Cinsellik Vurdurmak istiyorum, Aşı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kocamda vurdurmamı istiyor aşıyı Güncellemeler+1 yıl Şu an vururlar mı acaba Vurdurmak istiyorum, Aşı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Bu soru biraz çelişkili neden aşıyı başa yazmadında direk vurdurmak istiyorsun 2 1 Yorumla ziya070 +1 yıl vurdurası gelmiş ya. bozmayın şimdi kızın isteğini. bırakın vurdursun. aşı :) Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 856 cevap paylaştı. bende yanlış anladım ya kızzz. ne kadar da fesatmışım :) 0 0 Yorumla
GölgeninGüncesi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Hangi aşıyı vurdurmak istediğine göre değişir. Kocan da istiyorsa kesin vurdurmalısın. 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl vurdur kime vurdurcaksan kocan kabullendikten sonra sorun yok 0 0 Yorumla
ɗєєρɳooʈ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Öyle bir yazmışsın ki baska bir şey anladım ilk anda 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Geç bile kalmışsın düşünmeden bu gece vurdur diyecem de geç oldu sabah ilk ısın olsun 0 0 Yorumla
krlsu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bize göre mi karar vereceksin kanka asdfg ben aşı oldum sen de ol o vakit 0 0 Yorumla
Betroyal Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşı yazısını yeni gördüm baştakini okudum dedim ne diyor bu qüşweşüğwqşğ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin kocana vurmak gerek bu saatte sana vuramadığı seni burada surttugu için 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kocam sağlıkçı değil vuramaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben saglikciyim ben vurayım Yorumla Soran +1 yıl Olur vur tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde vurayım Yorumla Soran +1 yıl Hastanede nerde olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde vursam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen vurdururken kocan da yanında olsun. Hatta aşı şey desin gocan da sana böyle vurabiliyor mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur hastalıkta sağlıkta dimi Yorumla
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Kac posta.. yani kaç doz vurdurcan 0 11 Yorumla Soran +1 yıl İki diyorlar ama Yorumla Sanalikopat +1 yıl Yeter mi sana iki Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyorlar ama yeter heralde Yorumla Sanalikopat +1 yıl Kesmezse 3 denersin djdjjdd Yorumla Soran +1 yıl O sonra artık Yorumla Sanalikopat +1 yıl Nerden vurdurmak istiyorsun sağ mı sol koldan mı Yorumla Soran +1 yıl Farketmez nereden vururlarsa Yorumla Sanalikopat +1 yıl Takıp edersen daha derinlemesine konuşabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Derini neymiş bunun Yorumla Sanalikopat +1 yıl Ne bilim burada böyle yazıp mesaj artıranlar bende deneyim dedim konuşacak kimsem yokta Yorumla Sanalikopat +1 yıl Takıp vururlar Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. vurdura vurdura bi hal oldun :D 0 0 Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Ben vurdurdum rahatladim sen de vurdur 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı. Sen vurdursan nolur , aşı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgililerin az mı vuruyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Cevap sahibi +1 yıl Belli az Soran +1 yıl Çatla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emin misin aşı vurdurmak istediğine? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla mceviz +1 yıl Al randevunu VURDURR Yorumla Soran +1 yıl Alıcaz kocamla birlikte Yorumla mceviz +1 yıl Kocana da vurdur Yorumla Soran +1 yıl O istemiyor Yorumla mceviz +1 yıl Oda seyretsin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bence eşinle vurdur... aşı aşı. 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl İyi vurdur o zaman.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen vurdurdun mu ağrıyor falan diyorlar Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Evde vuralım o zaman 0 1 Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Hemen :) Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı. Vurdur vurdur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bu soru biraz çelişkili neden aşıyı başa yazmadında direk vurdurmak istiyorsun
vurdurası gelmiş ya. bozmayın şimdi kızın isteğini. bırakın vurdursun. aşı :)
bende yanlış anladım ya kızzz. ne kadar da fesatmışım :)
Hangi aşıyı vurdurmak istediğine göre değişir. Kocan da istiyorsa kesin vurdurmalısın.
vurdur kime vurdurcaksan kocan kabullendikten sonra sorun yok
Öyle bir yazmışsın ki baska bir şey anladım ilk anda
Geç bile kalmışsın düşünmeden bu gece vurdur diyecem de geç oldu sabah ilk ısın olsun
Bize göre mi karar vereceksin kanka asdfg ben aşı oldum sen de ol o vakit
Aşı yazısını yeni gördüm baştakini okudum dedim ne diyor bu qüşweşüğwqşğ
Senin kocana vurmak gerek bu saatte sana vuramadığı seni burada surttugu için
Kocam sağlıkçı değil vuramaz
Ben saglikciyim ben vurayım
Olur vur tabi
Nerde vurayım
Hastanede nerde olacak
Evde vursam
Sen vurdururken kocan da yanında olsun. Hatta aşı şey desin gocan da sana böyle vurabiliyor mu
Olur hastalıkta sağlıkta dimi
Kac posta.. yani kaç doz vurdurcan
İki diyorlar ama
Yeter mi sana iki
Öyle diyorlar ama yeter heralde
Kesmezse 3 denersin djdjjdd
O sonra artık
Nerden vurdurmak istiyorsun sağ mı sol koldan mı
Farketmez nereden vururlarsa
Takıp edersen daha derinlemesine konuşabiliriz
Derini neymiş bunun
Ne bilim burada böyle yazıp mesaj artıranlar bende deneyim dedim konuşacak kimsem yokta
Takıp vururlar
vurdura vurdura bi hal oldun :D
Ben vurdurdum rahatladim sen de vurdur
vurdurun artık da kurtulak
Vurduruyum o zaman kanks
Sen vurdursan nolur , aşı
Sevgililerin az mı vuruyor
Sanane
Belli az
Çatla
önce 2 ye tak sonra vurdur
Emin misin aşı vurdurmak istediğine?