Leğen kemiğinin belirgin olması itici mi? Hani kemik torbası gibi falan diye düşünüyor musunuz yoksa önemli değil mi :D Hani şu şekilde : leğen kemiği belirgin
sevgilim kemik torbası olmasın mümkiünse yoksa yolda köpeklerden kurtulamam :D ayrıca soruna gelince bu örnegindeki gibi ise bir iticiligi yok gayet fizigini dahada güzelleştiriyor diyebilirim...
Ya tatlım bazı kadınlarda çok çekici görünürken bazılarında itici oluyor. Daha çok kadın vücudunun genel görünüşüyle ilgili bir durum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benimde belirgin hiç sevmiyorum ya dümdüz kıvrımsız olmasını isterdim lima gibi
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
teşekkurler:) buarada şunu okudum. bilim adamlarının yapmış olduğu bir araştırma, insanların fiziksel yapılarına göre çeşitli araştırmalar yapılmış. tuhaf geldi ama paylaşayım dedim. doğurgan kadınarın beli ince olurmuş, leğen kemigi geniş, kalça biraz geniş, fazla kilolu olmazlarmış. leğen kemiği kolay doğumu sağladığından doğurganlığın sembolü olmuş ilk çağlardan beri yani erkekler içgüdüsel olarak kadınların kalçalarına bakmazmış aslında leğen kemiği geniş mi doğurmaya müsait mi diye bakarlarmış..
Ya boş ver sen onu... bikini giydiğini düşün o kemik kasiķ bolgesine inen cukuru belirginlestiriyo bak koydugun fotoda da var.. mve cok seksi bir goruntu oluşuyo.. haksizmiyim
En İyi Cevaplar