Savcılık fake hesapları bulmakla uğraşıyor mu?

birisi ile tanıştım sosyal medyadan. Neyse konuşuyorduk baya yanıma gelceğini söylüyordu görüntülü aramak bile istedi bana instagram skype ve numarasını verdi konuşmalarına baksanız aşık falan dersiniz. Neyse ben buna bakire olmadığımı söyledim ciddiyse de kandırmak istemedim. Bu 180Derece değişti. Küfürler hakaretler etmeye başladı.(hakaretlerin çoğunu yazıyorum;Irıspı, *, canım, patlak, başkasıdikmiş artığı bana kalmış, yollu olmaya dünden meraklısın, köpek, sende beyin var mı vs va böyle iğrenç ötesi hakaretler etti sonra biz konuşmayı bıraktık. Sonraaa ben öğrendim ki fakeymiş. Orjinal olan kişinin çovukluk bebeklik lisede ki ce şuanki halinin tüm fotoğraflarını çalmış. İnstagramda o çocuk adına hesap açığ takipçi bile kasmış. Whatsapta skypta bile o çocuğun fotolarını kullanıyordu. Ben bu kişiyi şikayey etsem savcı bulur mu? Şikayet etme diyecek olanlar gelmesin kimseye acıyacak değilim çeksin cezasını! Ha bu arada şikayet etceğimi söyleyince de aileme bakire olmadığımı söylemekle tehtid etti.
Savcılık fake hesapları bulmakla uğraşıyor mu?