Otobüse bindiğimde yanımda oturan ya da ayakta iken bana yanlışlıkla değen veyahut otobüs sıkışıklığında veyahut yanımdaki koltukta oturup doğal olarak kolu değen erkeklerden tahrik oluyorum.
Neden böyle?
Neden böyle?
ben de merak ederdim bazen otobüste yer olmayınca sürekli dip dibe kaldığımızda kaçıp dururken yine de dibimde biterdi acaba bilerek mi diye sorgulardım demek ki var bilerek yapanlar korkuyorum bir gün otobüsten altıma işemiş gibi ineceğim diye :D
İyi akşamlar, biz nasıl erkekler görüp tahrik olup azıyorsak seninde hormanların tavan yapmış azmışsın ya mastürbasyon yapıp rahatlayacaksın ya da sevgilin varsa onunla birlikte olacaksın sınırın neyse artık.
utangaçlar değse bilem, i
yaş kaç
teşekkür ederim eig seçtiğin için
Azgınsın 🙂
Yaşım 25, şu ana kadar hiç bi erkekle cinsel hayatım olmadı. Bu yüzden mi acaba?
Büyük ihtimalle ondandır
Cevap
24Cevap
Ben de böyleyim sonra da mastürbasyon yapiyorum daha da fena oluyorum kimseyle bir şey yaşamadım İnan ben de çok kötü hissediyorum
yuh ya
Gizli Üye Bende öyle... Senin yaş kaç kuzum ve hiç erkek arkadaşın olmadı mı?
@Candanbirkız 25 yok ya ben de senin gibiyim olmadı hiç. Ve ben sadece ben böyleyim sanıp kendimi garip görüyordum. Birini daha görünce şaşırdım 😂 kadınlar da duyamıyorsun çünkü böyle gerçi söyleyemiyorsun da bunu kimseye ben hep içimde yaşıyorum bu durumu. Ama hormonlarım dayanılmaz seviyede erkek gibiyim resmen. Çok etkileniyorum hemen karşı cinsten.
Gizli Üye Sen evleneceğin erkeğin iliğini kurutursun bence : )
@Hissizkalpler evett :)
Gizli Üye O erkeğin güçlü kuvvetli olması lazım
@Hissizkalpler bence de valla başka türlü Sönmez benimki çok fena gerçekten
Bende 25 yaşındayım.. Nasıl dayancaz ya.. sen evlenmeyi düşünmüyor musun daha veya neden evlenmiyorsun?
@Candanbirkız senin nasıl durum ben seni soru soran sandım?
Ay yok kız soran değilim... bende 25 im benim erkek arkadaşım oldu ama yok şu an bende senle aynı durumdayım her gün mastürbasyon yapıyorum nerdeyse...
Ve bakireyim
@Candanbirkız sen gene iyisin. Benim o da olmadi. Ama ben hep istekliydim yani. Keşke böyle olmasaydım İnan çok zor. Kadınlar da kaçı böyle bilmiyorum. Ben mastürbasyon yaptıkça daha da artıyor isteğim ten teması istiyorsun. Arıyorsun yani.
Neden evlenmiyorsun peki yaşın uygun evlilik için?
Bende asynı durumdayım ya mastürbasyon inan yetmiyor artık
Gizli Üye Böyle kızlarında olduğunu bilmiyordum şaşırdım biraz açıkçası : ) burcun ne ki senin?
@Candanbirkız aday yok düzgün ya. Bunun için de evlenilmez ki aslinda bir evlilik çok ciddi bir olay düzgün seçmek gerekir. Sen neden evlenmiyorsun?
@Hissizkalpler boğa
Benzer sebepler kafa dengi düzgün aday çıkmıyor
Gizli üye Boğa Burcu kadınları istekli olur genelde zaten🙂 Bende aslan burcuyum ve bir erkek olarak 7 /24 azgınm ukelalik gibi olmasın ama senin ateşini anca benim gibi bir erkek alır ☺️
Gizli üye Açıkçası benimde hiç kız arkadaşım olmadı ve fena durumdayım dokunacak sıcaklığını hissedecek bir ten arıyor insan söylediğin gibi. bana senin gibi birisi lazım tam da hayalimdeki kızsın herşeyinle 😍 el değmemiş ve ateşli seninle evli olsam yataktan hiç çıkmam iliğimi kurut hiç sorun değil tapilir senin gibi kadına
Çok normal birsey bu yaradılış gereği tahrik oluyoruz bende oluyorum otobüste bir sürü anım var öyle dinlemek anlatmak ister misin
Tüm erkekler mi yoksa sadece yakışıklı kaslı olanlar mı?
bazen sıcaklık geliyor degilmi yanındakinden sana dogru?
Kimiside kol değse beni taciz ediyolar diyip yaygara çıkarıyo
Kıvılcım çıkacak, dikkatli ol, bu hormonlar hiç rahat durmuyor
Oha orani buranı elleseler bişey demiycen o zaman jsjsj
Açlık ve bastırılmışlık.
Oha bu kadar yoklukta olma. :)
İstek patlaması yaşıyorsun bence
bugüne kadar hiç bi erkekle yakınlaşman olmadı mı?
Hoşuna gidiyor sana dokunulması o yüzden
Hangi otobüs kullanarak gidiyorsun
Halk
Bende o otobüste olmak istedim
Cinsel hayatın olmadığı içindir.
Başka yerleri değmesğn dikkat et
Çok iyi
Hic bilerek degen oldu mu
Bilerek degdirdigin oluyor mu
yaniyosan demek ki..
Ne kadar etki oluyor
Aşırı isteklisin