak tadı da güzel. Tamamen su bazlı.
aslında kardesım kara duzen vazalın olur ama okeyın kayganlastırıcılı bır urunu var onuda kullanabılırsın aslında sevgılıne oral yaparak ıslanmasını saglaman daha ıyı ıslanınca daha kolay bırlesme olur
prezervatif kullanacaksan vazelin olmaz eritir çünkü, ondan sonra bi ton dert, prezervatif varsa işin içinde gliserin gibi su bazlı kayganlaştırıcı kullanman lazım
arkadaşım önce uzun 1 ön sevişmeyle iyice ıslatıp kaslarını yumuşatıcaksın 1azda tükürük işinizi görür ama buna vakit yok dersen contexin ürünleri güzel çeşitli modelleri var.
Durex head derim hem kayganlaştırıcı özeliği var hemde hasasiyeti artırıp partnerinin daha çok zevk almasını sağlıyor.. deneyin denetin...
eyw bilader
en güzeli zeytin yağı hem doğal hemde vajinanın içindeki mikroplara akıntılara mantarlara birebir geliyor. afedersiniz ama azınızada girse makatada girse zararı yok sıfır kimyasal madde.
Biri bana da alsın şunlardan merak ettim. 😂 Bütün kargo çalışanları tanıyor zaten, kendimize gizli gizli bir şey alamıyoz ulen. 😂
Meyve aromalı jeller var hatat oral seks bile yapılabiliyor onun ile.. küçük parfüm tüpü gibi tüplerde nanelisi çok güzel..
Yahu bu konuda tavsiyeye ne gerek var.El için nemlendiriciler var al onlardan bi tane...Veya bi kız arkadaşım önermişti bebek şampuanı mı yağı mı ne varmış o da iyimiş...
kuruysanız penisinin başını tükürükle ya da bebek yağı kullan ne gerek var kimyasala kayganlaştırıcılara
analda gerekiyor
Cerrahide foley kateter nazogastrik ya da rektal tuşe için hekimlerin kullandığı gliserin ya da ürojeller mevcut eczaneden al...
Evet bu şekilde partnerinize de önem vermiş olursunuz.
Kızı sulandıramıyorsan bu senin acemiliğin... Sulandıramadığın vajinayı hak etmiyorsun
kalıp sabunu, tükürük, vazalin, badem yağı şaka bi yana extra kaygan pre. ler var onları dene..
Total ın tam sentetik yağını kullanıyoruz.
Total Quartz 9000 5w/40
durex play lubricant. hem masaj yağı hem vajinal kayganlaştırıcı. tavsiye ederim.
en iyi kayganlaştırıcı doğal olandır...yani dil :))
gres yagi , malum kis geldi zincir takmayi ihmal etmemek lazim
nedne kayganlaştırıcı kullanıyosun ki sulandıramıyomusun
tehhhy tey bunlar da sekss yapacak ha işte sekss sizingibilere kaldıysa vay o vajınanın haline
İyi bir erkek kadınını sırılsıklam eder ve doğal dışı şeylere ıhtıyac duymaz :)
Doğal kayganlaştırıcı varken başka şeylere ihtiyaç ne. :)
kendi kayganlaştırıcım :D
:))
Sulu vajina candır
Psikoloji okumasından dolayı hayranı olduğum kedi ablamıza en iyi cevap diyorum :D
Rica ederim :)
onun sıvısıyla kayganlaşması lazım zaten ilk defa duydum
Genelde 5w-40 sentetik motor yagı ama motoruna göre degişiyor.
Aşınmayı önlemek ve parçanın ömrünü uzatak için motlr yağı şart tabi :D
bu tip kimyasal maddeler kadında kanser ve kısırlık riski oluşturuyor gerek yok
hiç bişey kullanmıyorum kuru kuru daha güzel oluyor sımsıkı:)
bunu öneririm daima kullandığım üründür
www.noktashop.com.tr/system-jo-h2o-ust-duzey-etkili-anal-kayganlastirici-135-ml
hiç tavsiye etmiyorum. sevgilini tahrik et. en güzeli doğal yoldan kayganlaşması
Duru şampuan + yemeklik sıvı yag + arko krem bunlari denedim 31 icin ama daha farkli seyler varsa söyle bana. Bu arada sen ne kullaniyon.
Aaaa en güzeliii tükmük acayip kayganlastiriyor
gerek yok vajina ıslak zaten ya da dilimi kullanırım :)
mast yaparken degıl anal yaparken partnerıne kullan marka cokta onemlı degıl...
ne cahil erkekler var hiç sormuyolarda kuruluk rahatsızlıgımı var diye neymiş vajina ıslatırmış
Doğal sıvılarım yeterli... :-)
Anal icin hangi kayganlastirici
Zevk suyu yeterli oluyor.
sabun,buz,zeytinyağı.doğal takıl kardeşim.
bişey olmaz.mikroplar öldüğünden yakıyor o.
hahahaa :D ciddi ciddi bunu mu yazıyorsun arkadaş, biraz araştıraydın bari
Ne için kullanacaksın?
Mast?
İlişki?
Ikisi
İlişki de çok sorun yaşıyorsan eczanede satılan tek kullanımlık medikal jeller en iyisi...
Tek tüp şeklinde ve içine sıkabiliyorsun..
Kutuda beş adet oluyor
kremle uğraşma dove falan yakar vajinayı..
@s65com sende oku
İhtiyacım yok. Doğallıktan yanayım.
vajinanın kendi suyu yetiyor
Hiç gerek kalmıyor :)
Gizli bul beni
Zeytin yagi sur mutfaktan :)
Bebek yagida olur
hahah baya kolaya inmiş :D
B onceden de varms :) anneannemden biliyrm
anneanneden güzel taktikler :)))
Okey ürünlerinden uzak dur. Çöp!
OKEY cilek ya da sicak temas. Ikiside harika
hangisini önerirsin :) ?
Sicak temas harika zevk veriyo. Ama sade olsn dersen cilek guzel kokusuylada cezbedyo
alalım bakalım elbet deneyecek birileri çıkar
yağdan iyisi yok. sağlıklı da
okey yapış yapış oluyo durex tavsiye ederim.
eczanelerde satılıyor mu bunlar nerden alabiliriz?
Tükürük
Bu bölümde cevap veren kızların en tehlikelisisin :D
bence en cesuru bu bayan arkadaş (gizli kullanıcı olmaması bile bunu gösterir) bir çok kadın ya kendi sıvısı ya da tükürükle işi götürür kim o anda krem vs arıyacak ,
vazelin on numara sevgilimle kullanıyoruz.
arka ön nerede kullanıyorsunuz en çok ?
arka en fazla anal yoldan sevişeceksek bi debazen göğüslere sürürlbilir rahat gel git için kayganlaştırıcı etkiye sahip.
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler con**mada bolca sürerim
rica ederim
vazelin veya benzeri her türlü içinde yağ içeren maddeler vajina florasını bozar ve başta gardnarella olmak üzere bir çok hastalığa davetiye çıkarır. Lütfen eczanelerde satılan sıhhı kayganlaştırıcıları kullanın. Krem, vazelin vs gibi yağlar kullanmayın
Zeytin yagi kullanip güreş yapiyoruz
arap sabunu
daha neler.)))
Neye kullanacan bro. Ona göre kalitelisini verelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?