Hangisi ideal bunun için?
Bilen, tecrübeleri beylerden cevap bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden samimi yorumlarınıza.
Bilen, tecrübeleri beylerden cevap bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden samimi yorumlarınıza.
Eczanelerde vajina toparlayıcı ürün var ondan al vajina kaslarını çalıştır bu kaslarını iyi kulkanırsan penis, i sıkıp bırakarak erkeğe zevk verebilirsin bazı pozisyonlarda bacaklarını çapraz konuma biibirinin üzerine getirirsen biraz nispeten fark eder.
Nedir bu ürün?
kegel mi diğer dediğin?
dar ve en iyi pozisyon dogy dir çünkü erkeğin penisi iç klitoral dediğimiz anüs tarafındaki hassas bölgeye sürter ve her ikiside çok zevk alır ve geniş olan vajinde sıkıştırma dan dolayı sanki ilk kez penis giriyormuş gibi kasların baskısını hisseder. daha da iyi pozisyon kamasutra tekniğinde vardır onuda anlatamayız bilen biri yapabilir ancak çünkü erkek elleriyle iki noktaya dışardan baskı yapar ve squirt dediğimiz olay gerçekleşirki bu da bin kadından sadece birine nasip olur ki nirvananın da zirvesidir bunu yaşayan kadın o erkekten asla vazgeçemez çünkü hayatta en büyük zevk ve tat olarak yaratılmış mükemmel bir olaydır tamamen tekniktir cinsel birleşme olmadanda yapılabilmektedir. Ben bakire olan birkaç kızda bunu uyguladım tecrübeyle sabittir, bu konudaki japonca makaleyide gönderebilirim
gönderir misiniz ama Japonca bilmiyorum. anadilde anlatma şansınız yok mu?
böyle hassas bişey burdan gönderimez. ve ne puan ne eic? yok ilim bilgi değer ister
türkçeye çevirip göndericem eic ten sonra
oldu mu:)
puan da lütfen +1
buraya boş mail at ordan göndereyim want2879432@hotmail. com
mail olarak dememiştin. burdan yazacağını ima ettin.
burdan yasak. ayrıca bu bin yıllık uzakdoğu teknik bilgi ilim yani
Erkek oturacak sende ata biner gibi erkeğin kucağına oturacaksın öylece içine alacaksın.. Bu posizyonda kontrol sende olur hem kalça hareketlerin ile içerde penisi sıkıştırırsın sağa sola hamle yaparak dibinden esnetirsin, istediğin kadar derine alırsın, işte o zaman erkek vajinanın tam zevkini alır.. Bu posizyonda erkeğe göğüslerini istediğin gibi emdirirsin ve ağzını istediğin gibi öpersin.. Oda klaçalrını sımsıkı kavrar ve seni daha çok oturtup daha çok girmeye çalışır.. Sorulara ikinci dafa yazamıyorum..
dar hissetmesi için kadının vajinal kaslarıyla sıkıp bırakması idealdir..
Yoksa yüzünün üstüne yatıp bacakları kapatınca vajina hem darlaşır hem de erkek terste kaldığı için girmeye zorlanır ama zevk almaz..
kegel yapması mı?
erkek orasının sıkıldığını mı hissediyor nedir kegelin farkı?
erkekler için benzer durum nedir? kaslara hakim ve yönetme gibi?
anladım ne dediğinizi de bu egzersizler ne egzersizi onu sormuştum? bizde kegel, erkeklerde ne?
çok teşekkür ederim. bakacağım. sağ olunuz.
Cevap
32Cevap
ya bunun için bir resim paylaşırım da uygun olmaz buraya. Şöyle anlatayım. ayak ayak üstüne atacaksın. bacak bacak üstüne değil dikkat edersen. hani koltukta uzanırken ayak ayak üstüne. Sonra bacaklarını o şekilde kaldırım adamın omuzlarından birine koyacaksın öyle. En dar böyledir sanırım
link atar mısın anlamadım.
bulmak zor olur şimdi. şöyle düşün. bacak omuza yaparken bacaklarını ayrı ayrı adamın omuzlarına atıyorsun ya. ikisini de aynı omuza at diyorum. Ya da bu pozisyondayken yan yat. sonuçta bacaklarını birleştir yani
bac. omza çok canımı yakıyor , bu yüzden başka alternatif olabilir mi diye sormuştum bu soruyu.
Vajinal bölgenin darlığı bacaklar en iyi 0 açıldığında hissedilir. Jimnastik yapan bir partnerimden öğrenmiştin
0 açmak ne?
tamamen açınca darlık yerine tersi olur.
kapatınca olur desen anlardım da.
çok mu hor kullandılar tatlım seni
çuval gibi mi oldun
eaaa
anal ver bence belli ki ön taraf perte çıkmış
ne düzeysiz insanlar bu sitede.
yok ya o kadar da haksızlık etme kendine. sadece düzeyin biraz aşağıda bel altı falan
bir tarafım folloş olmuş vereceğim adamı nasıl kandırırda şeyimin dar olduğunu düşünmesini sağlarım diye soru sormuşsun
ne demişsin düzey seviye mi. peh peh pehh
ne sapık insanlar dolu burada ya! düzgün konuş evliyim! ne ona buna vermesi terbiyesizsin!
evlisin demek
sorduğun soru takdire şayan doğrusu
kocam için en iyi daha ne olabilir diye sormam mı?
cevabınız yoksa çıkın sorumdan ne işiniz var.
cevapta verme, çok negatifsin
ben cevap veriyorum sen cevaplarımı beğenmiyosun
misal anal seksi deneyin demiştim ;)
Kadın bacak bacak üstüne atmalı yani italyan oturuşu yapması lazım.
Sağa ya da sola kendini çekerse yan taraftan erkek girişi yapar. bu şekilde dar vajina elde edilmiş olur
bunu yatarken yapma şansı yok ki?
var. yatar vaziyette aynı pozisyona gelinebilir.
Kadin altta ve erkek ters sekilde ( yani bacaklari hatunun basina hizalanacak sekilde) vajinaya girerse hem dar hisseder hemde gec gelir.
kadın sırt üstü erkek ters şekilde mi anlamadım, açar mısın?
Kadin altta sirtustu yatar ve erkek ayaklari kadinin basina ve kendi basida kadinin ayaklarina gelecek sekilde girerse vajinayi germis olur. Ayrica yine erkek yatar pozisyonda kadin kucaga yalniz bacaklarini ayirarak degil tabureye oturur gibi iki bacagi birlesik sekilde penisin ustune yanlkamasina oturursa.
çok acır ama ikincisinde kadının
bunun gibi bir kaç pozisyon dedikleirnide yazarsanız sevinirim.
Erkegin kadinin bacaklarini omuza almasi yalniz burada kadinin kilosuz ve biraz sportif olmasi onemli. bir kac kizarkadasin bacagina feci kramp girmisti bu yuzden. İki tarafin diz ustu comelip birbirine o sekilde penisi erkegin geri iterek vajinaya ters sekilde girmesi. Su an uygulayip aklima gelenler.
geri itip ters girmek? canlandıramadım zihnimde? doggy mi bu?
ve ilk olan bac. omza çok can yakıyor ama.
evet aynen dediğin gibi. ama doggyde zaten acı olur ve bacak omzada da çok dik açılar çünkü.
doggyden farkı neydi o dediğinizin link olarak atabilir misiniz veya yazarsanız anlamak isterim.
Yaziyorum anlatarak soylemeyi tercih ediyorun simdi nerde ilgili link bulurumda atarim bilemedim. Kadinda diz cokerek comeliyor erkekte ayni sekilde. Ve erkek geri iterek penisi ters sekilde vajinaya giriyor hayalinde canlanmis olmasi lazim ikisinin baslarida diger yone bakar sekilde diz cokmus pozisyonda.
dize çökmeye kadar anladım ama geri itip tersi anlamadım gerçekten:) nasıl ters?
şimdi komik oldu ama ben bir tarafa o diğer tarafa bakıyorsa sırtlarımız birbirine doğru olur. sırt sırta yani farklı yerlere bakarsak, nasıl olacak o peki:)
aslında algım iyidir ama inanın hiç ama hiç anlayamadım. senide yordum kusura bakma ama.
link olarak atarsan sevinirim bu dediğini.
Digi digi azbucuk kafa yapiyosun diil mi? Ya nasil anlamazsin walla nerde simdi link ariycam bulcam az hayal gucunu canlandir gozunun onune getirmeye calis. Popo popoya vermis bir bayan ve bir erkek ( ya Allaam neler dedirtiyon bana) hah simdi erkek penisini geri iterek vajinaya giriyor. Olmadimi canlanamadimi hala gozunde.
arkadaşın demek istediği sen doggy pozisyonunda domalacaksın eşinde arkasını dönüp penisini yukarıdan aşağıya doğru sokacak tersten. yani normalde geriden içe doğru sokarken bu defa üstten alta doğru sokmuş olacak
hayır desem. aslında canlandırırım algımda fena değildir ama bu sefer olamadı maalesef.
@üyeyimbenüye, ya çok açık yazmak istemiyorum. dogyse arkasını dönerse erkek nasıl olacak o?
link var mı?
Neyse sorun yok canlanamadiysa canlanamadi diger onerdigim pozisyonlarda oldukca zevkli ve hos pozisyonlardir. Denemeni tavsiye ederim. Aslinda bunuda anlasaydin keske bunuda bir es gecme derdim. Daha ucuk bir kac tane daha varda onlar ancak linkle yoksa bunu anlamiyorsan onlari coooook zor anlarsin. Da iste yaparken usenmemde link atmada usengecim.
teşekkürler yine de. anlamadım ne kadar canlandırmaya çalışsam da.
üşenmeyip bir ara atarsanız sevinirim.
atmazsanız da canınız sağ olsun. her halükarda teşekkürler.
bulursam atarım
seviniirm iyi olur.
bac. omza pozisyonu çok felaket canımı acıtıyor diye farklı ne olabilirin cevabını bulmak için sordum soruyu.
Ne kadar guzel evli bir bayanin bunun icin ugrasmasi gipta ettim dogrusu keske cvb verenlerde bilenler yazsaydi herkes biseyler sallamis
senin cevabın var mı?
Hanimefendi vaginal yapi genetiktir eger genis bir yapiniz varsa bunu ancak kaslarinizi guclendirerek saglaya bilirsiniz ununda tek yolu kegeldir ama dogru bicimde ve sabredip surekl yaparak mmkndur ama kismende olsa faydasi olsun diyorsaniz erkeginizin ustunde bacaklarini birlesik duz vaziyette gogsune uzatin ellerinizde diz kapaginda olsun e kollarinizdan guc alarak ileri geri yapin hem siz cok haz alacaksiniz hemde esiniz hem haz alacak hem gec bosalacak bu pozisyonuda benden baskasindan zor duyarsiniz mutluluklar
link tar mısınız zahmet?
Link konusunda cok uzgunum inanin benm tasarladigim bir pozisyonptib ogrencisiyim ben iki tarafinda g noktasna en cok nasil temas edilir diye dusunurken buldum vee acayip etkili hattaa burada bir bayana yazmistim ilk defa u pozisyonda orgazm yasamisiti
bunu canlandıramadım zihnimde tam olarak. ondandı ama size aitse patenti zaten linkde bulunamaz:)
bu arada dar olmadığımdan değil, daha fazla eşimin zevk alması için istedim. kocama aşığım.
Farkindayim bastanda yazdim yaa sizee gipta ettim diye bravo valla saygi duyulacak kadinsinz bu yuzden yardimci olmya calisiyorum ama isterseniz bir ara ozelden yazin ince detaylarini falan daha acik yazyim en azindan dua edersinuz:-)
özelden zor ama. böyle daha iyi.
Siz bilirsiniz benim tek amacim esinize karsi bu cabaniz cok hosuma gitti yardimci olmak istedim lutfen yanlis anlmayn
kız yüz üstü yatıcak bacaklarını birleştirecek erkek üstüne yatıcak ve öyle girecek ;)
Bacaklarını birbirine yapıştır yatağa yan yat o şekilde yapın ^_^
Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti var... At binicisini tanır
Bacaklarini birlestir L pozisyonu al Erkekte L nin kosesine gecsin baslasin acayip dar oluyor:))))
L pozisyonu nedir?
link verir misin?
bahsettiğin pozisyonun?
teşekkürler.
tamam ederim:)
ama bir sürü link çıktı senin dediğin hangi link atar mısın? 7-8 tane farklı adres çıktı. zahmet sen kast ettiğin linki atar mısın?
www.goodtoknow.co.uk/search
onlarca sayfa çıkıyor 45 pozison değil sadece. hangi birine bakayım:) sen direk link atsan çok sevinirim.
kucakda ve dogy bacak omuzdada daha sıkı olur vajınan ve muhtesemdir
Kasik pozisyonu herhalde bayanlarda sever bu pozisyonu ;-)
Hic bir sekilde her bayanin vajinasi ayni logarlasmis artik
İki pozisyon var yüz üstü yat bacakları kapamak ikinci ise bacaklar birleşik bacakların dik vaziyette gögsüne yaslanması
sadece o pozisyondamı başlayıp bitireceksiniz adam sıkılır öyle :D
Kesinlikle ama kesinlikle Doggy halk arasında domalma diye bilinir..
Daraltıcı diye bir şey vardı. Onu dene.
içimden geldi "iyi ki varsınız" ;)
hayırdır neden?:)
Çok farklı bir his yaşatıyorsunuz bize dünya dışı bir şey :)
bacak omuza çok zevkli oluyo
o acı veriyor.
yavaş girince olmuyo yapanın ustqlığına kalmış ;)
yavaş da olsa oluyor bizde.
vermez yapanın farkı diyorum
bol bol kegl egzersizi yapın işte bu bizi bitirir
yapıyorum da ne fark ediyor erkekte?
partnerin yapıyor mu?
kegel iyidir evet.
Neden böyle bir arayıştasın?
kocamı çok sevdiğim için.
ben kendi çizgimi biliyorum. gereksiz insanları dikkate almam.
Şurada doğru düzgün soru soruyoruz. olayı hiç alakasız yerlere çekiyorlar bazıları.
siteler derken link verebilir misiniz?
Vere vere genişlettin tabi ahahahaahaha
Terbiyesizleşme!
Bu soruyu soran ahlak zabıta sı heralde :)))
yüzüstü yat bacaklarını kapa
bence herkes saçmalamayı kessin.
bacakları omzumda halada vermem diyor
ben her pozisyonda dar hissediyorum :)
vajina darsa dardır. nokta
Pelvis kaslarına egzersz yaptır daralır
kegel mi?
sen yapıyor musun canım?
Rus spor hocam ögretti yapıyorum
bana da bana öğretin şunu y:))
Mert senin vajinan varsa ögreteyim :)))
bende yapıyorum.
senin yaptığınla benim aynı mı ama bunu bilemeyiz işte:)
link olarak gönderir misin canım?
Bakire değilsen bunu bişeyle dene farkı gör içindeykrn sık
evliyim canım:)
link olarak atar mısın yaptığını benzer mi diye görmek istedim.
kızın bacaklarının birleşik olduğu pozisyonlar
örnek verebilir misin?
bacaklar birleşik erkegin omuzda..
kegel kasları çalıştıran yeter
bacak omuza ya bayılıyorum ben
dogyy cnm:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?