Öncelikle dalga geçmemenizi rica ediyorum.
Şimdi ben akşamları mastürbasyon yapıyorum bu zamana kadar hep okşayarak gördüm işimi :)
Dün parmağımı sokmaya çalıştım ama 2-3 santimden itibaren acımaya başladı nedeni nedir? Ayrıca kızlığımı bozmaktanda korktum. Ne kadar derine soksam kızlığıma zarar vermem?
Şimdi ben akşamları mastürbasyon yapıyorum bu zamana kadar hep okşayarak gördüm işimi :)
Dün parmağımı sokmaya çalıştım ama 2-3 santimden itibaren acımaya başladı nedeni nedir? Ayrıca kızlığımı bozmaktanda korktum. Ne kadar derine soksam kızlığıma zarar vermem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
3-4 santimden sonra bozulma ihtimali var. Ama eğer esnekse biraz daha zor bozulur. Yine de risk almamak en iyisi
O zaman oraya bir şey sokmak pek mantıklı değil demi?
Eğer mastürbasyon yapacak yaştaysan oraya bir şey sokulduğu zaman zarına zarar vereceğini de bilmen gerekiyor 😊
Çok derine sokmazsam bir şey olmaz diye düşünmüştüm:)
Riskli olur sadece. Okşamaya devam et bence ya da farklı yöntemler düşün:)
acı kızlığa baskı yaptığın için daha da zorlasan yırtılabilir yeteri kadar istekliysen hiç acı bile hissetmezsin bozuverirsin onun için en iyi yöntem zar yapını öğrenekle aşlayabilirsin sonrasında ona göre davranırsan içeriye erişmen mümkün olabilir
verirsin.. ilk ilişkimde kızlık zarının yırtıldığını hiç hissetmedim ona göre davran.
Sende acıda olmadı o zamam? Bende baya acıyor devam edemiyorum 😟
parmak sert penis başı sert değil acıtabilir. alışkın değilsin birde. cinsel ilişki farklı kocaman penis zorlanmadan giriyor. eşimin çok kalın. hiç acı çekmedim çok zevkli.
Olan var olmayan var bacım ballandıra ballandıra anlatma 😄😄
kusura bakma düşünemedim. acı çekmiyorum deyince kocanın penisi küçükmü diyorlar.
zara zarar verirsin zorlarsan ama inanıyorsan o sana kalmış klitorisi okşadın mı
Ben zarın daha derinde olduğunu düşünüyordum. Evet okşuyorum
yani bekarete inanıyorsan çok zorlama onun dışında imkanın varsa oyuncak al hayatında kimse oyuncaktan daha çok zevk veremez benden birkaç yıl önce bi arkadaşım istemişti üretmiştim baya memnundu tabi birde sürekli mastürbasyon yaparsan gerçek ilişkide zevk alamazsıbn
Ne tür bir oyuncak?
3 titreşimli saatlerce zevkten kıvrılmak hatta bi ara 1 gece kullanmış sabaha gücüm kalmamıştı diyordu
İlginç bulabilirsem alırım 😄
internette de var evde saklayabileceksen al sürekli kullanırsın :D
Ya şimdi eve gelir annemler açar paketi düşüncesi bile korkunç 😅
şubeye istetirsin gizli kargo oluyor :D bazıları kumanda gibi yedek kumanda dersin :D
Analdan alistir kendini illa bir şeyler sokmak istersen ama orayada birşeyler sokmadan tatlı tatlı oksaman gerek
Kızlık zarın esnek olan yapıdan belli, normalde yırtılması lazımdı ama yinede parmak sokma 😊
artık bir şeyler yaşasak ya :)
Bu konular özelde konussak
kızlık zarına dokunuyorsun
Daha derinde değil mi ya?
2 3 cm içerde derinde değil ama bu acı verirkende seni fazla sulandırır ve acıyla zevk karışık olur
Demekki ben yanlış biliyorum o yüzden acıyor :( teşekkürler
ben teşekür ederim ama istrsen parmağını nasıl kullanacağını anlatabilirim ve bu fazla cinsel içeriklidir burada olmaz bilmeni istedim
Parmağını 3 santimden fazla sokarsan bozulur
Verir o kadar sıkma okşa
Dokunduğunda hissedersin zarı
Hissetmedim ama
Sulammadan sokarsan be kendini sıkarsan acır
Nasıl bir yardimnajd
Vermezsin
Bilmece gibi konuşmayın be
İki parmakla koca dalga birmi bişey olmaz
Alistirma
Derken?
İleriye donuk alıştırmalar yapiyon
Yok sadece sıkıldım değişiklik istiyorum
Yalat
Evli değilim
Bozmadan da yalanır
Biliyorum? Ama eşimden başkasıyla sevişmek istemiyorum.
Sen bilirisn