Ya normal hayatı olan hemşirelik okuyan normal biriydim. ta ki geçen hafta sevgilim denilen iğrenç insan bana dokunana kadar. şu an hamile bile olabilirim. ve biliyomusun engel atmış bana. bile bile içime boşaldı ve şu an bana bağırıp engel attı iğrenç hissediyorum. zorla her boku yaptı bana resmen. kendimden iğreniyorum. yuzukmus suymuş buymuş bı iki gün susturdu beni bugün ise susmadim diye engel atti ortada bıraktı öylece ne yapicam ben 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErtesi gün hapları var acilen ondan alıp kullan ve adet dongunu hesapla ona göre hamile kamla. riskin ortaya çıkar. O karaktersiz ş. refsize gelince bir daha kesinlikle ama kesinlikle iletişim kurma o kurmak isterse polise gidip şikayetçi olacağını söyle. Zor bir durum farkındayım ama güçlü olmalı ve mantıklı kararlar vermelisin
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok kotu hissediyorum
- +1 yıl
Bu tarz olaylarda insan sağlıklı kararlar veremez ama sakın olmalı iyi bir plan yapıp ona göre hareket etmelisin. Dünyanın sonu değil bu. Bu sürecte desteğe ihtiyacin olacak seni anlayacak yargılamayacak birisinden yardım işte en azından olayı anlar ve yanında olmasını istediğini söyle böylelikle rahatlar ve daha mantıklı kararlar alabilirsin. Dikkat et kendine senden değerli hiç bir şey yok
Soran+1 yılArkadaşım biliyor ama yinede çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Hissetme bu senin için önemli bi ders. Erkeklerin hemen hemen hepsi seks yapmayı ister ama bu şekilde yapan birisi erkek değil olsa olsa ş. refsiz kansız birisi olabilir. Bu yüzden artık hayatına birisini aldığında daha iyi tanımadan adım atma. Kötü hissetme kendini sakin ol ve mantıklı düşün gerisi çözülebilir
En İyi Cevaplar
Gerçekten bu durumu ciddiyetle duzelrk istersen , geçmiş hiç önemli değil seni hayatımda resmiyete görmek isterim. Çok ciddiyim. Çünkü ciddi olmak isteyen bir insanı artık bulmak zor
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha 18 yaşındayım
+1 yılSakin ol. endişelenme. İnş. hamile değilsindir. Asla iletişim kurma. Karaktersiz. Hata yaptım de. Melek değiliz biz hata yapan normal bir insansın. Kaçıncı sınıftasın
117 Yorumla
Soran+1 yılBir
- +1 yıl
Güzel. Okuluna falan odaklan. O gereksizi de engelle sil
Soran+1 yılYa hamileysem
- +1 yıl
korunmadınız mı?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İçine mi boşaldı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
sonra hap almadın mı? adetine kaç gün var? ilişkiye ne zaman girdiniz?
Soran+1 yılYok.10 gün var. geçen hafta
- +1 yıl
Tamda zamanında yapmış. sonraki gün ilaç aldınmı?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Maydanoz çayı yapıp iç. günde 3 bardak
- +1 yıl
Şaka değildi
Soran+1 yılYurtta yapamam bunu. maydanozdan iğreniyorum ölsem içmem
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?
Soran+1 yılBurdur
- +1 yıl
Memelerinde karıncalanma olursa koş dr a
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle umarım hamile değilsindir... İkinci olarak yaşadığın durum çok zor anlıyorum ama hayatın mahvolmuş gibi de düşünme, onun sana bir daha ulaşamaması için sen de onu engelle ve bir terapiste git bence. İmkanın yoksa da yakın bir arkadaşından destek iste bu süreçte.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
+1 yılÖncelikle sakin ol içine boşaldı ama her boşanılma çocukla sonuçlanmıyor belirtin var mı yumurtlama dönemimiydi nasıl oldu bi sakin ol önce
113 Yorumla
Soran+1 yılYumurtlama dönemiydi biksc belirti var gibi bir hafta geçti. hormonal değişikliğe bağlı aft çıktı mesela. bunun gibi bı iki küçük şey fark ettim
- +1 yıl
Hayatım göğüslerin ne durumda hassasiyet var mu uçlarında
Soran+1 yılHep vardı onun için ayirt edemedim
- +1 yıl
Test yapmışsınıdır heralde
Soran+1 yılBir haftada hiçbir test sonuç vermez
- +1 yıl
Yaş kaç canım ikinizde istediniz mi bu ilişkiyi
Soran+1 yılBen istemiyordum 18 benim
- +1 yıl
Bulmuş çıtır kızı dayanamamış şerefsiz normalde nezman adet olman gerekiyor
Soran+1 yıl10 gün sonra
- +1 yıl
Hee şimdi napıyoruz biliyomusun bu 10 gün boyunca markete gidiyorsun dimes in %100 sıkma nar suyu var ondan içiyorsun cam şişede bu senin regl olmanı sağlayacaktır denemeliyiz gününde olması için yap dediğimi
Soran+1 yılBen düzenli regl oluyorum ztn
- +1 yıl
Beklemekten başka bişey yapamazsın şuanlık
Soran+1 yılEvet
+1 yılUahauahauhahaha
Şöyle düşün senin öleceğim bitiyorum ağlıyorum olarak addettiğin konuya ben kahkaha atıyorum.
Bence sorun sende gibi12 Yorumla
Soran+1 yılSen kadın değilsin ve nasol kirli hissettiğimi anlayamazsin
- +1 yıl
La güzel kardeşim yapıp yapıp yapıp yapıp
neden şov yapıyorsunuz.
Yaptıysan yaptın bitti. bu kadar basit
yok ölecem yok bittim falan filan
bu ne lan maymunluğun alemi yok
Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Bütün soru hakkını bunu iki de bir sorarak bitirdin ya
25 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne sorabilirim
Soran+1 yılÇocuk aldirilir peki ya sonrası
Soran+1 yılYa yumurtalama donemimdi iki defa ben altta iken boşalmış daha ne olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbinbir türlü kontraseptif metodu var hemşireysen bunları biliyor olman lazım gebe olsan bile aldırılır ya da kontrollü düşük yaşarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum😔.
+1 yılertesi gün kullan geçer hatalardan da ders almak gereklidir
115 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta oldu
- +1 yıl
evet başarı yüzdesi düşüyor hemde her kadının doğurganlık süresi farklıdır bir kez içine boşalınca kesin çocuk olacak düşüncesi de klişe. Ay denk gelmeli
Soran+1 yıl12 gün geçmişti regl üzerinden muhtemelen yumurtalama dönemine denk geliyor
- +1 yıl
peki tesleri ara ara yapıp ona göre önlem almalısın henüz hiçbir şey olmamış daha çok yeni
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kendi belirtilerine dikkat et test yapmayı ihmal etme sadece
- +1 yıl
niye ki
Soran+1 yılÖyle işte
- +1 yıl
sebebi nedir ölüm çözüm olsaydı keşke ama değil canım her insan hata yapar bu hatayı kabullenip onunla yaşamasını da öğrenir
Soran+1 yılİstemiyorum ben
- +1 yıl
yok ya neler neler var hayatta böyle takılıp kalma
Soran+1 yılDaha ne olsun
- +1 yıl
ohoo sen bişey görmemiş yaşamamışsın
Soran+1 yılÇok şey yaşadım ama bu kadar iğrenç ve kimsesiz hissetmedim
- +1 yıl
bence bu durumu atlatacak başka şeyler denemelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞikayet et tecavüze etmiş resmen. gecikirsen raporla da kanıtlanamayabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta geçti
Cevap sahibi+1 yılSen yine de git söyle polise hsmile kalırsan daha da sıkıntılı bir sürece gireceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim hemşiresin ve doğum kontrol hapının ne olduğunu ya da ne işe yaradığını bilmiyor musun?
125 Yorumla
Soran+1 yılBen ilişki yaşayacağımı bile bilmiyordum. bakireydim
Cevap sahibi+1 yıldostum, tamam da bunun kullanım süresi var. bende tıp fakültesin de okuyorum. hani bunları senin gibi bir insanın bilmemesi ayıp.
Cevap sahibi+1 yıl24 saat içerisinde alman gerekiyor?
Soran+1 yılBiliyorum bunları.
Soran+1 yılO an yapamadım
Cevap sahibi+1 yılDostum 24 saat diyorum 24 saattt alooo yazdığımı görebiliyor musun? Hadi o an yapamadın 24 saat?
Soran+1 yılÜç gün aynı otel odasindaydik üç gün
Soran+1 yılÜç günün sonunda o kadar hastaydimki iki gün yataktan kalkamadım
Cevap sahibi+1 yılDostum bunun bilincindesin böyle bir durum olduğunda önlemini alman gerekiyordu. Cahil cühela insanlarla vakit geçirirsen sonucuna bu şekilde maalesef katlanırsın. İnanılmaz ya.
Soran+1 yılYa resmen zorla yaptı sence ben o an önlem düşünüyor olabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yıl1 saatin bu işle geçtiğini düşünürsek geri kalan 23 saat bunun için bir önlem alabileceğinizden bahsediyorum farkında mısınız?
Soran+1 yılNe bir saati gece uyumsdim bile
Soran+1 yılSence ben o an özgür irademle biseyler yapabilecek durumda miydjm
Cevap sahibi+1 yılTamam dostum sabah kalkıp alabilirdin :D Allahım ya kahkaha atıyorum şu an çok garip geldi.
Cevap sahibi+1 yılYAV O AN DEMİYORUM O AN DEMİYORUM OLAY GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA Kİ 23 saatlik süreçte ne yaptın diyorum allah allah ya
Soran+1 yılİlaç yok Elimde. ilk defa ilişki yaşadım. ve planladigim bişey değildi
Cevap sahibi+1 yılEczane var mesela hani eczaneden alabilirsin?
Soran+1 yılYa ağrım vardı. Buna rağmen rahat bırakmıyordu dışarı dahi çıkmadım. elimde ilaç yoktu daha once ihtiyacım olmadı. ve içime boşaldıni inkar ediyordu geç söyledi
Soran+1 yılO ilaç reçetesiz satılmıyor
Cevap sahibi+1 yılHemşerilik okuyorsan o döllenme sürecini anlatmama gerek yok? Doktora gittin mi ya da kendin evde test vb şeyler yaptın mı?
Cevap sahibi+1 yılSatılıyor dostum nasıl satılmıyor benden iyi mi bileceksin?
Soran+1 yılBir haftada testte görünmez
Cevap sahibi+1 yılAblacım asdfkasldfakjsdflasdf deliricem ya kjasdfjklaklsdf kahkaha atıyorum tamam abla sen bildiğin gibi devam et.
Soran+1 yılYa yeter ne istiyorsun anlamıyorum. Olduğu gibi anlatıyorum işte. ben bana o anlari hatırlat demiyorum. ne yapicam onu söyle diyorum
Cevap sahibi+1 yılDostum sana o anlar ile alakalı soru bile sormuyorum. Sen kendi kendine garip garip konuşuyorsun vallaha senin kafa yapını yakalayamadım. Takıl bilmiyorum iyi geceler.
+1 yılarkadaşım koruma yapsaydın. en azından ertesi gün hapı ile tedbir alabilirdin.
10 Yorumla
+1 yılhakkın da bayilriis aldiririisn ya sikayt et üzüldüm merkw ettim seni
10 Yorumla
+1 yılHerkese güvenirsen olcağı bu geçmiş olsun inş hamile değilsindir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Hayatın niye mahvoldu daha olan bişi yok hamileymişsin gibi konuşuyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz olmadı demişsin. Hemcinslerim biraz akıllı ve iradeli olsa keşke
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklere 2 haftada güvenmeyin
+1 yıl1 hafta geçmiş aradan, hapta almamışsın. Büyük ihtimal hamilesindir.
00 Yorumla
+1 yılGebelik durumunda aldırmaya gideceksin o vakti
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum
- +1 yıl
Neyden anlaşılmasından fark edilmesinden mi? Yani gebeliğin başlangıcında anlaşılmaz erkenden kürtaj için başvura bilirsin bu durumda.
Soran+1 yılYa ben iğne yapınca bile çok korkuyorum. kürtaj bebek öldürmek böyle şeyler neden yaşıyorum neden.
Soran+1 yılAldırmayıp ne yapicam.
- +1 yıl
O bebeğin dünyaya gelmesi de ona günahtır. Belki bebek yüzünden kızı ailesi evden atacak reddedecek. Çocuk doğacak baba yok, kadın başına çocuğa bakmak zorunda kalacak toplum baskıları dayatmalar oluşacak maddi zorluklar vs vs. Kısaca makul olan aldırmak
Soran+1 yılOkulum var hemşirelik okuyorum ben. ailemde asla böyle durumu kabul etmez. doğulu bı aşiretiz
- +1 yıl
Hamilelik durumunda mantıklı olan aldırmaktır soran yine de sen bilirsin tabi
Soran+1 yılÖyle yapicam başka sansim yokki
- +1 yıl
Dur şu cahilliği engelleyeyim asabım bozuldu
Soran+1 yılTecavüze uğradım resmen. bunları bana değil , bana bu kötülükleri yapana soyleyeceksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılO üstte sen altta şeklinde boşaldıysa, hamilelik riski çok yüksek
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilerek iki defa içime boşaldı. uyarmama rağmen
Cevap sahibi+1 yılYakın zamanda olduysa, dün veya bugün, hemen ilk fırsatta ertesi gün hapı kullan
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş.. Bundan sonrası şans artık..
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla derken nasıl zorla?
113 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin zorla. bakireydim çok korkuyordum ve istemiyordum. yanlis buluyorum evlilik öncesinde. ne bileyim bı baktım üstüme çullandi
Soran+1 yılSonrası ztn çok kötüydü
Cevap sahibi+1 yılAyni evde miydiniz? Yani evde mi bulustunuz? Yani canim ben sana ne diyim ki simdi. Yargilamak istemiyorum ama yani sende bile bile niye oyle ortam da bulunuyosun. Eczaneye gidip sey alsana ismini unuttum acil dogum kontrol hapi varya
Cevap sahibi+1 yılNe zmn oldu ki bu gecti galiba baya ustunden
Soran+1 yılUzak yerden geldi. otele eşyaları bırakmaya gitmiştik. orada oldu her şey
Cevap sahibi+1 yılHamile degilsindir insAllah ya. Dur bakalim korkma hemen
Soran+1 yılKorkuyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılYazik kafaniza cidden. Bacim onu getir onada soyleyim sorun yok yani
Cevap sahibi+1 yılCocugu aldir demek cahillik degil tabii tabii. Engelle cokta umrumda kardesim. Sen kimsin? Beynin yokki gelmissin kiza akil vermeye calismissin. Terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılHemsiresin ama bi bok bildigin yok. Acil hapi alamadin mi? nasıl hemsire oldun sen
Soran+1 yılGünlerce odadan cikamadimki alayım
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılPolise gideceksin tecavüzden
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmaya bile utanıyorum
Soran+1 yılTam olarak tecavüz gibide olmadı
Soran+1 yılSevdiğim için çok tepki göstermedim. çünkü gözümü kör etmişti resmen
- +1 yıl
al işte burada diyorsun ''Sevdiğim için çok tepki göstermedim.'' hani tecavüz etmişti? Ulan senin gibi kızlar yüzünden kaç kişinin hayatı kayıyor. Bu sorunu emmiyet genel müdürlüğüne atıyorum
Soran+1 yılDefol git be
+1 yılBiraz evvel yazdım sana ne yapacağını yeter artık
12 Yorumla- +1 yıl
Dön bana
- +1 yıl
Pekâlâ
öncelikle hamile olup olmadığını öğren
10 Yorumla
+1 yılKesin yakışıklıdır
14 Yorumla
Soran+1 yılHayor
- +1 yıl