21 yaşindayım kocam 40 yaşında aileler tanıştırdı evlilik için şirket sahibi ve mal varlığı yüksek başarılı birisi olduğu için ailem düşünmeden kabul etti daha önce 2 kez bosanmış, ve evde hayvan besler gibi muamele yapan birisi seks yaparken benden inek at köpek felan hayvan sesi çıkartmamı istiyor seks yapmak istemezsem dövüyor mesela yemek yapıyorum arkadan gelip şeyini bana dayıyor elliyor memelerimi felan sonrada çabuk bitir işini diyor o sırada naptığımla ilgilenmiyor yemek felan ilgilenmiyor umrunda değil iş yerine gidiyorum yanına özledim seni diyip kapıları kitleyip dudağıma yapışıyor sonu seks ya da birlikte film izliyoruz bana yanima gel diyor gidiyorum sütyenini çıkart dıyor sonra ellerini mememe koyup öyle izliyor filmi yani sürekli temas sevişme ve seks halindeyiz sana dokunmayı seviyorum diyor.
bunlar dışinda iyi yanları istediğim herşeyi aliyor istediğim yere götüruyor masaja spaya tatile yurt dışına istediğim mekanlara götürüyor istediğim evi aldı arabayı aldı kredi kartlarını istediğim gibi kullaniyorum hiç hesap sormuyor bazen yemek yapmıyorum evde dışardan söylüyorum ya da dışarda yiyelim mi diyorum kabul ediyor arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor ya da buluşmama ama bana arkadaşlık ediyor estetik yaptırmak istediğimde izin veriyor benimle geliyor iş yerinde bi kez bi çalışanı bana ismimi söyleyip patronun odasında yoklama defterini getirmemi istedi heralde karısi oldumu bilmeden bende gidip getiricektim odaya gidince kocam izin vermedi , kim söyle di sana getir diye dedi. bende ismini söyledim diyenin onu odaya çağırıp defteri verdi ona götürttü. bu hareket hoşuma gitti yani durum bu normal mi sizce
bunlar dışinda iyi yanları istediğim herşeyi aliyor istediğim yere götüruyor masaja spaya tatile yurt dışına istediğim mekanlara götürüyor istediğim evi aldı arabayı aldı kredi kartlarını istediğim gibi kullaniyorum hiç hesap sormuyor bazen yemek yapmıyorum evde dışardan söylüyorum ya da dışarda yiyelim mi diyorum kabul ediyor arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor ya da buluşmama ama bana arkadaşlık ediyor estetik yaptırmak istediğimde izin veriyor benimle geliyor iş yerinde bi kez bi çalışanı bana ismimi söyleyip patronun odasında yoklama defterini getirmemi istedi heralde karısi oldumu bilmeden bende gidip getiricektim odaya gidince kocam izin vermedi , kim söyle di sana getir diye dedi. bende ismini söyledim diyenin onu odaya çağırıp defteri verdi ona götürttü. bu hareket hoşuma gitti yani durum bu normal mi sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Zevk almaya bak şöyle düşün aldatmıyor seni yapıyor biraz fazla fakat demekki libido tavan üzme adamı
olaya böyle bakmak istiyorum diğer türlü çok şey kaybedebilirim
Zevk alıyorsan sorun yok
ne normali yahu o adam sapık manyak. ailen kabul etti ise sen neden kabul ettin evliliği
hemen boşan. hayatın kararmasın.
ama onun halletmesi lazım bu durumu eşşek gibi anırtabilir mesela :D:D:D
Hiç normal değil. İnsansın sen en fazla inlersin ilişki sırasında.
Fantezi yapiyor ama bir sonraki boyutunda seni zorlayacak fanteziler de olabilir, herseye tamam demek olmaz.
aşırı normal, hepimiz böyleyiz.
😂😂
parası için evlenirsen adamla seni köle gibi kullanır böyle devam köleee
Parayla evlilik yapmışsın manyağın birine denk gelmişsin katlancan sen seçmişsin bu hayatı
Köle gibi yaşamaya devam edebilirsin zateb sıkıntı yokmuş o seni eşya gibi kullanır
Grinin elli tonunu izlemiş sanırım.
😂😂😂
Olablir mi acaba
Hayal gücü neler yaptırıyor insana
Güldüm. jhdhehdhs Tuhaf..
Hanzoya denk gelmişsin. Geçmiş ola
o normal değil de. sende normal değilsin.
niye
yok oraya götürüyor yok buraya götürüyor. estetik yaptırıyor. vsvs kusura bakma kaba olacak ama adam bildiğin kapatması gibi kullanıyor seni. sende para için kendini bu konuma sokuyorsun.
normal misin sence?
götürüyor ama ne diyim
demekki gibi yi fazladan söylemişim.
Aman ya hayat geçmez bu tiple
Sen ne anlatıyon abla Allah aşkına
bana da lazım böyle bir koca :)))
Adam tam bir öküz. Kendine yazık etmişsin.
Normal
Tadını çıkar
Normal değil
Hasta
allah sabır versin
Çok saçma değil mi
niye
İyi mantıklıysa hatvan sesi çıkartmaya devamke
neye sacma dedini anlamadım saçma evet ilk kez böyle zevk alan gordüm
Evet garip bir eşin varmış. Aranızdaki yaş farkı da normal değil işin zor