23 yaşındayım ve mastürbasyonu vajinamdan değil, karnımın altından yapıyorum. Zevk alıyorum ama hayatımda hiç boşalmadım neden sizce?

Bakireyim evlilik öncesi ilişki düşünmüyorum bir kaç sene daha evlilik de düşünmüyorum. Cinsel isteğim oluyor tam karnımın altına hızlı hızlı baskı yaptığımda çok zevk alıyorum özellikle çişim varken. fakat boşalmıyorum bir zaman sonra haz azalıyor ve doyup bırakıyorum , ıslanmam oluyor yeterli seviyede Fakat vajinama dokunduğumda hiçbir şekilde zevk almıyorum hiç okşama vb isteğim olmuyor ve o klitoris denilen yeri hayatımda hiç hissetmedim oraya hiç dokunmadım hatta orama hiç bakmadım midem bulandığı için bakamıyorum vajinaya karşı huyum var oralara bakmaktan tiksiniyorum küçüklükten beri vajinam etli olduğu için biraz derinde olabilir klitorisim Hiç bakmadım dokunmadım ve görmedim Klitorisinizi nasıl keşfediyorsunuz benim cinsel isteğim geldiğinden klitorisi okşama isteğim olmuyor vajinamın derininde bir nokta olduğunu hissediyorum ve karnımın altına bastırarak orayı uyarıyorum ve zevk alıyorum ama içimde penis olup oraya tam ulaşamadığı için yaptığım temas yeterli olmuyor , Bu yaşıma gelip de klitorisi keşfetmemek hayatımda hiç boşalmamak garibime gidiyor benim durumumda olan veya beni anlayan sebebini bilen var mı Benim gibi olan var mı?
23 yaşındayım ve mastürbasyonu vajinamdan değil, karnımın altından yapıyorum. Zevk alıyorum ama hayatımda hiç boşalmadım neden sizce?