Kız kardeşim şu an odamda işten geldi üzerini değiştirirken tel. de konuşuyor. Bana çaktırmadan aynada kendine bakyo. Biz evde etekle gezeriz hep ve bı ilişki yaşamadk. Güzel orta boylu kızlarız. Onu bilmem ama ben 28 im. O 27 . Ben evlenmek , evimde rahatça hatta üstsüz gezmek istyorum. Kocamın beni izlemesini sevmesini her yerimi her istediğinde okşamasını kadınım demesini istyorum. Kadınlığımı yaşamak istyorum artık. Ve evde annem de kız kardeşim de bende böyleyiz. Evde erkek var diye her zaman kapalıyız. Saçımızı başkası gelince kapatyoruz. Ne annem istediği gibi rahat bı yaşam sürdü ne de ben 28 yıldır bı erkek eli tuttum. Bu evde böyle yaşamamız gerektiğinin farkındayım ama artk evlenmeyi evimi degistirmeyi istyorum. ..

tabi asıl evde tek başıma mastürbasyon yapıyorum hep.. cinselligi seviyor istyorum Bekliyorum sevdiğim bı adam var ama sanrm beni sevmiyor. Böyle işte... Hala bı sevgilim bile yok yani 2 sene daha muhtemelen burdaym. Çok üzgünüm. Belki de böyle öleceğim. Bekliyorum sevdiğim adamı ama Allah bilir o kimlerle beraber. .. soru ne diyorsanız soru sizin ne düşündüğünüz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer