En son yaptigim neredeyse 2 saat (!) sürdü anca orgazm oldum :S
Sizce normal mi? Sizde ne kadar sürüyor?
Sizce normal mi? Sizde ne kadar sürüyor?
Erkek arkadaşın ile sevişmen 2 saat sürse çok iyi normal diyeceğim fakat masturbasyon için biraz fazla ,fakat bende enaz 30dk'da boşalabiliyorum masturbasyon yaparken.Uzun sürüyorsa iyi tarfı sevişme anında daha fazla zevk alırsınZaten masturbasyonda çabuk boşalmaya alışırsan sevişmede aynı olur süreyi uzatamazssın sonrada erkelerde öyle masturbasyon ile boşalmaya alışıyor çabucak sevişme anındada aynı durum oluyor.
30 sn
vallaha gülmekten öldüreceksiniz beni :D:D:D
Gülecek bir durum değil ki, bu bir sorun, benimde vardı ve uzun araştırmalar sonucu uzmanları dinledim ve kendimi düzeltmeye karar verdim benimde 1dk sürüyordu şimdi 15 ila 20 dk arasına çıkardım.
Cevap
21Cevap
kalkması 2 dakika 3 dakika asilmasi sonra pantalonu geri giyiniyorum birkaç saat sonra banyoya geri giriyorum bu hep böyle gidiyor millet zar deliyor biz fayans :(
ahahahahahahahahaha Allah belanı vermesin ya :D
Yok daha neler. Elin kolun yorulmadımı arkadaş. Yazık sanada seninle sevişecek adama da. Acıdım bak şimdi.
kendini kasıyorsun heralde odaklanamıyorsun ama her şeye rağmen orgazm olman başarı çoğu kadın orgazm nedir bilmeden yaşlanıyor
dinlene dinlene mi yaptin ne yaptin sen be :)
masturbasyon suresi uzun olan kadin ile ilgilenmek ve caba sarfetmek hosuma giderdi :)
senin ki taş kesmiş :D 5-10 dakika neyine yetmiyo anlamadım :D ilaç felan kullanıyormusn?ilaçlar bu tip sorunlara yol açabiliyor...
pek konsantre olamadim sanirim en son :) ne gibi ilac? tiroid hapi kullaniyorum sadece...
olabilir yan etkılerını oku..bugun bır arkadsaımla konustum..oda depresyon hapı kullanıyormus..dedi cinsel hayatım bitti bunun yuzunden dıye oda senın gıbı ıkı saat ugrasıyorum zor gelıyor felan..ilaçlardandır senınkıde belkı bıtınce gecer...
sanmiyorum. ben hapi baya uzun süredir kullaniyorum ve bu mast hep bu kadar uzun sürmüyor allahtan :)
:))neyse geçer inşallah :D
bende öyle umuyorum...2 saat hic cekilmiyor ya, yarida kesmek hic olmaz iyyk igrenc bi duygu :)
:))
yapma seklin tam dogru degildir belki.. cok durakliyorsundur belkide.. yöntem yanlistir. iki saat cok fazla
dur başla sur basla bakkala git gel dewam etle 7 saat sürdü sonra 3 gün kalkmadı
off igrenc ya yarida kesmek zorunda kalmak :S
arkadaşım yeterınce uyarılamıyorsun sanırım rahat bir ortamda olup olmamanda etkılı olur
olabilir. hep bi yakalanma korkusu oldugundan insan tam anlamiyla birakamiyor kendini :) bazen yarida kesip kalkip gercekten odamin kapisini kilitledim mi diye kontrol ediyorum xD
işte o tedrginlikten tam olarak kendini veremıyorsun.yaş kaç bu arada
21
tahat bir ortamda dene evde kımse yokken o zaman da aynısımı olacak.o kadar uzun sürüyorsa acı da olur ister istemez klıtorisinde
daha önce ilişki yaşadınmı
aman dur ne yaptin ya, rezil olurum var ya direkt kendimi ciplak halde pencereden atarim daha iyi :D
p*rno izleyerek denednmi hiç
zaten 2 saat p*rno izledim en son yaptigimda...p*rnosuz hic olmuyor bende neredeyse :S
begimlilik mi yapti nedir :D
p*rno izlemeye daldın kendini uyarmayımı unuttun naptın yada konulu p*rnoysa duygusala mı bağladın kenedeni naptın
duygusala baglamak degil de, p*rno izlerken gercekten p*rnodaki bazi detaylara takilmiyor degilim. mesela bu adam/ kadin kim bilir kac kisiyle birlikte olmustur, acaba yaptiklarindan pisman olmusmudur yada o an gercekten zevk aliyormudur yoksa rol mu yapiyordur vs. böyle seyleri düsündügüm oluyor yani bu da mast'i uzatiyor galiba :;D
çok düşünüyormuşsun sende arkadaşım:))
peki ne tür p*rnoları tercıh edyorsun.yoksa ne denk gelırse izliyormusun.ben meselaher türlü p*rnoyu izlıyorum ama bayanın güzel olması şart yoksa değiştryorum
2 saat mi o.0 kac kalori yakmıssın 2 hafa böyle devam et bi deri bi kemik kalırısn
o degil, o kadar uzun sürünce sonunda ulastigin orgazmin da kalitesi pek iyi olmuyor :D
uzun zamandır yapmıyorsam 30 sn sıklıkla yapıyorsam 2-3 dakika kızlarda nasıl bılemıcem
2 saat aşırı bir süre yaa o ne öyle elin ayağın uyuşur devam eedemezsin :))
sana yemin ederim 7 saat sürdü dur başla dur başla 2 gündür kalkmıyor :D
ben çok uzun tutuyorum en az 2 saat yapıyorum rekorumu söylemeyeyim deli dersiniz bana :) çünkü kısa sürünce zevk vermiyor
2 saatte penis menis kalmaz yonta yonta bamya kadar kalır la ne diyon sen
bizim öyle bir sorunumuz yok tabii oO^^
valla ben gecen süre tuttum 4 dk icinde oldum :)
2 saatten bahsedioruz bizmki anca. Yarim saat suruo
işe kafanı boşaltarak başla
haha iyi fikir :)
Senin erkek versiyonun olmalı.
şakkada şakkada şıppıdı şıppıdı o ne öyle ya
dokunmamla şey olması bir oluyor
Doktora Uğramanı öneririm.
İleride ikditarsızlık problemin olabilir ve eşin bu durumdan memnun olmaya bilir.
10 dakika da.oluyorum hem de peş peşe
nasıl yani peş peşe derken
Donmezim zaten sevgilim 10 saniye oral yaptiktan sonra oluyorum orgazm ama siddetlisi 10 dk buluyor
O dilini yerim senin
oralda çıldırıyorsun demek
Yok sagol sanal sexe doymuşum
ohooo eklemişler hatunu götürmüşler dille mille:DDD
Hepinize vermeyi isterdim size neler yapardim artik zevkten bayilirsiniizzz
yuh! kiz sizinle dalga gecmis hemen atlamissiniz yani...abazasiniz anladikta, bu kadar belli etmek niye?!
Bayanların aldığı zevki, orgazm olma şeklini, bizden daha mı fazla zevk aldığını bir türlü çözüp anlam verememişimdir zaten...
Uzunmuş bence...
:/
Haydar dümen e sor :D
10 dk
Bir şey soracağım bu 10 dakikaya hiç durmadan mı ulaşıyorsun yoksa aralarda duraksıyor 10 sn 20 sn'ye bekleyerek mi yapıyorsun, yani hiç durmadan yapıpda 10 dk ise iyi bence.
8-10 dakıka
Yarım saat
5 dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar