zenginlikle alakası yok, kültürle alakası var evet. kültürlü birey kadının da üstün bir varlık olduğunu kabul eder. erkeğin bu dünyada ne yapmaya hakkı varsa kadınlarında vardır. kültürü 2 ye ayırman gerekir. türk kültürü örf ve adet dediğin zaman farklı bir kültürden bahsetmiş olursun, burada bahsettiğimiz kültür okumayı araştırmayı seven ve bilgiye önem veren insanların sahip olduğu özgür düşünen insanların kültürüdür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Varlıklı kültürlü soylu bir aileden geliyorum. İnançlarımdan dolayı bekarete önem veririm. Dinimin emridir yani. Hak din islam dini islam neyi emrederse yaparım neyi yasaklarsa kaçınırım. O senin dediklerin zengin zuppeler Avrupa özentisi ahmaklar 😄 yani unutmamalı kefenin cebi yok 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ilişki normal bir şeydir her insanın buna ihtiyacı vardır. Bilgili insanlar bilimsel açıdan baktığı için buna önem vermezler. Zenginlerle kültürlü ve bilgili oldukları için bu konuya fazla takılmazlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Yattığında karşındaki kişiyi illa başkasına da bunu yaptı mı diye düşünmeyecek kadar özgüvenlilerdir belki.
53 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevap olmak zorundaydı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bahsettiğin kişiler zenginler değil medeni insanlar müslüman ülkeler bekarete önem verir ancak avrupa veya amerikada durum terstir müslüman ülkelerde bekaret denilen iki bacak arasında aranılan şey kadının namusu sıfatındadır ancak modern toplumlar kadının namusunun bacak arasında değil kafasında olduğunu düşünür. Zengin olanlarda koyun halleriyle değil elbet medeniyetin onlara verdiği üstünlük ile o maddiyatı saladıkları için düşünce şekilleri batıdaki gibidir.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeee :D sana bekareti önemsemeyip bakire olmayan kızla evlenen 1000 erkek gösterebilirim bu ülkede
Soran+1 yılyo karşıma çıkan hiçbir erkek bekaret önemli demedi bu site hariç
Soran+1 yılKonya mı ıyyy
zengin ve kültürlü diye genelleyemezsin. bende zengin ve kültürlü sayılırım ama benim için bekaret her zaman 1 numarada önemlidir. çevremdeki diğer kişiler de (doktor, avukat, mühendis. savcı mesleklerinde) aynı şeyi düşünüyor. bu devirde bakire bulmak zor tabi orası da ayrı.
22 Yorumla
Soran+1 yılben soylu zenginlerden bahsediyorum ayda 10 milyon dolar kazananlardan
+1 yılBir zar parçasına değil gönlüne ve kişiliğine bakanlar sadece zenginler mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılBu siteye bakarsak öyle duruyor :/
- +1 yıl
Bu site bir genelleme sebebi değil!
Zengin olup barlardan çıkmayan, kumar derdinde olan, çocuklarından bihaber olan aileler mi kültürlü?
Çok fazla parası olan ailelere bir göz atın bakalım. Hangisi aile kavramından haberdar?
Genelinin çocukları ya meyhane köşelerinde, ya uyuşturucu bağımlısı...
Çünkü aile kavramı yok. Her şeyi para ile halledebileceğini sanıyor aileler. Böylelikle de çocuklarıyla ilgilenmiyorlar. Öyle bir çocuğunda ne ahlaktan haberi var ne de kültürden.511 Yorumla- +1 yıl
Alnından öperim bacım +++
Soran+1 yılBende şu an zengin biriyle evlenicem bunların olacağını nerden biliyorsun
Soran+1 yılcevaplarımı kaldırarak ne yapmayı planlıyorsun :D soruma cevap vermemeyi mi
Soran+1 yılBende rica ediyorum cevabını kaldır
Soran+1 yılZenginlere hakaret var sevgili mod :D kaldır bence
- +1 yıl
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış @Disloyal ;)
Soran+1 yılgereksiz bir genelleme var
- +1 yıl
Senin yaptığın da gereksizin gereksiz genellemesi sorancım, kusra bakma...
+1 yılÇünkü bekaretin önemli olmadığını kültürlü insan bilir :D Geri kafalılar önemser bekareti.
31 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya, ciddi misin?
Zengin insanlar kültürlü oluyor, azıcık kültürü ve mantığı olan kişi bekareti önemsemez. Basit.
34 Yorumla- +1 yıl
Zengin olmayan insanlar kültürsüz mü oluyor yani? İlla altımız da BMW mi olması lazım?
- +1 yıl
Kıl, tüy kapılacak bir durum yok... Zengin insanların hepsinin kültürlü olduğunu düşünmen çok saçma !!
Kültürüm ve mantığım yerinde, bu yaşa kadar hiçbir sevgilimle cinsel ilişki yaşamadım; kültürsüz mü oluyorum ben şimdi?
Daha ne dediğini bilmiyor bir de bilgiçlik taslıyorsun
+1 yılBu durumun din dil ırk mezhep zenginlik fakirlikle hiçbir ilgisi yok yobaz olmayan aklı başında düşünceleri fikirleri bütün insanlar zaten bunu önemsemez iş akılda bitiyor anlayacağın :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hımm peki canım öyleyse erkeklere neden abaza veya benzeri şeyleri yakıştırabiliyoruz. Senin mantığına göre en akıllı onlar 😪
- +1 yıl
bence yazdığım yorumu birdaha oku derim. Zaten kendini bilen insan saçma sapan tavırlar sergilemez abaza veya benzeri şeyleri de kendine söylettirmez. bir kadının bir erkeğe abaza demesi için o adamın sapıkça bir davranışını sezer ve söyler sen usluysan takma böyle şeyleri akıllı arkadaşım :)
+1 yılBen de orta halli ve kültürlü bir insanım ama bekarete çok önem veriyorum; ben şimdiye kadar hiçbir sevgilimle cinsel ilişki yaşamadıysam, evleneceğim kızın da bakire olmasını istemek en doğal hakkım...
10 Yorumlabunun maddiyatla alakalı olduğu sanmıyorum doğru bir tez bulunmamışsın bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılBence iyi düşün çok alaka çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku onlar vurkac taktigi uzerine yasam surerler. Hayatlari boyunca hic asik olmamislardir ve begendikleri her kadinla yattiklari surece amaclarina ulasirlar. O tarz adamlar icin sadece anlik bir zevksin yani cok da boburlenme.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvleniyoruz ama :))
Soran+1 yılZaten bakireyim
Cevap sahibi+1 yılBakireysen emin olma o zaman :) ayda 10 milyon kazanan turk yok yalniz hic. En azindan ortalamaya vurunca her ay duzenli olarak kazanan yok. Agaoglu veya Sabanci ailesindsn biriyle mi evleniyosun?
Cevap sahibi+1 yılKoc da olabilir :)
Soran+1 yılof baya zengin demek istedim takılma oraya
Cevap sahibi+1 yılZengin oldugu konusu uzerinde cok durmussun ama. Icimden bir ses, bir gun 5 parasiz fukaranin teki olarak kalsa onu terk edersin diyor.
Soran+1 yılYok artık hayır ama zengin olmasi guzel bisey
Cevap sahibi+1 yılyapma lütfen ya zengin olması, onu tercih etmendeki en büyük etkendi. bunu bana inkar edebilirsin ama kendini kandıramazsın. seni cezbeden en büyük etkenlerden biri cüzdanının kabarıklığıydı.
Soran+1 yılYarı yarıya diyelim bu kadar centilmen bir erkek olmasa parasi umrumda olmazdi.
Hayatim boyunca yatagini paylasicam bu adamin o kadar kolay degil asik oldum tabiki
Cevap sahibi+1 yılparasına aşık olduğunu inkar etmediğin gün o ilişki sakata gelecek. dua et de hep zengin kalsın. aşağıdaki bir yorumunda "etrafım çok zengin" yazmışsın. soylu zenginler, ayda 10 milyon kazananlar, yarı yarıya etkili falan gibi itiraflarda bile bulunuyorsun ki yalandan centilmenlikle her zengin seni tavlayabilirdi.
Kızlık zarı sağlık içindir, namus için değil. Gerikafalı insanlar böyle düşünmüyor
20 YorumlaBekareti önemseyenler kültürsüz demeye getirmiş zaar
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya ne alakası var
Ayda 10 milyonu britney madonna kazanmiyo l*n senin dedigin soylular toplasan 30 kisi degildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılne paralar dönüyor * :D tamam işte 2 3 milyon kazananlar
Her insan bekarete onem verir. Kimisi belli etmez. Kimisi gozune sokar :)
10 YorumlaBence karakter meselesi bu işin zengin ayırımı mı olur canım
10 YorumlaZenginlikle alakalı değil diye düşünüyorum ve gayet normal buluyorum bekarete önem vermemeyi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli misin, asıl zengin olanlar çok önemsiyor. Param var istediğim her kadını elde edebilirim, neden ikinci mal alayım derler.
20 Yorumlaçunku paraları oldukları ıcın.
parası olan kısı bunları onemsemezkı şu an kımse temızmı nasıl bırıne bakmıyo parası coksa ondan ıyısı yok dıyo. Genelleme yaparsak tabı herkes ıcın deıl ama cogumuz boyle00 Yorumlabekarete onem veren nsanların özguven eksıklıklerı oldugunu dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkişi kazandıkça kendini özgür hiseder zaten zenginlerde ticaret önemlidir ticari evlilik yapar bekaret nedir ki onların için bayanda öyle kazandıkça özgürce açılır ekonamik özgürlüğünü böle ifade eder
00 Yorumlavermez çünkü keyfini aldıktan sonra boşanma tazminatı 250 bin verip başka bitane bulurlar hemde bakire sonra aynı sekilde sürrüüp gider bacımm :)
10 YorumlaBir erkek bir kadına aşık oldugun da bekarete zaten önem vermez.. ama bunlar nadir görülcek şeyler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aşk evliliği yapılmıyor bu ülkede.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi her bir haltı yiyenin namuslu insan aramaya hakkı var mı bence yok, uzun lafın kısası
30 Yorumlabill gates ten mk bahsediyon ayda kim 10 milyon kazaniyo l*n
02 Yorumla
Soran+1 yılne paralar dönüyor bir bilsen
para çok olunca herşeyin ilk sahibi olmak isterler. mesela zengin bir insan gidip ikinci el araba almaz. gider sıfır alır. burdan yola çık:)
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden unluler bakirelerle evlenmek yerine kendinden once kac tane sevgilisi olmus kendi gibi unlulerle evleniyor :D
Zengin dediğin ne kadar zengin? Ayrıca öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Fakir olupta kızlığını veren yok mu piyasada?
00 Yorumlanerden biliyosunki önemsemediklerini. zenginler değilde sanatçılar ve oyuncular neden önemsemiyo dersen doğru olurdu
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır zenginler önemsemiyor soylu zenginler :)
Soran+1 yıl:D nişanlım bana istersen 50 erkekle yat şimdi nikahlanalım dedi
Soran+1 yılben ona vericem bekaretimi
Soran+1 yılyo vermiyorum ilk sevgilim o hazır olunca sevişmek istiyorum, ve evet fakir bir aileden geliyorum
Aslında Zengin Oldukları İçin Değil. Bizim Gibi Aman Kız Milleti , Aman Namus Diyen Aileleri Olmadığı İçin Boyleler. Ki Abartmama Koşuluyla Doğrusu Olduğunu Duşunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarin midesi genis. vede parayla cok madum kizi kandirip bakireligini aldiklari icin bejaret falan onlar icin siradan bisi gibi olur ondan... Yani kisacasi karakter yoksunlugudur onlarin ki
10 YorumlaBekarete önem veren kafalar asıl garip , sadece sağlık için var o zar , bir namus belirtisi değil.
00 Yorumla
+1 yılModernleşme ve medenilesme adı altında pezevenklesme yolundan ilerledikleri için olabilir...
20 Yorumlabelki veren vardır nereden biliyoruz. yanlış bir genelleme bu.
00 YorumlaFakir ve cahilim bekarete önem vermiyorum
Soruları alayım
Tabi finanasal sıkıntılarımı yüzüme vurmayacaksanız01 Yorumla- +1 yıl
git burdan :D ahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi zenginler l*n bu? filmleri seyredip seyredip gelmeyin.
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi.. Filmlerden akil alma.. sonra yanarsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D sanki normal hayatta zengin görmek zor, te allam nişanlım zengin
- +1 yıl
Senin gibilere sadece aciyorum
Soran+1 yılneden
+1 yıl2 bacağın arasında beyin aramadğımız için sanırımbekarete önem vermiyoruz
00 YorumlaOnlara kız bol kank.. Sende öyle birine kapak atmak istion heralde ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılAttım bile :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendisi de yapmış erkek e bir zahmet aramasın onuda sırf ikiyüzlü değiller diye alkışlayacak değiliz
00 Yorumla
+1 yılAyda 10milyonu ancak Ay da kazanir kanka dunyada zor :)
00 Yorumla
+1 yılzenginlerin çoğunda namus diye birşey yokki :-) para gözlerini kör etmiş
00 Yorumla
+1 yılParalarini korumaktan namuslarini korumaya vakitleri kalmiyo olabikir
00 Yorumla
+1 yılParaya önem verdikleri için
Onların namusu paralarıdır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende onem vermem zengin deglm ama beyni fahise olmasn yeter
00 Yorumlaparası var bide bekaretlemi uğraşcak parasını verir yenisini alır :D
00 YorumlaBunuda nereden çıkardın?
22 Yorumla
Soran+1 yıletrafım çok zengin
Gizli Üye(36-45)+1 yılparam var dıe cok kızı kadın yapmıstır da ondan olabılır. ama genelleme yapmamalısın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama hemcınsımde var aptallık tabıkı..
Her şeyi
Prayla aldıkları için51 YorumlaPara var geri diktirirler :D
30 Yorumla
+1 yılparayla herseyi atin alcaklarini dusunurler..
20 Yorumlabelkıde evlenmıcek oldukları ıcın kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılyo evleniyorlarki hatta gidip kendi akrabalarıyla evleniyorlar para dışarı gitmesin diye
Bence zenginlikle alakasi yok
00 YorumlaZenginlikle alakasi yok.
20 Yorumla
+1 yılParanın dini imanı yok derler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengini fakir değil karakter meselesi
30 Yorumlaçünkü tek eşliliğe inanmadıkları için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç alakası yok asıl zenginler gidip bekaret SATIN ALIYOR
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de eksi vermişsin link atıp ispatlayayım mi?
Soran+1 yılverdim :D neyi ispatlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBazı kızlar bekaretini satışa çıkarıyor zenginler büyük para ödüyor buna internete yazabilirsin
Soran+1 yılonlar sapık
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZengin olsam evlenmem ben..
00 Yorumla
+1 yılParası olanın imanı olmazmış ondandır.
00 Yorumla
+1 yılcogu inançlara ya da kültire bakmaz paraya bakar
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan bir soru genellemeye bak..
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat