Sevdıgınız kışı sızden foto ıstedı çıplak ya da ıc camasırlı sızde attınız kızlar sızce erkeklerın gözünde ne olursunuz? ve sız erkekler oyle kızı ne olrak dusunursunuz? unutmayın cok ısrar ettıgınızde attı ve sızı sevdıgı ıcın kırmamak ıcın utana sıkıla ama attı?
Cevabın nedir?
Bunlar ilişkiye renk ve heyecan katan şeyler ufak oyunlar iyidir abaza denilen tür de değilde mesela bugün seni istiyorum dudaklarını özledim gibi mesajlarda atılabilir telefonda seksi ses tonuyla konuşmak ya da... bilmem böyle yapınca karşındaki düzgün biriyse ve seni seviyorsa senin onu ne kadar sevdiğini ve istediğini anlar bunların altında başka şeyler aramaz yani
43 Yorumla
Soran+1 yılevet oyle bugüne kadar onu sevcek en ufak bsey yapmadım 2 yıl oldu tkrr barıscaz ayırmıştılar bızı ınanmıyor onu sevdıgıme guvenp gvnmedıgımı test etmek ıcın ıstedı
- +1 yıl
Her erkeğin hayalindeki hatun @ririlover
Soran+1 yılbu nerden cıktı
En İyi Cevaplar
Senin vücudun için seninle birlikte olan birinden uzak ol derim vücudunu eşinin görmesi gerekir diye düşünüyorum sen ona öyle resim gönderdikten sonra ayrılsanda başkası istese sıradanmış gibi gelir. Bide bakmışsın ki seni herkes görmüş :( akıllı ol kimseye çıplak resmini gösterme
00 Yorumla
Böyle bir şeye ne gerek var? İlişkiye giriyorsanız bu ona yetmeli ha girmiyosanız sadece öpüşüyosanız böyle birşeyi istemesi için artık öpüşmekten bıkmış yeni zevkler arıyo olmalı bunun için de uzun süredir 2-3 yıl gibi bir süre çıkmanız gerek bunun da olcağını sanmıyorum. Tamamen zevk için stemiş bence atmamalıydın daha fazla istekleri gelecektir eminim
11 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle bırı degıl 2 yıl once ayrılmıştık ben onun ıcın bugüne kadar hıcbısey yapmadım artık ınanmak ıcın bana ıstedı sevdıme az ınnmadı cnku hc sevmemstm
+1 yılRezil kepaze cevaplar gelmiş. Ben erkek olarak atmasını isterken suç yok da bayan atınca mı or*spu oluyor. Bayanları böyle aşağılayan zihniyetin içine tüküreyim...
157 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısınız ama oda kotu nyet ıcın ıstemedı şüphem az yok
- +1 yıl
Değerli arkadaşım iyi niyetli olduğunuzda şüphem yok. Ancak müstehcen resim olayının da yanlış olduğunu düşünüyorum. Dünyanın binbir türlü hali var sonuçta. Temkinli olmakta fayda var. Benim kızdığım nokta erkeklere herşey meşruymuş gibi bayan yapınca kötü gözle bakılmasına kızıyorum. Ben nefsime hakim olamayıp sevgilimden resim atmasını istesem o da atsa ben neden ondan soğuyayım. Hatta tam dengimmiş diyer sevinirim bile. Yaptığımız yanlış o ayrı mesele...
Soran+1 yılCok doğru dedınız teşekkürler :) anlıyorum tamda oyleee
Soran+1 yıldoğru söze ne denır :)
- +1 yıl
Ayrıca en iyi cevaba layık gördüğünüz için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılnedemekk :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar saf ucuz ve basit derdim. ne olursa olsun bir kiz gururunu dusunmeli cok sevsede kendini zamani gelince frenlemeyi bilmeli fazla gevseklik kotu. o erkekte ciplak foto istiyorsa sevmiyordur mast ivcin malzeme ariyordur osbir cekmek icin. kizi kullaniyordur al iste dobra dobra yazdim
30 Yorumla
+1 yılöyle bir resimi atmam, çok dağnıyorum öyle kızları
ayrılınca ay internette fotoğraflarımı dağıtacak diye zırlıyolar sonra, düşman gtüne.
herşeyi geç kendine yedirebiliyomusun böyle bişeyi? utanma duygusu yok mu kardeşim sizde?40 YorumlaO kadarda abartmamak lazım böyle rezilce berbat cevaplar vermenize şaşırdım arkadaşlar ne olacak kız belki erkek arkadsindan emin sanki tüm erkekler kullanıp atar her erkek aynı değildir bunun farkına varmamissiniz rezilce cevaplarinizi
kınıyorum15 Yorumla
Soran+1 yılolay su ben bugüne kadar ona sevgımı gostercek hcbsey yapmadım oda hc ınanmadı tabı sevdıgımee gecen ıstedı ama tek ustt ıc camasırlı onu sevp gvp gvnmedıgımı anlamak ıcın bende attım blyrm ps brı olmadığını 2 yldr tanıyrm
Soran+1 yılyok olayı anlattım sadece genellıkle kızlar kotu cevaplar vermıs sevnce hersey degısıyor oysakı
Soran+1 yılcok saolun doğru dıyorsunuzz
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Anlamadığım bir erkek sevgilisinden neden çıplak resim ister.. Hadi istedin bari kendi cep telefonun ile çek ona bak. Yani netten sevgilinin çıplak resimlerini istemek.. Saygısız bir adam demek ki..
10 Yorumla
+1 yılAmacı neymiş. Yüzünü görmek yetmiyormu. Nasıl sevgi bu oldu olacak yolladığın fotoyu masa üstü yapsın telefonunda özledik ce bakar hey Allahım yaa. Boşver arkadaşım düşme böyle durumlara Hayır de seviyorsa susar zaten.
00 Yorumlayanlış anlama ama ben erkek olsam o kız benim için artık o saatten sonra evlenilecek değil eğlenilecek kızdır o kadar.
20 Yorumlaerkek şerefsizliğin haysiyetsizliğin karaktersizliğin dibine vurmuş.
kız da o... olmak için yolluymuş dersin. ne diceksin böyle salaklara?00 Yorumla
+1 yılburada eğlenilcek diyen erkeklere sevgilisi öyle fotograf atmasi icin gece gündüz dua ediyordur
Not: bu fotograf olayını desteklemiyorum20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma ben iç çamaşırı ile yolladım ayrıldıktan sonra tehdit etti ailene gösteririm her yerde paylaşılırım diye
13 Yorumla
Soran+1 yılbende attm ama hc tehdt edlmedm
Cevap sahibi+1 yılAyrıldıktan sonra görürsün biraz canını sık gösterir gerçek yüzünü
Soran+1 yılztn bızz ayrıldık 3 yıl once tekrr barıscak gıbıyız o bambaşka bırı ole degıl benm hatam yzndn ayrılmstk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın öbür gün sana karşı kullancak o resimleri ve kaşar damgası yiceksin.. ayrıca da çok sevseydi senden böyle bişey istemezdi
20 Yorumla
+1 yılsevgılımse atacak tabı... ne dusunebılırım sadece mutlu olurum
25 Yorumla
Soran+1 yıldıger yorumlara bak bıdeee
- +1 yıl
sen onlara bakma...
gercekten seven ınsan mutlu olur.. ınan bana
Soran+1 yılevet gerck sevmeyende tehdtte eder oynarda herseyıde dusunur
- +1 yıl
dıyorum ya... senı seven bırı olmalı bunu yaptıgın...
sadece sozle deıl ama gözle de seven
Soran+1 yılevtt
Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. istemem ki zaten öyle fotoğraf, isteyen adamda kızın kalbinimi bedeninimi seviyor belli olur.
00 YorumlaSevgilimden öyle bişi istediysem yapmasının da bir sakıncası olmamalı sonuçta benim sevgilim ve bana gönderiyor olağan dışı bişi yok
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen dogruuu
+1 yılBen atmasını istemem. Ortada nişan falan yokken kendiliğinden atarsa da niyeti bozuktur.
00 Yorumla
+1 yılilişkimizde ilerleme olduğuna sevinirim. daha çok bağlanırım
120 Yorumla
Soran+1 yılevt doğru dıyosun
- +1 yıl
:) umarrım gönlünce istediğin olur. mutlu ol bakma başkalarına :)
Soran+1 yılıns kısada cevap verme huyu olmasa ıyı aslında :)
- +1 yıl
:) sanal ilişkilerde dikkatli ol gerçekteki kadar kolay olmaz karşındakini tanıma.
Soran+1 yılsanal derken nedemek ıstedın?
- +1 yıl
sanal. yani sosyal değil. yani sadece internet aracılığıyla tanışmışsınız birbirinizi canlı görmemişsiniz. buna sanal arkadaşlık deniyo ya ya da sanal ilişki işte
Soran+1 yılevet anladımda bu ne alaka benım durumumla onu anlamadım
- +1 yıl
sizinki sanal ilişki değil mi?
Soran+1 yılhayır nerden çıkardın bunu
- +1 yıl
a pardon ne bilim yaa birden öyle sandım :)) pardon pardon :))) salak duruma düştüm :) sanal değilse daha iyi sevindim adına
Soran+1 yılbız 2 yıl once calıstık benım yasadıgım yerde calısıyodu yasadıgım yerınde 5 dakikalık uzak ılcesınde yasıyo 2yıl once ayrıldık bkac haftadr konuşmaya başladık aramız ıyı gecen pazar bulstuk gene opşmktn ılerı hc gtmdk bugüne kdr ztn
- +1 yıl
anladım. ben mesela cinsellikte ileri gitsek o kıza ya da sevgilime daha çok aşık olurdum daha çok bağlanırdım. her erkek benim gibi değil tabi. umarım seninkiside benim gibidir. daha çok bağlanmıştır sana. cinsellikten korkmayın bence yaşayın ortak noktayı bulup. eğer aklı sapık değilse zaten kendisi istiyor neden senden soğusun ki çok çirkin bir vücudun yoksa. dert etme yaşa hayatını. çok yazdım :( :)
Soran+1 yılyok degl at gıbı uzun boyluyum yernde tam hersy de olablr yanıı oda bende kucuguz hele ben :)
- +1 yıl
yaş kaçtı :)
Soran+1 yıl18 ben 22de o oldu
- +1 yıl
a aa :) bende 22yim. benim sevgilimde 25 yaşında :) şuna bak 18lik çıtırla oluyor ooo :) bana göre değil ama neyse. çokta küçük değilmişsiniz bea sevişme mevişmeden cinsellikten nolur yaşa gitsin.
Soran+1 yılerkk herzmn byk olmalıdır ztn cok normlz bzz
- +1 yıl
aman ne alaka bizimkültürümüzün herşeyi bozuk :) 17lik 18lik kızlarda bebek gibi oluyor oda ayrı tbi. çok normalsiniz siz demek iyi bakalım umarım hep en iyi olursunuz :)
Soran+1 yılcıtırı kapmıs ona nedcen :) kendıde gart degl ztn
- +1 yıl
.))) 22 de büyük değil tbide yaşında normaldir. bizimkiside normal bakma kız büyük olunca daha güzel oluyor.
Valla bana çıplak fotosunu atan sevgililerim oldu çoğuyla ayrilirken hep hakaretler ettim bu tarzlarla evlenmem ama arşivim halen duruyor evlensem bile gizli olarak saklarim :D
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılAtmasın istemem şahsen basit bir kadın olduğunu düşünürüm ciddi düşünmem
10 Yorumla Ben istediğimde attıysa kötü gözle bakmam. Sonuçta ben istemişim.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
İstiyen benim bişi düşünmem seviyorumdur ya da sevmiyorumdur fakat o fotografı alırda herkese dagıtmam yani gizlim olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliyken bişey olmazda, asıl mesele ayrıldıktan sonra patlak verir :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu konuyla ilgili kötü anın var sanırım herkesi aynı görme
Soran+1 yılherkes aynı degıldır ama bız erkeklerı hep oyle gordukk hc byle bısy yapmadı 2 yıldırr ayrıldık okadrr sure
Valla ne isteyen erkekten ne de atan kızdan hayır gelmez bence.
10 YorumlaHerks erkek arkadaşınla kıyaslama. Bazıları vardır öpmeye kıyamazlar.
20 Yorumla
+1 yılyaa elin milletti sevişiyor biz daha cıplak foto attı ne olurdayız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç çamaşırlı veya çıplak fotoğraflarımı kimseye atmam. İsteyen erkeklerin %70 i ayrıldıktan sonra o fotoğrafları internete yüklüyor.
20 Yorumlaben de ona atardım borçlu kalmamak için aşk karşılıklı çünkü:d
10 Yorumlaben öyle birşey istemeyeceğim için sorun yok atanda değil isteyende sorun
00 Yorumla
+1 yılyakında heerseyın resmını ısterım sonra mast yaparken bosalma videonu vs :)
00 Yorumla
+1 yılben istemem atanada ii gözle bakmam bir erkek için bedenini acıyosa eğer
01 Yorumla- +1 yıl
resim olayi gercekten cok rezil bir is
eski nisanlim da bana ciplak cok resim ati istemdigim halde yoladi ben hic atmadim iyiki atmadim ayrildik. simdi baskasiyla evli bes yil oldu resimler bende bazen bakip orgzm oluyom yazik yani karisi bilse adamin baska kadinlarda resmi var bakip bosaliyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamussuz kasarin teki oldugunu ciddi dusunulmeyecek biri oldugunukim bilir daha kac kisiye ayni muamelede bulunmustur diye dusunurum.
00 Yorumla
+1 yılilk bir zevke gelir ondan sonra kim bilir kaç erkeğe atmıştır değip kızardım galibaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin öyle bir fotoğraf istiyorsa zaten sana başka türlü bakıyordur
10 Yorumlaçok güveniyor diye düşünürüm
10 YorumlaNeden istesin arkadaşlarına gosteriyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılaslaa :))) o serefsızlern ısıı
+1 yılAtma. Sonra kullanır sana karşı onları
20 Yorumla
+1 yılBenim için bazı şeyleri göze alıyor derim
01 Yorumla
Soran+1 yılevttt
Ayrılınca or.. pu olurdum ne olacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle olmadı
+1 yılSevdiğin insandan öyle birşey istemem asla.
12 Yorumla
Soran+1 yılya sevmedıgınden?
- +1 yıl
Ayni sekilde milletin orasi burasi ilgilendirmez beni
+1 yılbenim gibi ahlaksızı buldum diye düşünmüştür.
02 Yorumla
Soran+1 yılıyı ıste 2sı ıyı gecınır
- +1 yıl
sonunda terkeder, evlenmez yani.
+1 yılBana guvendigini dusunurum
210 Yorumla
Soran+1 yılevet bu ıstee kendısı ole bırı asla degl 2 yıldır tanıyrm hc ole bsymz olmadı yanyana falan fakat sımdı barısck gbyz tekrr ıc camasırlı ıstedı ust traf ama aguvenp gvnmedıgımı anlamak ıcın bugüne kdr cnku onnla ılgılı en ufak bsy yapmadm onaa
- +1 yıl
Sen onun kotu niyetli olmadigini hissediyosan oyle degildir zaten hislerine guven
Soran+1 yılevet gvnmek ıstedıgım ıcın degl cıddn olee bugüne kadr ole kotu bıseyını gormedım ona hcbr anlamda sevglykende hsstrmek bıle yapmadım sevgımı hc gostermedm smdı bsyler yapmak ıstyrmmkı anlasın kotu bırı asla deglm her erkkte br degldır
- +1 yıl
Onu kaybetmek istemiyosan onu sevdigini azda olsa belli etmelisin eger etmessen sikilir biyerden sonra
Soran+1 yılevet aynen oylee ınanmıyorkı hıc sevgime haklıda ama uçkuruna düşkün bırı asla degıl 4 kısıyle çıktım en temızı o oldu pıs bır erkk değil
- +1 yıl
Ozaman ona deger ver elinde tut yazik olmasin sevgini gosterki iliskiniz yurusun ve mutlu olun
Soran+1 yılAynen hemende kasar damgasını vuruyolar napalım sevıyoruz herkese yapmıyorz
- +1 yıl
Tabiki sevgilisisin onun boyke seyler olur sonucta ihtiyaclariniz olucak bunlari nasil karsiliycaksiniz baskalariylami tabiki birbirinizle karsiliycaksiniz
Soran+1 yılevet oyleee
- +1 yıl
:):)
O resimle arkadaslarina ne hava atiyordur şimdi
10 YorumlaSevgilisine güveniyordur.
00 YorumlaAtmam öyle foto isteyen biriyle de sevgili olmam
12 Yorumla- +1 yıl
Buyuk konusma
Soran+1 yılbastan secemıyorsunkııı o onu sevdıgıme zerre ınanmıyor çokta haklı 2 yıldır sevdıgıme daır en ufak bsy yapmadm
Her istediğini yapmak zorunda değilizdir
10 YorumlaSeviyosa sıkıntı yok ihtiyac icin istemistir
10 Yorumlasıkıntı yok istek üzerine olmuş
10 Yorumlaistemişsem yapcak. sorgularsa soğurum
11 YorumlaResim de neymiş GERÇEK varken
10 Yorumla
+1 yılEvlenilecek kiz olmasigini dusunurdum
00 Yorumla
+1 yılSeni gidi seni :D. Resmini attın dimi?
00 Yorumla:)) seni seni seni cadıı
00 Yorumla
+1 yılben istemem öyle bişi atmamda
00 YorumlaIyi şeyler dusunmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek gözünde evlenecek kız sınıfından düşersin
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılproblem yok bence
00 Yorumla
+1 yılkaşarrr
00 Yorumla