Ben evliyim eşimin kuzeni var bana bir şey anlattı. Kadın hastalıkları ile sorunu var. Miyon mu ne. Kız 34 yaşında hiç cinsel ilişki yaşamamış ve kadın doktoru ilişki hatta çocuk getirsen iyi olmuş demiş. Buda bana bu konuda yardım edermisin dedi. Şok oldum. Biraz düşüneyim dedim. Akraba olmasa belki ama Git doktor müdahele yapsın dedim başını öne eğdi. Utandı biraz aramızda kalsın dedi. Ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece o iş oldu. Kendinize iyi bakın
Ne yapacağımı bilmiyorum siz bu durumda ne yaparsınız?
Evet haklısın 😊 üslubum biraz sert oldu. Daha yumuşak da sorabilirdim aslında ama böyle sorup tepkini de ölçmek istedim. Gerçekten onu istiyorsun değil mi? Benim de eşimin kuzeni yemeğe çağormıştı bu şekilde ama gitmemiştim kocası yok diye. Israr etmişti ne olucak gelnyabancımısın filan diye.
Zor bi durum benim ki. Kafam karışık 1 haftadır yatamıyorum. Onu düşünmüyorum degil. Lakin eşim var arada. Belki haberide var bilemem. Lakin sabah bana neyin var kaç gündür durgunsun diye sordu
😊 Haberi olduğunu sanmam. Öyşe olsaydı arada siz baş başa kalınca sana onun durumunu anlatır acındırırdı ama git sen hallet demezdi. Yine de merak ettim şu kadını nasıl birisi ve eşini de. Aldatılabilecek birisi mi fiİk ve güzEllik olarak
Haberi yok bence. Ama sen bu kadını yoklayacaksın yine. Bence elini çabuk tut çünkü bu kadının niyeti ciddiyse sen kabul etmedinndiye gidip babşkasına verir...
Ya ilişkide düzelen vakkalar var çocuk getirsen kesin düzelirsin demiş. Bu rahatsızlığın ileri boyutu kansermiş. Ben bu yaşımda ilkkez duygum. Biraz araştırdım doğruymuş
Kardeş bu zaman kadar evlenmemiş bu zamandan sonra zor evlenir. Deneme konusu? Ya sana nasıl desem. Ben yapsam eşimin yüzüne bakamam. Düşün sene benim kuzenim kalksın eşime öyle bi teklif etsin. Diğer taraftan kuzenede acıyorum. Bana söyledi gitse başkasıyla olsa bu seferde pişmanlık olur. Valla bilmiyorum ne yapacağımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl yani onu becermeni mi istedi yoksa döllemeni mi
Becerme ne demek ayıp ya Seviyeni üslubu bil lütfen
Evet haklısın 😊 üslubum biraz sert oldu. Daha yumuşak da sorabilirdim aslında ama böyle sorup tepkini de ölçmek istedim. Gerçekten onu istiyorsun değil mi? Benim de eşimin kuzeni yemeğe çağormıştı bu şekilde ama gitmemiştim kocası yok diye. Israr etmişti ne olucak gelnyabancımısın filan diye.
Zor bi durum benim ki. Kafam karışık 1 haftadır yatamıyorum. Onu düşünmüyorum degil. Lakin eşim var arada. Belki haberide var bilemem. Lakin sabah bana neyin var kaç gündür durgunsun diye sordu
😊 Haberi olduğunu sanmam. Öyşe olsaydı arada siz baş başa kalınca sana onun durumunu anlatır acındırırdı ama git sen hallet demezdi. Yine de merak ettim şu kadını nasıl birisi ve eşini de. Aldatılabilecek birisi mi fiİk ve güzEllik olarak
Eşler biri birine herşeyi anlatır evet. Haklısın lakin haberi olsaydı anlatırdı ya da susuyor
Haberi yok bence. Ama sen bu kadını yoklayacaksın yine. Bence elini çabuk tut çünkü bu kadının niyeti ciddiyse sen kabul etmedinndiye gidip babşkasına verir...
nasıl gelişti ki
Vpn değiştirerek mi girdin o siteye? Hangi film?
Anlamadım. Ne diyorsun. ? Adam gibi ufak bi sorun paylaştım. Ne konuşuyorsun
Bakire degilse yapsaydın
Sorun ordaya. Bakire. Ya Avrupa’da bu hastalığının espiri adı rahibe hastalığı
Çocuk yapma. da seks ihtiyacını gör
Karımda görüyorum o ihtiyacı. Başkasıyla da olsa pişman olurum valla
Sende haklısın Avrupa'da yaşıyorsunuz orada bulma da sıkıntı yasamaz neden özellikle seni seçmiş
Aynen bende sordum. Yabancıya gitmesin dedi. Doktor müdahale etsin dedim. Erkeği bilmek his etmek istiyorum dedi
Yabancısı mı var ihtiyacını görecek bayan güzel mj
34 yaşında. Boyu kısa. Ben 188cm. O var 155
Minyon tipli bayan Seksi olur cinsel çekim hissediyor musun ona karşı
Yokya uzun zamandır tanıyorum. İyi biri sohbeti felan lakin böyle his yok
Yakın arkadaşın varsa ona şöyle işini görsün
güzel kardeşim ben
Peeezzzeeevveeennnkmiyim ben
Yok güzel kardeşim alakası var sende tanıştır gitsin
Evlenme için düşünmüyor. Eşimle konuşup yapmayı düşünüyorum. Ondan gizli yapamam hem belki haberi vardır
Haberi var mı eşinin izin veriri mi
Biliniyorum
Konuş eşinle
yani hamile kalmak istiyor
Hamile degil ama doktor kalırsan rahatsızlığın %100 geçer. Zar yırtılmasında belki geçebilir demiş
bunun icin hamile kalmasina mi gwrek vae seks yapmasina mi
Ya ilişkide düzelen vakkalar var çocuk getirsen kesin düzelirsin demiş. Bu rahatsızlığın ileri boyutu kansermiş. Ben bu yaşımda ilkkez duygum. Biraz araştırdım doğruymuş
yani dogurmqsi lazim
İlişkide geçebilirde
e deneyin ya da evlensin
Kardeş bu zaman kadar evlenmemiş bu zamandan sonra zor evlenir. Deneme konusu? Ya sana nasıl desem. Ben yapsam eşimin yüzüne bakamam. Düşün sene benim kuzenim kalksın eşime öyle bi teklif etsin. Diğer taraftan kuzenede acıyorum. Bana söyledi gitse başkasıyla olsa bu seferde pişmanlık olur. Valla bilmiyorum ne yapacağımı
eklesene
Sağol kalsın yurtdışında yaşıyoruz. Sen şimdi sazanlık yapar ben yardım edeyim dersin
vala bila oyle bir sey demicem desem burada derim
senle alakası nedir
sende ona iyi bakk..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!