erkeksaglik.blogspot.com.tr/.../...gelistirme.html
Erkekler penis büyütme egzersizlerinden hiç fayda gören oldu mu?
erkeksaglik.blogspot.com.tr/.../...gelistirme.html
Öyle bir tenik yok inanmayın.. Bu kol kası gibi oluşmuş bir organ değil. Süngerimsi bir dokudan oluşmuştur öyle çekerek uzatmak gibi bir imkan yok.. Sonra başınıza başka iş almayın..
Tabiiki dikkatli olmak gerekiyor yukarda yazıyı güncelledim bir sayfa var orda açıklama ve yorumlar var ordan bakabilirsin
Hic sanmıyorum aslında denemedim ama ise yaratacağını sanmam, benimde ihtiyacım var aslında da ınanmiyorum ki
ben biraz denedimde sadece kalınlıkda fayda görür gibi oldum en azından partnerim haberi olmadan ne olmuş buna böyle diye şaşırmışdı çok hoşuma gitdi
yazıyı güncelledim bir sayfa var orda açıklama ve yorumlar var ordan bakabilirsin
oluyor ama zahmeti biraz fazla tabii değiyor ama bunları çalışmak için bir ortam olması lazım evde tek falan olmak lazım, bide sert halindeyken yapmıyacaksın çok sertde davranmıyacaksın yoksa kalıcı sertlik problemi olur orda anlattığı gibi yarım kalkık yaparsan geçici serlik oluyor sonra düzeliyor ve eskisinden daha sert olduğunda oluyor aslında faydası var ama çok dikkat gerek
Cevap
4Cevap
oldu oldu artık boğazdan karşıya uzanıyor yakında uzaya çıkmayı düşünüyorum uzata uzata
Onların işine yaradığını sanmıyorum. Benimkisi 11 ben de baktımda fosss:d
çok kişi yorumlarda olduğunu söylemiş ama dikkatli olmak lazımmış sertlik problemi yaşanabilirmiş
yazıyı güncelledim bir sayfa var orda açıklama ve yorumlar var ordan bakabilirsin
Önemli ola kalınlık
Kalınlık kaç?
boy 15,5 kalınlık 13,5 geliyor kalınlık bayağı iyi hatta bu sağma egzersizi boydan çok kalınlığı artırdığı kesin yapan biri boy aynı kalıyor kalınlık artıyor kutu kola gibi oldu diye yakınıyordu
Benim uzunluk 11 kalınlık 14.5
Uzunluk gayet iyiymiş takılma bu kadar
ama köküne bastırarak ölçünce bastırmadan benimkide 11 geliyor, bide ben teşhiri seviyorum onun için daha büyük istiyorum
Teşhiri derken? Anlamadım.
Ben erekte haldeyken karnıma mezureyi koyup ölçmüştüm. Başka bir yolu daha mı var?
uzunluk yeterli demişsin ya bende kocaman olsun penisimi bayanlara teşhir edeyim (belli edeyim) büyüklüğünü istiyorum demek istemişdim
karnına direk koyarsam benimkide 11 geliyor ama o göbekdeki yağ kalınlığına göre penisin bir kısmının içinde kalıp göze gözüken ölçüsü
asıl ölçü karnına ittirebildiğin kadar metreyi ittirerek ölçmekdir.
Çünkü öbürü kilo verip alınca değişebilir ama bu asıl ölçü yağ kalınlığını tolere etdiğimiz için kiloya göre değişmez
Hm anladım bende göbek yok gayet fitim ölçüm karına sıfır
hımm aman Kilo alma sonra 7 ye 8'e iner o zaman
Manita göbek istiyo:D
hacı gerçekden dalganın görünümü küçülüyor benden söylemesi
Skine bilardo topu bagla mekik cektir
Bence de saçma gibi.
erkek sağlık diye bir sitede penis egzersizleri adı altında penisin kanla dolarak şişen yapısını zorlatarak genişletdiği ve bu sayede penisin büyüdüğünü iddia ediyorlar. eski arap kabilelerinden öğrenilen bir teknik olduğu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar