Erkek arkadaşımı hiçbir şekilde arzulamıyorum. Öpmek bile istemiyorum. Sebebi nedir? Çok kotu hissediyorum?

Ben tutkuya ve bir ilişkide cinsellige önem veren biriyim... Birlikte oldugun insanı arzulamıyorsan ona baktıgında farklı hissetmiyorsan onla olmanın anlamı oldugunu düşünmüyorum. erkek arkadaşımla 5 aydır beraberiz birlikte oldugumuzda ben hiçbir tutku hissetmiyorum. O boşalınca olay bitiyor çok itici yazarken bile üzüldügüm bir durum bu. Eski erkek arkadaşımla yaşadığım o tutkulu anları unutamıorm filmlerde o kadar tutkulu yaşanılan ilişkileri gördükce üzülüyorum. Neden benim ilişkim böyle. Öpüşmeyi bile sevmiyor (ağzında aft çıkıyor sürekli). bir ilişkide öpüşme olmazsa o kişiye baglanamazsın bile... Cok fedekar beni çok düşünen çook ilgilenen biri gerçekten çok iyi biri. Ama böyle giderse aldatmamak için ayrılmak zorunda kalacagım. Çok iyi bir insan kaybedecegim belki ama böyle devam edersem aldatmakdan korkuyorum.:( napmalıyım akıl verin nolur.
Erkek arkadaşımı hiçbir şekilde arzulamıyorum. Öpmek bile istemiyorum. Sebebi nedir? Çok kotu hissediyorum?