bu aralar hem tombiş yanaklarnı ısırasım geliyodu şimdide bu çıktı...DD
Erkekler neden kızların boynunu öper?
bu aralar hem tombiş yanaklarnı ısırasım geliyodu şimdide bu çıktı...DD
benım en zayıf noktam kızdakı ınce bı boyun :)) opmekten o kadar haz alırımkı anlatamam...aynı hazzıda yasatırım ayrıca :))) kızları hem tahrık eder hemde cok hoslarına gıder bu tarz bı opucuk..ama opmesınıde bıleceksın oyle yanak , dudak oper gıbı opulmez :)))
Boynu öpmek erkeğe fiziksel zevk vermez.
Ama boyundan kadının kokusu daha rahat alınabilir bu birincisi.
Boyun erojen bölgedir, kadına zevk vermesi erkeğin psikolojik olarak zevk almasını sağlar, bu da ikincisi.
boynundan öpmesı cokhos gelır kadınlara senınkokunu alır erkekte kadının kalp atısı hızlanır mutlu olur:)belkıde ordan öpunce zevk alır
teşekürler.anladım.)
sagol ayca tesekkur ederım:))ıns allah bır omur boyu ayırmaz bızı
Cevap
22Cevap
Oranın kokusu bir başka oluyor o yüzdendir :) aldığımız zevkten öte sıcaktır sevdiğinin boynu öpülesidir,gerdanıdır seni çeken ne yapmasını isterdin,inip iç çamaşırını çıkartıp başka şeyler yapmasını mı ? Masumiyet de güzeldir .)
anladık koku meselesi.miş
kurbanlık koyun.)
hiç bişey anlamadım bu kelimeyi görünce bunu diyesim hep geliyor.
kurbanmı olacaksın kime.)
dipnot : cinsellik kategorisinden başka hiç bi kategoriye bakmıyorum ama merakımdan...
hıı çok komik.))
haha +1 :D
boyun güzel noktadır. hele birde tekila varsa önce limonu partnerinin boynuna sürcen sonra sürügün yere tuz limonuda partnerinin agızına vericeksin. o tuzu yavasca yalayıp tekilayı devirip dudaklarından limonu alıcaksın sonrasındada sıcak saatler
koku önemlidir en saf insan kokusunu boyundan alırsınız ;) ayrıca bir kadının kuğu gibi boynu sevilmeye değerdir :)
Kendini tanımaya başla en çok tahrik olunan yrlerden birisidir boyun
güzel koku ile birlikte yumuşak bi et:)daha çok kız hoşlandığı için öpülür...sen bişi anlamadıysan söle boşuna yapmasın:)
Kız zevk alır.
Orasından başlanması hoşuna gider.
Başlangıçtan sonrası da erkeğin hoşuna gider :)
öpen değil öpülen zevk alır partnerine zevk vermekte öpene zevk verir böle tren gibi işte birbirini takip eder
genelde parfüm felan oraya sıkılır ya çekici geliyo.bide oranın tıbbi olarak kanıtlanmş bi afrodizyak etkisi warmş:)
zevk almazlar, kadınlar oradan tahrik olur diye bilirler ondan.
sizene abi öperiz öpmeyiz öptürmüyosan söyle alla alla
ne bileyim sanırım genlerimiz de var. kızlar da öpüyor göbeğimizi boynumuzu
Derinin hassas olduğu ve hisleri uyandıran bir bölge hemde östrojen salgılatıyor ondan
Not:ne gelirse meraktan
ama meraaak:)
Peki bakalım:)
Öper çünkü kızların hoşuna gider ...
öpmeye byerden baslamış işte ordan aşşa .d cup
Hoşuna gidiyo kızı tahrik etmye calsıyo sanırım
Meraktan cinsellikmi yaşanır stop
ben herkes ordan öpüyor diye öpüyorum
:) iyiymiş
hassas bölge onun içindir herhalde
sizin zevk aldığınızı düşündüklerinden...
Herşey sizin için.
boyundan öpülen kızlar zevkten deli olur da onda
sen öyle san :)
öyle biliyorum zaten.
hayır.doğru biliyorum.
senin haberin varya yeter.))
Ben oradaki ten kokusunu sevdiğim için öpüyorum.
hmm mantıklı.
boynun öpüldüğünde neler hissettiğini düşün...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar