Ailem evde olduğunda yapmak için can atsam bile yakalanma korkusuyla yapamıyorum. Ailem gittiğinde sorunsuz işimi hallediyorum tabii ama evde olduklarında canımdan can gidiyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yorumları ve yazdıklarını okuyarak yorum yapcam. En mantıklısı yorgan altı. Odanın kapısını da kitlemene gerek yok. En basiti ailen uyuyunca yapman. Bazen kontrolü kaybedebiliyorum demişsin o zamanda yorganı ağzına çek ısır yine inle zevkini al
Haklısın. Basılıp yakalanırsam diye o kadar korkuyorum ki yaptığıma odaklanamayıp zevk alamıyorum
Ailen uyuduğunda yap diyorum ya. Kendini rahat bırak zevkine bak. Onlar uyuyor bunu düşün
Peki geceleri yapmıyor musun, kimse de odana girmez hem, öyle değil mi
Banyoda küvete gir veya odanda yatak içinde yap neden çekiniyorsun, ben yapmayınca gergin oluyorun
Konuşarak kıvama gel son noktayı vurmak için hazırlan müsait bi yerde yap
Ağzına iç çamaşırini tıka, inleme problemi kalmaz:)
bende aynı durumdayım çok istekliyim ama evdeler yapamıyorum ve bunu dha çok sinir ediyor siz en azından elle okşarsınız biz napcaz
sende de oluyor mu bu sinir durumu
Cidden sizin işiniz daha zor. İstekli olduğum zaman yapamayınca Bi sinir geliyor evet. Daha agresif oluyorum. Evde olduklarında basılırım korkusuna istediğim zevki de alamıyorum
evet ya odaya geliyorlar tersliyourum ister isttemez b, özel hayat yaşatmıyorlar giidcem en sonunda bu evden
Fırsatını bulsam bende durmam. Bir yandan da sırf zevkli iş yapamıyorum diye çekip gitmek mantıksız geliyor. Vicdan yapıyorum. Hayırlısı
yaş kaç okuyor musun
Yaş 20 okuyorum evet. Sen?
bnde okuyorum 22 yaşındayım ve artık cinsellğimi dizginlemekten yoruldum gidicem özel eve kız çağırıcam :DASFASF
😂 Bende bir gün ayrı eve çıkarsam kız çağıracam. Erkekle işim yok kız kıza yapınca daha iyi orgazm olunuyormuş diyorlar
biseksüel sin o zman kız kıza yapılır hadi yine kurtarı var ben napıcam :D
Yav hemen yapıştırdın biseksüeli. Kadın erkek fark etmez senin şeyini alıp oynasalar sende yükselirsin 😂😂
gerçi yine haklısın erkek erkeğe nasıl olacak senin iş zor 😂
iğrenirim saçmalama ben yapmam asla ama sen kadından hoşlanıyorsan biseksüel olabilirsn
Kadın mı erkek mi diye sorsan kadın derim. Neden bilmiyorum erkek cinsel organı itici geliyor bana.
knka görmeden yorum yapma :D yanında açsa biri zevke gelrsn bence bide o vajinnana girdiğni hayal et
Sağlık okudum ben stajda sonda takacakken gördüm. Hayatımda gördüğüm en iğrenç şeydi 😂😂
garip bir şey gibi geliyor olabilr ama sen hayal et biraz :D
İmkanı yok. Öğk 😂 en iyisi kız kıza.
sen bilrsn karışmam karışma lüksümde yok :D
bır kac taktık verebılırım ama gızlısın buradan olmaz sorumuz kaldırılır
Sen yaz soru kaldırılmadan okurum
1 banyo
2 yorgan altı
3 ev dısında bıryer
Banyo havalandırması acayip yankı yapıyor yanlışlıkla inlersem yakalanırım. Odamın anahtarını aldılar basılmaktan korkuyorum ve ev dışına sadece okula gitmek için çıkıyorum nereye gidebilirim ki
ozele gelırsen kousurruz
Tuvelete git yap orayada gelmezler ya
Havalandırma acayip yankı yapıyor. Ailemin odasında tuvalet var orada esneseler diğer banyodan duyuluyor. Yakalanırım
Inlemeden yap
Evde yalniz odan yokmu senin gece yatinca yap herkes
Bazen kendime hakim olamayıp inliyorum yakalanma korkusu da zevk almama engel oluyor. Odam var ama kilitlemeye izin vermiyorlar basılmaktan korkuyorum
Uyuduktan sonra yatagin altinda yap
Yatak iyi fikir ama kendimi kontrol edemeyip inlersem yakalanırım. Yan oda ailemin uyuduğu yer babam esnese duyabiliyorum resmen duvarları kağıttan yapmışlar.
Sen onlarin seksini duyuyormusun onlarda duymaz bu arada agzini yasikla pakt ozaman
İyi bir noktaya değindin onlardan hiç ses duymadım. Ya dikkatli yapıyorlar ya da yapmıyorlar. Neyse konu sapacak. Yastık fikrini denerim birazdan
Ozaman afiyet olsun
@hatununuzgeldiii beyeni icin sagol
Kapıyı kitle yap işte.
Kapımın kilidi yok
Yazık sana :D tuvalete git ozaman sende, banyoya giriyorum dersin suyuda azıcık aç şapır şapır yap
Çok ses çıkarır mısın?
Bazen kontrolü kaybedip ses çıkardığım oluyor o yüzden yakalanma korkum var
Bakire misin peki Nasıl yapıyorsun illa o uzanman gerekiyor mu
Bakireyim evet. Klitorisi uyarıp yapıyorum mastımı
Ayakta da yapabilir misin yoksa İlla yatıp rahatlamam lazım
Ayakta yaparken zor oluyor otursam ya da yatsam daha iyi oluyor
Peki odanda Tek mi yaşıyorsun ve ne kadar sürüyor kendi kendini tatmin etmen
Odamda tekim ama anahtarı almışlardı. Dolabımda aburcubur saklamayı severdim kapıyı kitler yerdim. Neyse haliyle anahtar olmayınca kilitleyemiyorum. Yakalanacağım diye korktuğun için de işimi yapamıyorum.
Kendimi tatmin etme sürem değişiyor. 0 dan başlasam 1 saat falan sürer ama hazırda yükselmişsem en fazla yarım saate işimi görüyorum
Bayağı uzun sürüyormuş Peki kaç yaşındasın
20. İşi yavaş yapmayı seviyorum.
Harika çok güzel Peki partnerin var mı
Yok. Partnerim olacaksa da kız isterdim. Kız kıza yapınca orgazm daha iyi oluyormuş denemek lazım
Istediğin oral seks yeğenim kendine uygun bir kadın Ayak parmaklarından başlayıp yavaş yavaş yukarı çıkıp sonra bacakların kenarı açıp güzel güzel onu uzun uzun yalasın istersin Değil mi
Off ailem evde zaten yükseltme beni
Hic partnerin olmadı mi şimdiye kadar kadın ya da erkek
Hiç olmadı. Şu ana kadar partner arzulamadım birde kilolu ve çirkinim zaten kim baksın da beğensin...
Çok yanlış kendine güvenin olmaması çok yanlış bunfan vazgeç bence gel. Konuşalım
isteseydim soruyu gizliye almadan paylaşırdım zaten. Aynaya bakınca bile libidom düşüyor kendimi bile sevmezken bir başkası beni nasıl sevsin.
Haklısın O yüzden önce sana kendimi sevdirmek lazım Bunun için de biraz terapi lazım
İyiki benle yapmıyorsun. Bayılır gidersin
Sevgili bul en iyisi. 🙂
Banyoda biriyle sexting yap
Duşta yapabilirsin
Havalandırma yüzünden acayip yankı yapıyor kendimi tutamayıp inlersem yakalanırım
İstersen yardımcı olabilirim.
wc de ya da banyoda yap
sessiz ve yavasca
Ben yakalandım yine de yapıyorum
Sen erkeksin. Beni Bi yakalasalar yaşayacaklarımı ve sonrasında duyacağım lafları düşünemiyorum bile
yorgan altı okşa :D
Duş ya da ev?
Tuvalete git
Aynı ben :D