Buradaki amac nedir cozen var mi? Ben sahsen icimden bunlara beddua ediyorum. Bakire olmayan kizlarimiz onlari bakireyim diye kandirip salak yerine koysun 2 cocuktan sonra itiraf edip cocuklari da alip ortada bıraksın diye. Siz ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılçoook merak ederek soruyorum tamam iyi güzel şerefsiz seni ortada bırakmış bu zaten adamlık değil de ama cidden size gerçekten söylüyorum erkeklerim emin olun nefsi daha zayıf yani helede bakirse bir kere dönebilir eğer erkek sevişmeye başlamışsa çoook zor sonrasında kendini tutabilir ama kadın öyle değil kadın biraz daha kolay onun için bakir olmayıp ta çoook pişman olanlar var bekaret eğer sizin için sadece *mına bişey girip girmediğiyse çok geçmiş olsun anal oral yapanların hatta çırılçıplak sadece sevişenleri ilişkiye girmeyip orasını burasını yalatanların bakire olduğu kaanatindeyseniz geçmiş olsun bakire arar erkek size şunu söyliyim eğer kızlar bekaratlerini kaybetmeye devam ederse artık kusura bakmayın ama aşk kalmayacak erkekler artık sadece şuna bakacak sekste nasıl eğer erkeği tamemen tatmin ediyorsa evlenir yok edemiyorsa s*ker geçer aynı avrupadaki gibi olur buna emin olun haa erkek için bekaret herzamn önemli olacak o ayrı ama ortalıkta bakire olmadığı için artık zaten her gece evde olsun ne olursa olsun anlayışı olacak kadın başkasıyla yatınca seksi canlandırıyo koy gö*üne rahvan gitsin anlayışı olacak bu yüzden bekaret önemli onu diğer kızlardan ayırt eden bişey olamalı sahiplenmenin olmayacağı dünyanın ben *
121 Yorumla
Soran+1 yılSenin de kizin olur.
- +1 yıl
işte o zaman ben kızımın kucaktan kucağa gemesini istemiyorum
Soran+1 yılGelir o sen merak etme
- +1 yıl
bilmem artık orasını ben onu biraz daka iyi yetiştirmeyi amaçlıyorum ama galiba sen senin gelenin geçenin becermesinden zevk alıyon ne diyim ozaman burada benimle tartışacağına git sokaktan birini çevir altına yat
Soran+1 yılTam aksine bakireyim. :) ama senin gibilerin koLarin zarlariyla evlenmesine karsiyim. Gayet iyi yetistirildim. Hem zarim var hem de boyle sizin gibilere karsiyim işte. Daha ne
- +1 yıl
bak insanlar hata yapar ve sonra değişir tamammı ben en fazla bu kadar oldum emin ol yerimde olsan benim kadar bile olamazdın benim hayatımı yaşasaydın emin ol en iyi eskort felan olurdun herkes böyle olurdu ama ben yaptığım hataları çocuklarımda olmasını engelliyeceğim onlar benim değişmiş halimden daha iyi olacak ve senin gibi her yerdede ben bakireyim diye dolanmasını da istemem bıraksın da o da kendine kalsın millete söylemesine gerek kalmadan onun namuslu olduğunu anlasınlar
Soran+1 yılHerkesin hayatinda zorluklar vardir. Sen bana bunu souleyecegine git sokaktan biriyle yat dersen ben bakireyim derim. Gelecekteki kizin da ayni durumda aynisini der emin ol. Hayatin zorluklari nedeniyle iizlarla sevistiysen benim hayatimdakoi zorluklarla brahat 5 kizlik zari mi eskitmem gerekirdi yani? Komik olna
- +1 yıl
ne dediğini anlamadım ama seninde hayatında rehber olmasa herkes senin bunu yapman gerektiğini düşünse aynı şeyler olurdu hiiç merak etme
Soran+1 yılE buna ragmen olmamis iste. Kendi yolumu kendim buldum ve gelebilecegim en iyi yoldu. Rahat ol.
- +1 yıl
tabi canım tabi benimde zor anımda babam annem yardıma koşsaydı babamla dışarı çıkıp bana bişeyler anlatsaydı önümde rol model olsaydı iyi bir yllda olurdum ama ben kendi yolumu kimse yardım etmeden buldum çamura bata bata düz yolu buldum
Soran+1 yılO yuzden de bakire olcak diyorsun illa.
- +1 yıl
ben buldum zaten ama bekaretine bakmadan sevdim ve onu sevdikten sonra düzeldim ya şu an ne başka bir kızla sevişirim nede onunla evlenmeden zaten o da bana bakire olduğunu söyledi bir kaçgün önce de neyse de bu iki çocuk olayı ne o zaman abi madem sen bakiresin nerden bu konu onu anlayamadım
Soran+1 yılBakireyim diye adamin zarimla evlenmesini istemiyorum. Bekarate bacak arasinda arayan zihniyete inat gidip boyle her seyi yasamis ama vaiinasi bakire kizlari alip bu adamlarla ibret olsun diye evlendirmek gerektigine inaniyorum. Bekaretin orda olmadığını anlasinlar.
- +1 yıl
oral anal vajinal seksten herhangibirini yapmış olana bakire diyemezsin ayrıca ilişki olmadan sevişmiş biride bakire değildir buna göre bakire diyoz ama hala bu çocuk felan ne alaka anlayamadım
Soran+1 yılIste o cocuk olayından sonra birakamaz da. Cocuklarinin anasi olmus. :)
- +1 yıl
hayır sen bu olayı nerden biliyon yani sen yaşamadıysan kim yaşadı
Soran+1 yılIlle biri mi yasayacak? Aklima boyle bir beddua geldi. Tum boyle erkeklerin basina bu gelse misssssler gibi olur dunya :)
- +1 yıl
ya sonuç olarak gerçekten de erkeklerin iradesi zayıftır ben ilk seferinde çok kez durmak istedim ama yapamadım sanki bedenim elimden çıkmış gibiydi zaten bir kere başlıyınca da devamı geliyor
Soran+1 yılBayanlarin da zayiftir. Biz insanustu yaratiklar degiliz. Bahane bulmayin.
- +1 yıl
tabii canım tabii sen şimdi bide benimde penisim var dede tam olsun
Soran+1 yılBizim de isteklerimiz var elbette. Seninle burada kadin ve erkek anatomisini tartismayacagim.
En İyi Cevaplar
Şimdi bir kısa geldi aklıma; anlatayım bak. Aslında bu kısas oldukça uzun ve son drece ders vericidir. Neyse , ben sadece bir kısmına değineceğim. Köyün birinde, genç, oldukçe güzel, ay parçası gibi bir kız, namus iftirasına uğradığı için , şehir meydanında taşlanarak idam edilecektir. Kız duasında; Ya rabbi, başım senden başkasına secde etmedi. Dua biraz uzun. Neyse, bu duadan sonra ermişin biri belirir ve homurdanmakta olan halktan kızı hemen serbest bırakmalarını ister. Halk ise; o bir günahkar. Yaşı geldiği halde ve taliplisi çok olduğu halde evlenmiyor. Demek ki kendine ve bekaretine güvenmiyor, diye cevap veriyorlar. Bunun üzerine ermiş kişi; öyle mi? Peki ozaman, aranızdan ilk taşı, hiç günahsız olanınız atsın demiş. Bu söz üzerine , kalabalığın uğultusu kesilmiş ve 1-2 adım geri çekilmişler. Kısas burada bitmiyor. Siz de size taş atanlara bunu sorun baklım. Ne kadar haysiyetli, şerefli, onurlu ve namuslular mış görelim. Eğer öylelerse hakları vardır. Ama değillerse, yüz karası, bağnaz, yobaz, onursuz vs vs dirler.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Birde savunmaları" erkeklerin nefsi daha zayıf" değil mi!!!
O zaman neden zina 2 cinsede günah bizimde nefsimiz var ve biz duruyoruz. Durabilen erkeklerde var ayrıca. Bunlara inşaallah sadece bekaretine dokundurmamış, anal ve oral yapmış biri gelsin! :)
Dinen yaşamamış bir erkeğe, yaşamamış bir kadın, yaşamış bir erkeğe, yaşamış kadın düşüyor.122 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok haklısın :)
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşünen kızlar olmasına çok sevindim :)
Milletin pipisini kukusunu konuşmaktan be zaman vazgeçeceksiniz acaba.
51 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama bu sorun boyle cozulecek sora sora.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Bak canım asla böyle birşeyi savunmuyorum ama insan kimyasında şöyle birşey var. Bak başta diyorum asla savunmuyorum temiz kıs ıstıosa temiz olcak kendileride. ama olay şu mesela ben her naneyi yedim diyelim evlenmeden herşeyi anlatırım karsıdaki kişi zamanla onu hazmedebilir tamam der eskiden olmuş senin için son ben olayım beni sev yeter der. Kızların büyük çogunlugu erkeklerin geçmişini hazmedebilir. ama erkeklerde asla böyle birşey yoktur. el ele tutması bile erkekleri deli eder. bunlar varolan realitelerdir. şimdi biliyorum itiraz edceksin ben hazmedemem diyeceksin falan ama hazmedersin. olay bu kadar basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim etmiyorum.
- +1 yıl
Ben bakireysem evleneceğim erkekte bakire olmalı enayi miyim ben niye bakire olmayan erkekle evleneyim bozduğu kız gelip ben senin kocanın altında inledim dese ne diyeceğim? Sevişti bakir ile bakire erkeğe milli dediler kadına fah*işe bu söze cuk oturmuşsun kusura bakmada bakire değilsen bakire kız aramaya hakkın yok sen orspu çocuğu musun? Umarım karşına bakire kız çıkmaz herkes hak ettiğini alır
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar karaktersiler oluyor canim :( hayir bakire ol olma ne farkeder sevecek adam seni sevsin orumcek beyinligi biraksinlar gercekten bakire erkek istesin hakli ama yalanla veya kizlari boyle siniflandirmak igrenc bisi namus 2 bacak arasinda degildir birak seytanlarindan bulsunlar karaktersizler
40 YorumlaSana ne milletin ne istediğinden?
Erkekler hiç diyor mu fakir bir kız olup zengin erkek aramak, bunlara beddua ediyorum gibi sözler?120 Yorumla
Soran+1 yılFakirlik zenginlik ayri namus davasi yaptığınız sey ayri
- +1 yıl
Senin namus kavramınla belki adamların namus kavramı ayrı.
Sen kendi hayatına bak, millete küfür etmeye hakkın yok.
Namussuz olup, namuslu istedi diyelim ki, bundan sana ne? Zorla namussuz bir kızla mı evlendireceksin adamı. Karşı taraftaki kız da bakir erkekle evlenmek isteyebilir, reddedebilir. Eğer kız reddetmiyorda evleniyorsa kimseyi ilgilendirmez iki kişinin mahremi.
Soran+1 yılBu erkekler "patlak" kizlari ikinci el goruyor. Bu yuzden fikrim değişmiyor, degismeyecek.
- +1 yıl
Erkekler öyle düşünüyorsa kızlar da bakir olmayan erkeği ikinci el görsün!
Eğer kızlar ikinci el görmeyip evleniyorsa bunun için beddua edilmez. Sen bakir bir erkekle evlenirsin!
bir defa bakir bir erkekle evlenmek istemiyor ki kızlar. Ben bakirim mesela. Kimse de sevgilim olmak istemiyor. Bakir olmayan erkek istiyorlar sebebi de şu, bakir olmayan erkek zaten ilgi çeken biridir ki o yüzden daha önce cinsellik yaşamıştır. İlgi çekici biri olduğu için kızlar üzerine atlıyor onunla evlenmek istiyor.
Ben bakirim. Ben ilgi çekici biri değilim. Bakirim ve kızlar benimle evlenmek istemiyor! Olay bu...
Soran+1 yılInan benim durumumda olsan ne demek istedigimi anlardin ama Allah dusurmesin kimseyi bu duruma. O tur erkekler cok biliyor da konuşuyor ama onlarin da kiz cocuklari olacak.. benim yasadiklarimi yasamasinlar o cocuklar yine de.
Soran+1 yılIstegim disinda birliktelik.
Soran+1 yılSustun?
- +1 yıl
Susmadım ben her gün online olmuyorum.
İsteğin dışında birliktelik tecavüze girer güzelim. Bakir-bakire konusunun çok dışında bir konu.
Tam olarak nasıl oldu olay; hukuk senin tarafında, bir dilekçe ile suç duyurusunda bulun ki canı yansın o kişinin başkalarına da zarar veremesin?
Sana biri zorla sahip oldu diye bakire kızla evlenmek isteyen bakir olmayan erkeklere beddua etme ama. Herkesin seçme hakkı var. Karşısındaki kız bakire olarak bakir olmayan biri ile evleniyorsa kızın bileceği iş...
Keşke kızlar da iyi kalpli olsa! Benim neden hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar?
Soran+1 yılBilmiyorum neden olmadığını. Kalbini mi kirdilar? Olayi o an kapatmak zorundaydim cunku kan cikacakti ama islerimi yolna koyup kendi ayaklarimin uzerinde durabildigimde cok guzel seyler dusunuyorum bunun icin.
- +1 yıl
Sen neden sustun ki? Kan çıkacak diye herkes sussa o pislik saçmaya devam edecek. Cesur olmak gerekir!
O adamın yaptığı çok ama çok farklı bir pislik, bakire kız isteyenin yaptığı çok başka birşey. Normal birşey. Evet çok kalbimi kırdılar. Kızlar kendine kötü davranacak adamları tercih ediyor genelde. Efendi erkeklere saf, mal, gerzek gözü ile bakılıyor.
Taaaa ki evlenecek yaşa kadar gelip sürekli takıldığı tarzda adamlardan yüz bulamayınca bari şu salağa kapak atayım düzenli işi var geliri de yüksek deyip aptal diye nitelendirdiği adamlarla evlenmek istiyorlar...
Yani evlilik konusunda kesin bir karar almadan sevgili olaylarına girilmiyor benim gibi erkeklerle. Diğer erkeklerle gençlik boyunca takıl, o sırada ben hep reddedileyim kalbim kırılsın, alay edilme amaçlı seviyorum sözleri duyup şaka yaptım sözleri ile hayal kırıklığına uğrayayım sonra ortada kalında sahip çıkmamı bekle...
Düzgün bir kız yok mu sevgili olacak_?
Soran+1 yılIlla ki vardir. Benim de hep kalbimi kirdilar mesela. Ama su yasa kadar icimde tuttum bunu. Sonrasi kotu olacak onun icin. O anda sustum biraz zaman gecsin ve benim yaptigim da kimsenin aklina gelmesin diye. Ayrica olay duyulsa babam ya da abim katil olurdu. Gerek yok buna. Ben de sonra gidip benim gibi iyi niyetli birini buldum. Mutluyum. b
- +1 yıl
Ben hiç düzgün kız görmedim de, artık olmadığına inanmak üzereyim!
Şu an neden beddua ediyorsun peki erkeklere iyi birini bulduysan?
Bu zorlama olayı tek sefer mi oldu, sen kaç yaşındaydın, yapanın sana yakınlığı neydi, nerede ne şekilde yaptı bir anlatsana. Nasıl intikam almayı düşünüyorsun peki, benim yaptığım kimsenin aklına gelmesin gibi cümleler kuruyorsun? Aranızdaki tecavüz olayını bilenler mi var ki birilerinin aklına geleceğinden şüpheleniyorsun. Şu olayı uzun uzadıya bir yazsan ayrıntılı olarak herşey netleşecek :{
Soran+1 yılYa duzgun kiz var hatta en yakin arkadasim. su an bosta ama ilgilenenler var. Ama seni tanimiyoruz kimsin hangi sehirdesin ne yaparsin. Nasil guvenecegiz? Hadi tanistirdim diyelim uyacak misiniz birbirinize? Bundan önce sana tek bir sey sorucam. Ben simdi bu gercegimle duzgun kiz mi oluyorum yoksa patlak eglenilcek kiz mi? Bunu bir bilmek istiyorum. Hani senin gozunden.
Olay eski erkek arkimla oldu. Birden fazla oldu. Ben bitmesini istedigimde tehdit etti. O yuzden katlandim. 19 yasindaydim 21 yasima kadar surdu. Yurttaki herkes biliyordur herhalde. Ilk seferinde cok bagirmis aglamis arkadaslarimi cagirmistim. Kimse gelmedi. Karismak istemediler heralde. Ama yurt yurtdisinda ve ordaki kimseyle artik gorusmuyorum. Ailemden bilen yok arkadas cevremden bir kisi biliyor akrabalardan (kuzen) 2 tanesi biliyor. Onlarin bilmesinde sikinti yok. Ben onun ve ailesinin bunu benden hic beklememesini istiyorum. Hic akillarina gelmiyim. Intikamim da onun bana yaptıklarının aynısını yapmak.- +1 yıl
Ya ilgilenenler varsa onları bekletsin. Bir kerecik bana şans versin. Güvenemem diyorsan ilk önce seninle birebir görüşüp arkadaş olalım. Güven oluşursa arkadaşınla tanıştırırsın :
İzmir'de yaşıyorum 25 yaşındayım, daha mezun olamadım, son sınıfım Ege Üniversitesinde.
Uyup-uymayacağımızı bilmiyorum ki, zaten flört birlikte zaman geçirip uyumu test etmek değil midir?
Bence normal kızsın. bir tek yani bakire kızla evlenmek istiyorsa adam beddua etmeni hata buldum. Kız da kabul ediyorsa kendi aralarında anlaşıp mutlu oluyorlarsa bence bizi ilgilendirmez.
Onun yaptıklarının aynısını yapmak nasıl olacak, bir erkeğe nasıl tecevüz edeceksin. Ayrıda kız yurdunda bir erkek nasıl tecavüz etti sana ya? Güvenlik yok muydu? Birde o ortamdan neden uzaklaşmadın da 2 yıl katlandın yani? Sen bu kadar taviz verdiğin hâlde senden nasıl vazgeçti 2 yıl sonra. Bu adam kaç yaşındaydı?
Soran+1 yılBiz Istanbul'dayiz. bir sorarim arkadasima ama boyleinternetten kabul edecegini sanmiyorum. Ayarlama islerini sevmez. Önce ben seninle tanışıp arkadas ayagina yutturursam olur ama o da yalan soylemek olur :/ bir bakalım senle biraz konusalim.
Erkege cok guzel seyler yapilir. Cop var neler neler var. Irikiyim adamlar bulup tutturcakain onlara agiz burun dalcaklar.. ben de orda olup izleyecegim. Anlasin bana cektirdigi aciyi. Kiz kardesinden annesinden evlenecegi karisindan cikarmaktansa aciyi cektirenin sahibinden cikarmam daha mantikli.
Yurt kiz yurdu degildi karisikti. Inanmazsan yurdun adi kolping yurtlar zinciri. Avrupada. Guvenlik degil de görevli var yurtta onlar da neden gelmedi bilmiyorum. Kimse gelmedi. Kimse neden gelmedi hic bilmiyorum. Hepsine kizginim. Ustune ustluk arkadaşlarımı aradim onlar da gelmedi saka gibi. Ve katlanmak zorundaydim cunku tehdit ediyordu. Ayrilirsan babana soylerim diyordu. Kan cikmasin diye sustum.
Soran+1 yılO 24 yasindaydi ben 19. Iki yil sonra yine beni dovup dudagimi patlattiginda can havliyle telefonu kaptim kendimi banyoya kitledim annemi aradim. Anne gel beni al canimdan oluyorum dedim. Atladi geldi. Sabaha kadar annemi bekledim. Sonra olay kayitlara kaza olarak gecti. Doktora da bavul dustu ustume dolabin tepesinden almaya çalışırken yere dustum dedim. Tetanoz iğnesi vuruldum :)) neyse sonra annem polise gidelim dedi ama polise gidince adli tip arastirir tecavuzu bulur diye gitmedim. Babam abim ogrencekti. Yediremedim kendime. Kactim ordan esyalari bavula topladik tr ye donduk. 1 yil gizli yasadim hiç face te izim yoktu hala orda yasiyormus gibi gösterdim. Sonra uni kazanınca İstanbul yazdım artik face e. O zaman icinde bir kere babami aramis. Sanirim pek bir sey soylememis. bir daha da aramadi.
- +1 yıl
Tamam konuşalım, hakkımda bilmek istediklerini mesaj atarak sorabilirsin. İstanbul'un hangi yakasında yaşıyorsun? Eylül'de gelme ihtimalim var, yani bu ay. Benimle tanışınca gerçekten arkadaşım olmuş olacaksın, arkadaşım olduğunu söylediğinde yalan olmaz ki! Nasıl yalan oluyo anlamadım.
Aynısını yapacağım deyince o sana tecavüz etttiği için birşey yapacağını sandım. Sen döveceksin, dövdüreceksin yani anladım. Pek aynı görevi karşılamaz ama bilmem, karışmak istemem, gerçekten çok olağanüstü bir durum. Ben senin yaşadıklarını bilemem ki!
Ayrılırsan babana söylerim nasıl bir tehdit ya? Kızına tecavüz ettim mi diyecekti çok kötü korkutmuş seni, nerden sevgili oldun böyle bir adamla, ne kadar sürelik bir ilişkiniz vardı bu olaydan önce, nasıl böyle birşey yaptı yani, bir anda mı oldu?
Peki 2 yılın sonunda nasıl seninle birlikte olmayı bıraktı? Bu olaydan sonra diğer erkeklere nasıl güvenebildin sen, şu an ilişkinin yolunda gitmesine ve toparlanmana çok sevindim canım ;)
İki insan birbirini sevdiği sürece bakir olup olmamak önemli değil bence.
Karı kıza laf atıp yavşayıp "temiz" kız arayan pisliklerden ben de nefret ediyorum o ayrı..21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de.
+1 yılbakir değilim ama kesinlikle bakire kızla evlenicem batıyormu? erkekle kadın eşittir ama konu cinsellik olunca asla genelde genç yaşta beraketini kaybetmiş ve pişmanlık içinde olan kadınların bahanesidir bu sözler yazık :)
15 Yorumla
Soran+1 yılVajinasi bakire olsun geri kalan her yeri delik desik. Kesinlikle bakire. Al evlen :) sana yakisir.
- +1 yıl
merak etme herkes sen değil yavrum
Soran+1 yılAhah bunu diyecegini biliyordum. Benim gibi cok var ama sana yakismaz. Ben kendimi dogru erkege sakliyorum. Sana aynen dedigim gibi deliksiz o*yakisir. Tepe tepe kullan.
- +1 yıl
allah büyük
Soran+1 yılBence de allah buyuk.
- 00 Yorumla
+1 yılbu toplumda böyle... erkek yaptığında elinin kiri olur bayan yaparsa * olur.. böyle gelmiş böyle gider.. Dediğin de haklı olabilirsin ama bizim memlekette bu işlerde mantık aramaya gerek yok..
10 YorumlaZina eden erkek ancak, zina eden bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Kuranda böle diyo :) Çevrenize bakarsanızda böle oluyo zaten :D:D
10 Yorumla
+1 yılBakirim ve bakire olmayan bir kadın ( insan gibi insansa ) arıyorum var mı?
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
benim istegim degil mi sanane? sende bakire degilsen bakir iste senin problemin.. karşı taraf istiyosa sıkıntı yok
143 Yorumla
Soran+1 yılKarsi tarafin da istemesine bir sey demiyorum. Birisi bizzat brn patlak kız sevemem asik olamam demisti. Biri de kadinlar asagilik yaratiklardir yatip kenara atacaksin demişti bunlardan bahsediyorum. Ararken mal alir gibi bakire istemeyi biliyorlar ama.
Soran+1 yılAmac ne peki? Sen aynisini yapmissin karsi taraf yapmasin istiyorsun?
Soran+1 yılSen onun ilki degilsin? Yani ozetle yap yap evlilige gelince bakire kiz al cok sacma. Mal alir gibi
Soran+1 yılCemkirmiyorum ben. Dogrulari soyluyorum. Sen ortada birakmiyorsun evet ama yaptigin uzjn vadede o. Kendini hakli cikarmaya cakisma yani. Senin ozetin kizlarla birlikteolup evlenirken birlikte olmamis biriyle evlenmek. Busun sen.
Soran+1 yılBakireligimi kaybettim demedim hic. Ama senin gibi birine de vermem orasi kesin. Biz de isteyebiliriz birlikte olmayi. Ille zarsa olay benimle zarim icin evlenecek adamla evlenmeyecegim ben. Evlilik icjn de sakliykr degilim. Dogru adamla dogru sekilde olsun diye sakliyorum.
Soran+1 yılDaha once yapmadigim sey degil :)
Soran+1 yılSen de kendin gibi birini bulursun insallah :)
Soran+1 yılBen senin icin bunu diliyorum. Yakisani bu cunku. Okuyorum.
Soran+1 yılVermedik diyoruz hala lafindasin. 5 yillik iliskimde sadece el ele tuttum 3 kez. Sonra ayrilmistik. Bununlavermis oluyorsam verdim evet.
Soran+1 yılE guvenemezsin sen de iste muayeneye bile gotursen. Ben zarimla degil benimle evlenilmesini isterim. Bunu tum hemcinslerim icin isterim.
Soran+1 yılKuyruk acim oldugunu da psikiyatrist olup anladiysan o diplomayi cok bos yere almissin.
Soran+1 yılO zaman ks yi online hastane sanip tani koymaya calisma. biliyorsun ki uzaktan tani ve tedavi cok yanlistir. Ilk bunu ogretmediler mi?
Soran+1 yılKuyruk acim varmis ya. :)) psikiyatrist olup sip diye anladin hemen. Cok zeki tip ogrencisi :) gercekler aci gelince sacmalamak mi oluyor :) ben de biliyorum bir iki sey tipla ilgili. Kimle dans ettigini bilmeden artistik patinaj yapmaya kalkma. Altinda kalirsin. :)
Soran+1 yılBen senin gibi tip okurken doktorum demiyorum :) bir sekilde biliyorum istw. Sen benim sorumdasin yaylana yaylana uza hadi.
Soran+1 yılBenim ne oldugum da belli de sana aciklamaya gerek gormuyorum. Bu benim keyif icin yaptığım bir sey. Cok rahatsizsan sorumdan sen uza.
Soran+1 yılIyi yetiştirme o zaman
Soran+1 yılOldukca inatci.
Soran+1 yılOrdan nasil gorunuyor sence?
Soran+1 yılAynen oyle :)
Soran+1 yılNiye bana rahat rahat giciklik yapmak icin di mi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşımı seviyorsam varsın bakire olmasın. Zar mı bizi ayıracak yani :))
30 YorumlaKeyif bizim değil mi istediğimizi ararız kime ne :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi keyif benim degil mi ben de beddua ediyorum iste :)
Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Yazık acıyorum o kızlara.. söylemesede farketmez hep vicdan azabi cekicekler ölene kadar..
017 Yorumla
Soran+1 yılYoo erkek nasil cekmiyorsa vicdan azabi o kiz da cekmeyecek.
Soran+1 yılBasindan soyleyince adam onu almayacak di mi?
Soran+1 yılYa durust olsun ama erkek de durust olsun. Bunu namus meselesi yapip ben patlak kiz sevmem abi yaa giibi yorumlar sinir ediyor beni.
Soran+1 yılBakir demiyor iste erkek yapip yapip sonra bakire istiyorum ben patlak istemiyorum diyor. Buna kiziyorum ben.
Soran+1 yılO erkegi elimin tersiyle iterim zaten. Bu mantikta olan biri aldatir cunku.
Soran+1 yılHayir degilim.
Soran+1 yılSenden klonlayalim veya dna ni alip virusunu yapalım bir sonraki portakallara yetistirelim biyolojik silah olarak ^^,
Soran+1 yılAhah tamam aklımda bulunur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bakir erkekle bakire olmayan kızlar evlenmeli. bakire kızlarda ille evlenicekse önce başkasına bozdurmalı sonra evlenmeli ama bozdurdugu kisi ile evlendigi kisi farklı olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim.
Rabbim yasaklamış ötesi var mı?
İnşallah banada temiz birisi gelir.10 Yorumla
+1 yılbende senin gibi düşünüyorum :D
20 Yorumla
+1 yılbakireliği bacak arasında arayanlardan değilim
10 YorumlaOnlar bir numaralı şerefsizlerdir.
00 YorumlaSennde buna siginman cok tuhaf
11 Yorumla
Soran+1 yılBeddua ediyorum siginmiyorun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakir değilim nefes alan kız arıyorum
10 YorumlaBakire aramıyorum ama yatakta iyi olmalı.
00 YorumlaBu insanları umursamak sana sıkıntı verir.
00 Yorumla
+1 yılBen öyle düsünceye sahip diilm mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeğin fahişesidir, namussuzudur :)
20 Yorumla
+1 yılBakirim bakireede isterim okadarrrrrrrrrrr!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldin düşmanı patlak. Kimler patlattı seni
04 Yorumla
Soran+1 yılPatlak degilim dusunceye tersim.
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi
Soran+1 yılDin dusmani da d3gilim ayrica.
- +1 yıl
Senin o orspu ananı kim patlattıysa onuda o patlatmıştır
Şerefsizliktir..
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?