napmalıyım nasıl olmalıyım , giderken hediye götürmeli miyim çiçek mesela ya da annesi kapalı eşarp mı götüreyim, evde mi dışarda mı görüşeceğimiz belli değil , eve gidersem napayım pasta kurabiye falan mı alayım yoksa hiçbişey götürmeyeyim mi , açıkçası ben bişey götürme taraftarı değilim ilk günden benim gözüme girmeye çalışıyor diyebilir, tebrübeli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Cicek ya da cikolata gotur bence hem adettendir.. Ben arkadasimin yanina giderken morali cok boxuk cikolata iyi gelir diye kutu ciko goturmustum, o da pat ailesiyle tanistirdi... Allahin isi iste sansima cikolatayla gitmis gibi oldum. Ailesi cok memnun kalmisti, gorgulu kix belli demislerdi dusun kiz arkadasim bile olsa. Davranis olarak oldugun gibi, dogal ol. Ilk intiba onemlidir nasil biriysen oyle tanisin sen :)
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım fikirlerin için :)
Soran+1 yılçok sağol:)
En İyi Cevaplar
ben kaynana adayımla tramvayda tanısmıstım zamanında. kadını hiç görmedim geldi çat diye oturdu yanıma. oglunu aradı yanımda konustular sonra benle konustu mesajlastı birbirimizden habersiz geldik. evi bilmiyordum adreside kadına sordum öyle tanıstık D:D: içeri beraber girince cocuk sok olmustuuu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha ilginçmiş :D
+1 yılsevgilinin annesiyle tanışmaya gitme bırak size gelsin annenle tanışsın annesi akıllı ol evdemi kaldın gevşeklikmi var sende bu gun annesiyle tanıştırır guvenırsın her haltı yersın sonrada ortada kalırsın akıllı ol örneği cok araştır. Ulaşılması zor insanlar makbul olur kızlarda böyle yap dua edersin.
10 Yorumla
+1 yılpasta kurabiye al benim sevgilim öyle yapmıştı gözüne gireceksin zaten oraya gitmen bile onun gözüne girmek değilmi amacın ayıp olur boş gidersen eşarp falan hediye olarak sonra alabilirsin sen şimdilik pasta vb şeyler al
03 Yorumla
Soran+1 yılama eve gitceğim belli değil dışarda buluşursak ne götüeyim? annen sevdi mi :D
- +1 yıl
sevdi tabi dışarda buluşursan piknik yapmıycağınıza göre bişey götürmezsin :D
Soran+1 yılne güzel inşallah beni de sever :D yok çiçek babında söylemiştim :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kullanıcılar genelde olayı başka Yere saptırmış gayet rahat ol ben çok heycanlamıştım giderkende hiç bişey almamıstım cunku fırsatım olmadı ama annesı benı gayet guler yuzle karsıladı bişeyler falan hazırlayacagında yardıma kalk sende :) bide eve gierken evden ayrılırken elını öp
013 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım aynen öyle erkek kullanıcılar farklı yere çektiler. sence bir şey götüreyim mi
Cevap sahibi+1 yılGÜZEL BİR ÇİÇEK BUKETI GOTURMEN YETERLI CANIM
Cevap sahibi+1 yılBİDE UFAK DEFEK TUYOLAR AL SEVGILINDEN ANNESI HAKKINDA
Soran+1 yılsağol canım alıcam nelerden hoşlanır hoşlanmaz ona göre davranayım kadına :D
Cevap sahibi+1 yılHERZAMAN OLDUGUN GIBI DAVRAN AKSI SENI YAPMACIK GOSTEREBILIR BENI YANLIS ANLAMA BEN AKIL VERMEKICIN SOYLEMIYORUM OLDUGUN GIBI GORUNMEK SANA DAIMA + PUAN KAZANDIRACAKTIR BEN TAMISMADAN SONRA COK GUZEL OLUMLU TEPKILER ALDIM MESELA
Soran+1 yılcanım ben biraz gevezeyimdir çok konuşurum çok gülerim şimdi ilk günden de böyle kadın yanlış anlamasın :D aslında biraz heyecanlı olcağım için durgun olabilirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYERINDE KONUSTUGUN VE GULDUGUN SURECE SENIN ICIN SIKINTI YARATACAGINI SANMAM HAKKIND AHAYIRLISI OLSUN YA AMA TANISTIKTAN SONRA DURUMLARIO HABER EDERSEN SEVINIRIM
Soran+1 yıltabikii eederim teşekkürler :))))))
Cevap sahibi+1 yılRİCA EDERİM BOL SANS :)
Cevap sahibi+1 yılTanışmaya gittin mi gittiysen nasıl geçti görüşmeler
Soran+1 yıldaha gitmedim canım :)
Cevap sahibi+1 yılmerakla beklıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılTanışmaya gittin mi
Tatlı götür bence eve gidersen, eli boş gitmek ayıp olur. Hanım hanımcık giyin, çaya filan yardımcı ol, elini öp, sevimli ol :) Dışarda buluşacaksan bence birşey götürmeye gerek yok, eşarp alma, beğenmeyebilir ve ilk günden gereksiz olur
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim fikirlerin iiçin :)
+1 yılGüzel bir kıyafet giy abartılı olmasın. Çiçek götürebilirsin hediye daha ilk tanışmada fazla olur. Kibar ol, heyecanlanma. Soru sordukça konuş çok fazla konuşma. Sürekli tebessüm et. Sonra da düğün davetiyeni yolla bana :))
04 Yorumla
Soran+1 yılfikirler için teşekkürler haha yollarım o günleri görürsek kısmet:)
- +1 yıl
Hayırlısı. :) he bir de heyecanlanacak falan olursan aklına şunu getir o da bir insan ben o şekilde rahat anlattım ilk tanışmayı :)
Soran+1 yılkesin heyecanlanırım :) annesi komik biriymiş çok eğlenceliymiş eğer ben gidincede öyle olursa sıkıntı yok ama suratı asıksa bilemem :D
- +1 yıl
Yok ya değildir :)
+1 yılNeticede bir ziyaret söz konusu ve önemli bir insan. ne kadar saygı duyduğunu gostermek adina bir ikramlik götürmek neden sorun olsun ki.. sevdigi seyleri biliyorsan onlardan biri olabilir. Yoksa duruma uygun bir pasta gayette sık olur.
00 YorumlaHanım hanımcık ol yani her zaman işe yarar :D evde görüşücekseniz kurabiye falan olabilir. Hediye tarzı bir şey alma bence
03 Yorumla
Soran+1 yıldışarda görüşeceksek bir şey almayayım mı yani daha tam belli değil mekanda
Soran+1 yıl:D tamam teşekkürler
Sevgilimi eve getirmiş biri olarak; Elin boş gitme kurabiye ya da tatlı al, sıcakkanlı ol, hareketli ol, ondan önce sen git mutfağa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler:)
Bence hiç bişy götürme yemeğe gidiyosan tatlı gtür sadece, ben çok rahat gitmiştim güldük flan gayette güzel anşasmıstık doğal ol yeter :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen bişey götürmüş müydün peki canım
Soran+1 yılne güzel inşallah bizimde güzel geçir hakkınızda hayırlısı olsun bakalım nasıl geçecek:)
Soran+1 yıl:) amin:)
+1 yılbence kendin ol içinden geldiği gibidavran önce samimi güleryüzlü ol tebessüm et hiçbişey götürmene gerek yok kendı annene nasıl saygı gösteriyosan onada göster o zaten seni kızı gibi görecektir
00 Yorumla
+1 yılne alaka bir misafirliğe gittiğindede meşrubat falan götrmüyomsn hiçte öyle anlamaz kibarlıktandır bu canm bence
04 Yorumla
Soran+1 yılyani napayım eğer eve gideceksem pasta falan mı alayım
- +1 yıl
Hayır pasta değildi Kurabiye iyi fikir
Soran+1 yıltamam canım çok sağol fikirlerin için:)
- +1 yıl
ne demek balım :))
+1 yılne yapsan bos. seni gordugu anda aklına demek benim oglumu elimden alacak cadı bu gozuyle bakacak :)) sadece efendi olmaya calıs okadar. en azından laf soksamda geri cevap vermiyor diye dusunup ilerde rahat rahat azarlayabilirim fikri olusabilir.
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi olmanı tavsiye ederim. Bir süre sonra kendin gibi olman hoşlarına gitmez ise durumu düzeltmek senin için çok zor olur. Ama kendim olacağım derken saygısızlık yapmadığın sürece herhangi bir sorun ortaya çıkmaz...
00 YorumlaBakın nereye giderseniz gidin eliniz boş gitmeyin. En azından güzel bir kuru basta alın çayla iyi gider.
Ayrıca yapmacık katiyen olmayın.03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ben çok konuşkan geveze çok güleç biriyimdir annesiyle tanışmaya gidince böyle olursam beni yanlış anlamasın :D
- +1 yıl
Kadınlar çok konuşur zaten bu bilindir bir şey. Çok konuşmak bir problem olmayabilir de , çok ve anlamsız boş konuşmamalı bir insan erkek olsun ya da kadın olsun. Gülmek götü değildir yerinde gülün tabi, o gün zaten heyecanınız gevezeliği engeller. Tekrar söylüyorum sakın boş gitmeyin :) en azından güzel bir yerden kuru pasta alın, bak bu kız benim gözüme girmeye çalışıyor diye kimse düşünmez.
Hediye işini erteleyin.
Tanıştıktan sonra olabilir çünkü hiç görülmeyen tanınmayan neyi sevip neyi sevmediğini bilemyen bir insana hediye almak biraz abes olabilir.
Kolay gelsin şimdiden :))
Soran+1 yılaynen heyecandan durulurum diye düşündüm zaten :D ama annesi de komik ve eğlenceli biriymiş eğer bana da öyle davranırsa heyecanımı yenebilirim peki dediğin gibi yapacağım bir kuru pasta alırım dışarda da eğer tanışırsak hediye almam ama eve gidersem mutlaka elim boş gitmeyeceğim:)
+1 yılAsil elin bos godersen ayip olur.. Pasta benzeri biseyler al oyle git.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce ilk baş o senin annemle tanışmalı. ilk baş kızın erkeğin ailesiyle tanışması saçma gibi. hediye götürmeye de gerek yok bnce.
03 Yorumla
Soran+1 yılben şu an için tanıştırmayı düşünmüyorum ama o da olacak tabi
Cevap sahibi+1 yılannen biliyo mu onun ailesiyle tanışcağı nı?
Soran+1 yılsöyledim
Eşarp götür gayet sempatik güzel olur annesi anlayışlı biriyse farklı düşünmez bence.
00 Yorumla
+1 yılEvde gorusecekseniz bir pasta kurabiye gotur bir ama disardaysa gerek yok bee
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
+1 yılbir hediye götür baya bir kapalı git hanım hanımcık dur teyzecim gibi kelimeler kullan annesinin kalbini fet edersin. dd
03 Yorumla
Soran+1 yılgörcez :D
- +1 yıl
Kolay gelsin. d
Soran+1 yılsağol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaynana dili al tatlı olan. Sonra onu önünde kes. Yani göz dağı ver çok konuşma kaynana keserim diye
12 Yorumla
Soran+1 yılsonra oğlum bu kızı nerden buldun :D
Cevap sahibi+1 yıl:DDD
+1 yılmütevazi güler yüzlü sevecen yardımsever ol cocuğa çok yakınlaşma :)))))))
00 Yorumlahiç bişey yapma ilk gün ama evde görüşecekseniz kahve yap ona
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi de :D
açık giyinme, ağır başlı ol, sevimli ol, kendin ol. elini öpersen bide tamamdır
00 YorumlaGoturme birşey sanki evlenicen mi şimdiden o triplere girme hatta tanismaya bile gitme
011 Yorumla
Soran+1 yılciddi düşünüyoruz evlenicez seneye söz o yüzden tanıştırmak istiyor
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılniye pişman oldun
- +1 yıl
Kizla ayrilicam mesela kizin babasıyla yemek. yemişim şu an bizi ayri biliyor babası gerçi o istedi hatta benle konuştu falan birşey oluyor annemler karisiyor ayrildin mi diye onun annesi ariyor ikide bir beni babası falan filan derken kizdan soguyorum diyorum ben bu yasta seninle mi ugrasicam a mk. Yas 21 iki senedir beraberiz
Soran+1 yılama biz ciddi düşünüyoruz seneye söz yapacağız kısmetse onun için tanışmak önceden iyi olur diye düşündük ama ben babamla tanıştıramam anca sözde tanışırlar ama annemle tanıştırırım
Soran+1 yıltanışacağım bende annemle tanıştırıcam ama babam olmaz
Soran+1 yılevet
diye atılan yalan eve kız atma yöntemlerinden biridir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo senin için geçerli
+1 yılorkide çiçeği alabilirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir güzel fikir :)
+1 yılEn iyisi kuru pasta bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılbencede bende öyle düşündüm peki dışarda buluşacaksak napayım birşey götüreyim mi
- +1 yıl
Dışarıda buluşacaksan saçma olur. Eşarp güzel bir hediye. Ama ilk buluşma için hediye saçma olur. onu doğum gününde falan alsan daha iyi. Sen güler yüzlü ol. Ve çok fazla konuşma bence yeterli. Bizde yetmişti. :D
Soran+1 yılyok dışarda buluşursak götürmem zaten kuru pasta ev için demiştim :D bende öyle düşünüyorum aslında ama bir de ayıp mı olur diyorum :D
- +1 yıl
olmaz olmaz :D Çok havalanmasın :D hahaha
Soran+1 yılaynen :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çicek veya eşarp iyi fikir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayak yapıyor nıyetım cıddı dıye sonra cakmaya devam bıkmadınız aynı numaraları yemeden mk:D
00 Yorumlatek bir fikirim var iceri girince elini op :DDDD
01 Yorumla
Soran+1 yılbir de o var dimi :D onu da soruda yazacaktım karışmış :D elini öpeyim değil mi :D yoksa toka yapıp yanak mı değdireyim :D
+1 yıldolma yap dolma yer yer gelinin hası der :))
025 Yorumla
Soran+1 yıldaha ilk günden dolma yapamam :D
- +1 yıl
:)) yapana nazaran 1-0 yenik başlarsın ahaha :))
- +1 yıl
inşallah komşu felan gelmez hava atim diye yerin dibine sokmasın seni :D
- +1 yıl
düşünsene komşu kadın geliyo bu kim diyo ; - işte bu da bizim oğlanın madi gudisi, kapatması, düşüp kalktığı :D ahahaha şahit oldum bir iki kere gülme krizleri geçirdiydim ya :D
Soran+1 yılneden yerin dibine sokcakmış :D
- +1 yıl
tabi anneden anneye değişir bu çok düşkünmüymüş oğulcağızına :D
Soran+1 yıltek oğlu var :D
- +1 yıl
sen yeme yedir giyme giydir beslet büyüt geceleri uyuma salla sonra elin kızı gelsin hoooop oğlunu avcunda oynatsın ana düşmanı yapsın :D komşu kadının fiştiklemesi böyle olur heralde :D ahaha ne güldüm ya :D
Soran+1 yılhaha öyle bir muhabbet mi geçti gerçekten :D çok iyi ya :D
- +1 yıl
eyvah eyvah tek oğlan mı dedin sen :D vay anam vay :D bacım sen yanmışsın sen ölmüşsün selayı öğlen ezanından öncemi okutsak yoksa sabah ile öğlen arasımı okutsak daha çok dinleyen olur diye düşünmeye başlamışlar :D
- +1 yıl
tek kızı olan babadan kız almak ne kadar zorsa , tek oğlu olan anadan onu almak zordur :)) sen hiç bir türlü yaranamazsın ona demedi deme :D
Soran+1 yılbende tek kızım ama öyle düşün ;D ay deme öyle ya :D zaten üç adet görümcem var
- +1 yıl
amanin bide üstüne 3 tane görümce :))) seni onlar kabul etseler o savaşın içine baban yollamaz bir kere ahahaha :D
Soran+1 yılniyeymiş :D
- +1 yıl
sen babanın tek kızısın da ondan :)))
- +1 yıl
kız evlatsın sen yok öyle harcatmayız kızımızı ahaha :D
Soran+1 yılcanım sıkkın zati üç görümcem var diye :D
- +1 yıl
:)) e sende haklısın zaten sıkılmayıp napacak 3 görümce hangisiyle baş edebilcen saçını başını yolarlar senin :D
Soran+1 yılböyle konuşup iice geriyorsun beni he :D
- +1 yıl
:)) aşkolsun ben öylemi demek istedim şimdi :))
Soran+1 yılinsanı evlilikten soğutursun yeminle: D
- +1 yıl
aaaa sen elin oğlunu ayartırken bişey yok ama :D
Soran+1 yılo beni ayarttı :D
- +1 yıl
annesi olaya öyle bakmıyo işte :D
- +1 yıl
annesi ve görümcelerine göre sen o çoğu ayarttın :D iki kaş göz yaptın iki naz yaptın hoooop çocuğu elinde oynatmaya başladın hemen :D
açık giyinme sessiz dur gülümse saygılı ol yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😘
+1 yılInsallah begenmez seni :D ahsha
06 Yorumla
Soran+1 yıloğlu beğendikten sonra:D
- +1 yıl
Ana onay vermedikce oglunun begenmesi ise yaramaz ;D
Soran+1 yılkaçarız :D
- +1 yıl
Insallah kacmaz birakir seni :D
Soran+1 yılniye bıraksın ki ciddi düşünmesek böyle karar almayız
- +1 yıl
Insaallah gonul eglendiriordur insallah birakir :D
Bir cicek birde pasta al yeterli :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhem çiçek hem pasta abartı olmaz mı
- +1 yıl
olurr alcaksan tek birşey al abartıya kaçma sakın
Soran+1 yılpeki dışarda buluşacaksak ne alayım eşarp olur mu sence
- +1 yıl
Aynen eyer eve gidiceksen kurabiye iyi ama başka biterse buluşucaksanız çiçek olabilir
Soran+1 yıltamam teşekkürler canım fikirler için:)
+1 yılBen direk tanisma derim
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Gelecege yonelik bir sey dusunuyorsan ve kararliysaniz tanis yoksa bir geregi yok
Soran+1 yılciddi düşünüyoruz yoksa bende tanışmam :)
+1 yılOldugun gibi davran ya kasma
00 Yorumla
+1 yılKaynana dan bakalım kaç geçer not alacan :D
00 Yorumla
+1 yılsen kendini hediye paketi yaptır bence
10 YorumlaEli boş gidilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlı olsun mantı aç götür.
00 Yorumlatopuklu giy mutlaka
012 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıltopuklu giyinmeyince kadınsı olunmuyor mu sevgilim sevmiyor topuklu giymemi annesi de sevmezse :D ama ben giyiyorum orası ayrı :D
Soran+1 yıldikkat çektiği içinmiş
Soran+1 yılben tebrik edemiyorum :D
Soran+1 yılben giymeyi seviyorum çünkü
Soran+1 yıl10-15 cm
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?