Öğrenci otobüs kartım ceketimin cebinde kalmış, çamaşır makinesinde yıkandı
Bozulmuş mudur?
Acil cevap verin bi
Bozulmuş mudur?
Acil cevap verin bi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Otobüs kartı genelde suya çok dayanıklı değildir, bozulma ihtimali de oldukça yüksektir. Yine de kesin olarak biz bilemeyiz. Kesin olarak bozulup bozulmadığı yönünde bir karara varmak için otobüs kartının denenmesi gerekir. En sağlıklı yöntem budur. Bazı kartlar çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen yine de kuruduktan sonra çalışır hale dönebiliyor. Umarım sizin otobüs kartınıza da herhangi bir şey olmamıştır. Aksi halde yeni bir otobüs kartı çıkarmak gerekir.
Merhaba, Burada sana kesin bir şey söylemem mümkün değil lakin ben bunun bozulabileceğini düşünmüyorum tabi benimki tamamen tahminden ibaret sonuçta denemeden bilemezsin. Lakin yüksek derecede yıkandıysa yüksek ihtimalle öğrenci kartında bozulmalar olmuş olabilir. Tabi yıkanırken içerisinde bulunan kıyafetlerin neler olduğu da önemli. Sen her ihtimale karşı denemeden geçme sonuçta bizimki tahminden ibaret.
Selamlar,
Hayır bozulmamıştır. Bu durum benim de başıma defalarca geldi diyebilirim. Sürekli pantolon cebinde kaldığı için akbil kaç kere yıkandı sayısını bile unuttum. Her seferinde tekrar tekrar çalıştı ama hiç problem olmadı. Senin ki de çalışacaktır merak etme. Fakat sen yine de çok fazla yıkamamaya çalış belli olmaz bozulur falan benden bilme :)
Cevap
4Cevap
Denemeden bilemezsin. Aslında bir kere babamın cüzdanı tamamen çamaşır makinasında yıkandı. Cüzdanında kredi kartları, kimlik işte ehliyet vs. her şey bulunuyordu. O kredi kartı sonrasında çalıştı. Bir sorun yaşamadı diye hatırlıyorum.
Denemeden bilemezsin, kardeşim 2 kere yıkadı öyle yanlışlıkla, hala çalışıyor.
2 kere mi
O zaman bir şey olmamıştır benim kartımada
Belli olmaz.
Ya korkutma bida nerede kart çıkaram ben of
Denemeden bilemezsin. Ben denize çipli kartla girdim çıktım tuza rağmen hiçbir şey olmamıştı.
Yıkanmış diyorsun bozulmustur tabi
Bozulmuştur
Bişey olmaz
Aynen bozulmustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?