Bekarım evlenmedende ilişkiye girmek istemiyorum ama dayanamıyorum hep yapmak istiyorum evlenmek için aday yok
Napmalıyım :((
Napmalıyım :((
Haddimi asmak degil niyet, bu siteden hoslandigin varsa takip et.. sonra uyum varsa niyet, kisilik, dusunce, degismiyorsa mesajla belirt niyetini.. senin gibi cok insan var onyargi tepki gorurum korkusu nedeniyle bay bayan yanlizlik icinde eriyor zaman gibi :( cevredede es adayi yok icine sinen.. araci insanda yokki gidip tanisasin.. kimsenin anlinda yazmiyor : sevgilisi var yok, sevgili arayip aramiyor, bosanmis ve evlenmek istiyor vb. oturdugun yerden es adayi gelmiyor bicak kemige dayanmadan tedbir al elinde net sitede bekar iyi niyetlide var arastir takip et acil hayirlisi karar senin..
teşekkür ederim
evlenmden yapmak pişmalıktır. helede inançlıysan bildiğin zina. sen bulamıyorsan bırak ailen bulsun. sana en iyi tavsiyem dua etmen olur.
Allah sabredenlerle beraber dir
Sabret oruç tut
Ve Allah tan hayırlı es dile
teşekkür ederim
Cevap
100Cevap
iki dakika zevk için cehennemde binlerce yıl ynmayı kabulleniyorsan yap ne duruyorsun? zina en büyük günahlardan. zina yapmayın demiyor kitapta. zinadan kaçın, yaklaşmayın deniyor. yaklaşmak bile riskli iken yap da görelim bakalım ahirette el sallarsın kuyulardan
Çok fazla seçiçi olma, kusursuz eş ya da evlilik yoktur. Yaş geçiyor her zaman bir şeye sahip olurken, bir diğerini kaybedeceksin. Ama yıllarını ve gençliğini hiç bir şeye sahip olmasan da kaybetmeye devam edersin. O yüzden hayatını yaşamaya ve birisiyle paylaşmaya bak kardeşim.
O işi yapacak bir milyon talipli bulursun.. Sonrası ne olacak onu düşün... Eğer zevkini alırsan hep arzu edersin.. hadi bir evlenmek üzere bir sevenin olur ise o zaman bir şey diyemem.. Bana soru sorar isen burada ikinci defa yazmıyorum..
Bu işi yapmak için illaki evlenmen gerekmiyor canım. Yaşın az değil. Hayatını doya doya yaşamalısın, şu anda cinsel istek yönden en üst dönemlerindesin, bunu iyi değerlendir ve illa evleneceğim diye kendini sınırlandırma.
Bir yorumunda helali haramı bilen birisi yok demişsin. Nasıl bu kadar emin olup bütün bir toplumu itham edebiliyorsun? Neye dayanarak yaziyorsun?
Ben sana bir soru sorsam, haram mı helal mi bilemessin belki.
Öyle demedim aradığım kişi öyle birisi ama çevremde yok dedim
Lütfen alay etmeyin
teşekkür ederim ne diyim size
Burada her biri bişey diyor napim
sabredip mast ile idare et. bu şekilde en ideali. evlilik kısmet işi. bunu kimse bilemez. ama en doğrusu iradeli olmak sabretmek. bu arada cinsellikten yoksun kalma ve mast yap
Yap gitsin.
Biraz daha beklersen sırf cinselliği yaşayabilmek için abuk subuk birisiyle evleneceksin al başına belayı.
Bul güvenilir birisini. Yaşı çok küçük olmasın sana göre. Ağzı gevşek olmasın çünkü:P
Kendin icin en dogru olanina sen karar verirsin, bence otur dusun ve baskasinin fikirlerinle değil kendi fikrinle hareket et sonucunda iii de olsa kotude olsa sen katlanicaksin
Bence insanlara güven sorunu duyuyorsun ve hiç bir zaman aşamayacaksın. Ya aman salla gitsin diyecek ve bir fuckbody bulacaksın ya da sana tavsiyem sexshoptan vibratör al üstüne otur... fazla büyüğünü alma yırtar kukunu...
Yaşın gerçekse bence reel cinselliği yaşamalısın. Sağlıklı olanı budur. uygun bir partnerle korunmaya dikkat ederek bişeyler yaşamanı tavsiye ederim...
dine yönel. yoksa bende böyleyim harama gitmemeye çalısıyorum. yoksa evde tek kalıyorum. parasıyla yaparım. internetten hatun ayarlama vs.
e bu zamana kadar dayanmışssın bence dayan saçmalama...
Aradğının şeye yoğunlaş ve ne aradığını kesinlerştir çnce
Seks mi koca mı?
Belki evlendiğin adam istediğin gibi bir koca olamayacak?
eğer sadece sevişmek istiyorsan kendinden küçük düzgün birini bulup seviş. evlenmek senin en büyük hakkın işte iyi beklemişsin bişey yapmadan umarım hakettiğin birini bulursun :)
İnşallah teşekkür ederim
Çalışıyorum
Haftada bir gün boşum
Helali haramı bilen birisini istiyorum oda yok
Yaşım 32
Bende ilişkiye girmeyi o kadar isterim ki ama zinadır diye korkuyorum sonuçta bunun affedilmez bir cezası var vazgeç bu yoldan geri dön bence =)
Acele etme ilerde vlendigin zaman problem olabilir senin için
bu yaşta bakire süber kadınların en deli cağı 30-35 arsı derler üstüne hiç yapmamışsan karşına çıkacak adamı yakarsın bulutlarda gezinirsiniz şahane bir durum :)))))
Fuckbody bul kendine güvenilir bekarete önem veriyorsan ileri gitmeden rahatlatsin seni ama guvenilir birini bul ilerde basini agritmasin
O olmaz işte
evleniceksen senin yaş grubu bekar bir arkadaşım var elektrik mühendisi istersen tanıştırabilirim sizi
güvenilir bir dost-sevgili karışımı bir şey yap ileriye gitmeden yap biraz bir şeyler.
Güvenilir bir sevgili bul
Senle sevişecek ama asla ileri gitmeyecek
Onunla sabah kadar sarılıp uyuyabileceksin ama sana sen istemediğin sürece dokunmayacak
şaşkın falan kelimesi hoş değil arkadaş. mast cinsel bir uygulamadır ve cinsellik kategorisindedir. bunu bana sen öğretme ben sana öğreteyim. şaşkın esas sensin. eski eşim bir jinekologdu. bana bu konuları sen öğretemzsin.. bilmeden saçma yorumlar yapmayın ki hele hele hakaret asla
Ver kurtul bence kısmetinde açılır :D her erkek 30 lu yaşlardaki kadınları ister :)
Bu yaştan sonra evlenmeden yapman aptallık olur gerçekten yazık olur valla..
Sorununun psiolojik oldugunu dusunuyorum. Bu konuda cok kisiye yardim edip bu isteginden kutardim. Seni de kurtaririm umarim.
Bir dusunce terapisi yapalim mi seninle?
Sakın yapma kendini eşine sakla ver kurtul diyenlere de aldırış etme senin gibi kızlar az bu devirde elbet biri çıkar karşına
sırf cinsel ilişki için evlenme yap biri ile gitsin :D yaş kaç bu arada merak ettim yaşını başını almış biriysen düşünme yap :)
yapma evlenmeden derim yazık edersin. pişmanlık duyarsın sonra.
yaşına bakılırsa haklısın ya yap gitsin bence evlenemiyorsan.
evlenmen için neden aday yok ki çevende bay arkadaşın hiç mi yuok
Bay arkadaş var ama istediğim gibi yok
32 yaşındayım Kişiliği oturmuş düzgün biri olsun helali haramı bilen biri olsun işte
Onu abarttım o kadarda kötü değilim yani
Yas kac tam olarak benim bir abim var senin yaslarinda tanistirayim seni mesaj at ben valla ciddiyim
merhaba, yaşın kaç kardeş? mast yeterli olmuyorsa film izlemeyi ve sanal yapmayı denedin mi önce onu sorayım
O işi yapmak için gereken cesaret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Deh de.
Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. En sonunda bu fuck buddy fikrine sıcak bakmaya başlıycam sanırım
Ben yapamam onu
ben genel eve ya da eskorta gitmem o net. Aşık olmadan evlenmem de. bir sevgili yapıp onun günahına da girmek istemem. En temizi iki gönüllünün birbirini tatmin etmesi sanırım. Dayanamıyorum artık...
Oda bir nevi zina oluyo ama dimi
Heralde. o yola girdiysen her türlü. Ama diğerler yöntemler benim karakterime uymuyor.
Yaşın da yaşıma uygunmuş hani. Ne desem bilemedim ki bak şimdi.
Sanırım bende kafayı yicem :( yaş aralığın doğru mu?
Evet
Tam olarak kaç yaşındasın? kaç doğumlusun ve bakire misin? Hala?
82 doğumluyum evet bakireyim
:( bende 86 lıyım çok yaş farkı varmış beee :( tanımak isterdim seni ciddi mana da * 4 yaş çok sanki :8 minyon tipli misin?
yıldız olan yer a m a yazıyor köt bişey yazmadım yıldız olmuş
Evet öyleyim
Bilmiyodum zaten önemli değil
görebilme imkanım var mı seni_? istersen gizlilikten çıkıcam bir dakika? somnra yine gizleneceğim...
Şimdilik yok
Derken? istemiyor musun?
Ya hayır ondan değil profilim gizli resim yok nettende pek anlamıyorum o yüzden
Ben foto istiyosun sandım
Evet çık
çıktım
iyi yöntem erkeklerden yoğun cevap gelecek cevabını arttıracak ya da seç beğen al usulü yapacaksın :)
Bende dayanamiyorumm artik yaaaa 80 liyim bende ama hala evlenmedimm yakisikliyimda ustelik ama kafa dengi bulamadim istee.. nacaz bizz
:)).
İşim gucumde yerinde ögretmenim ek gelirlerimde var hersey musait ama olmuyo yaaa;)))
Sen gizli ben gizli nasıl olacak o
Sabahın erken saatlerinde bunu düşündüğüne göre durum vahim , yaş kaç?
Benim gibi sabır et. Elbet karşına seni mutlu edebilecek bir beyaz atlı prenses cıkacaktır
Dünyada kimse tek değildir
Her kadının gönlünde olmazmı beyaz atlı prens olmazmı?
Her erkeğin gönlünde beyaz geliklik içerisinde güzel kadın hayali gibi:)
5 dk. zevk için ahiretini yakma
Hmmm sen ''çükümisin'' hastalığına yakalanmışın canım ya :D
Özgür hisset cok garip bir istek degil normal yani (:
fuckbody olayı var. kafana uyan biri ile tanışmalısın bence.
kendini spora ver sanata ver ama birine verme :D
Olur olur oda olur birgun
Hayat senin hayatın istediğini yap :)
Dimi
Masturbasyondan başka caren Yok maalesef. Evlenene kadar sabrediceksin veya sanal seks
gel evlenelim benim yaş olmuş otuz :)
Gazeteye ilan ver çıkar biri
Çok komik
Merhaba sayın bayan :) bende yalnızım
yaş mın 30 ama ıyı dayanmısssın gerçekten !!!
Evet :(
Gercegini tutmaz ama sanalla idare edebilirsin.
bir an önce erkek bulman gerek durum vahim.
Bir anda kısmetin artmış bak :)
sanalda denedinmi hiç
bul birini evlen sende
An*l yap o zaman? :))
Ver kurtul demişler bu durum için büyüklerimiz.
Bizede aday yok sabrede sabrede canimiz cikti
Hiç mi çekinmiyorsun acır mı kan gelir mi vs?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar