ee 2 saatin gecti noldu guzel gecti mi bari, acimistir kesin...
Soran
+1 yıl
Çok canım acıdı ama korktuğum şey olmadı
Cevap sahibi
+1 yıl
ee yani g*t onun icin yaratilmadi. Sirf merakimdan soruyorum, bunun her hangi bi zevki var mi kadin acisindan?
Soran
+1 yıl
Çok acıdı hala da acıyor ama zevkte aldim biraz
Cevap sahibi
+1 yıl
Acir tabi, ordan diski cikiyor ona gore bir sey, sen oraya bi p*nis soksan sokup cikarsan surekli hem genisler hem acir tabi. Zevk almamissindir ya, sirf git gel oldugu icin oyle dusunuyorsundur...
2 saate bişi yapamazsın. kuru kahveye limon sıkıp hap şeklinde içsen, üstüne muz yesen falan bunlar kabız yapar ama 2 saate etki göstermezler yani. sen bol bol tuvalete çık bu 2 saat içinde, en son yarım saat kala duşa gir parmakla iyice temizle içini falan elinden geldiğince. sonrası artık kısmet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Riskli durum. Kazara kötü görüntü olabilir. Bağırsak hareketlerin düzeldikten sonra yapmanı tavsiye ederim.
Yapamazsin bu durumda anusun uyarildikca ikinma ve tuvalet istegin gelir 4 5 saat ertelerim dersen bol miktarda leblebi tavsiyemdir
Hayatım bıraz sıkıntılı o iş tuvalete çık içini boşalt sonra soksungö. üne
hahahaha isalken anal ne olur biliyormusun :)
o evi 6 ay temizleyemezsiniz :)
Iceriyi temizlemissin daha rahat girer ne güzel popon büyük mü
Bu şekilde nasıl zevk alacaksın
Normalde de kadınlar zevk alamaz, değil mi neden yapar böyle bir şeyi bir kadın?
Bence hiç uygun bir zaman değil
Ee g*tu boyle seylere kullanirsan...
ee 2 saatin gecti noldu guzel gecti mi bari, acimistir kesin...
Çok canım acıdı ama korktuğum şey olmadı
ee yani g*t onun icin yaratilmadi. Sirf merakimdan soruyorum, bunun her hangi bi zevki var mi kadin acisindan?
Çok acıdı hala da acıyor ama zevkte aldim biraz
Acir tabi, ordan diski cikiyor ona gore bir sey, sen oraya bi p*nis soksan sokup cikarsan surekli hem genisler hem acir tabi. Zevk almamissindir ya, sirf git gel oldugu icin oyle dusunuyorsundur...
fırttt diye bir ses ve heryer kaka ahahahaha :D
çok sıkıntı olur
2 saate bişi yapamazsın. kuru kahveye limon sıkıp hap şeklinde içsen, üstüne muz yesen falan bunlar kabız yapar ama 2 saate etki göstermezler yani. sen bol bol tuvalete çık bu 2 saat içinde, en son yarım saat kala duşa gir parmakla iyice temizle içini falan elinden geldiğince. sonrası artık kısmet
Aynen öyle yapacağım mecburen baya boşalttım midemi
daha önce yaptınız mı yoksa ilk mi olacak?
Bir kere yaptım daha öncede bu ikinci oldu
nası geçti? bi sıkıntı olmamıştır inş
Olmadı iyiydi
İyi sevindim. Keyifli geçiyor mu, zevk alıyor musun?
tuvaletteyken yap yatağı batırma
Teyzeeee yapmaaa
Saçmalaöa
Yapmaa
muz yemelisin
Ayyyy 🤢🤢🤢
Çok mu acil
Evet acil 2 saatim var
Limon tuzu iç işe yarar