Kocam seks sırasında hayvan sesi çıkartmamı istiyor, bu normal mi?

21 yaşindayım kocam 40 yaşında aileler tanıştırdı evlilik için şirket sahibi ve mal varlığı yüksek başarılı birisi olduğu için ailem düşünmeden kabul etti daha önce 2 kez bosanmış, ve evde hayvan besler gibi muamele yapan birisi seks yaparken benden inek at köpek felan hayvan sesi çıkartmamı istiyor seks yapmak istemezsem dövüyor mesela yemek yapıyorum arkadan gelip şeyini bana dayıyor elliyor memelerimi felan sonrada çabuk bitir işini diyor o sırada naptığımla ilgilenmiyor yemek felan ilgilenmiyor umrunda değil iş yerine gidiyorum yanına özledim seni diyip kapıları kitleyip dudağıma yapışıyor sonu seks ya da birlikte film izliyoruz bana yanima gel diyor gidiyorum sütyenini çıkart dıyor sonra ellerini mememe koyup öyle izliyor filmi yani sürekli temas sevişme ve seks halindeyiz sana dokunmayı seviyorum diyor.
bunlar dışinda iyi yanları istediğim herşeyi aliyor istediğim yere götüruyor masaja spaya tatile yurt dışına istediğim mekanlara götürüyor istediğim evi aldı arabayı aldı kredi kartlarını istediğim gibi kullaniyorum hiç hesap sormuyor bazen yemek yapmıyorum evde dışardan söylüyorum ya da dışarda yiyelim mi diyorum kabul ediyor arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor ya da buluşmama ama bana arkadaşlık ediyor estetik yaptırmak istediğimde izin veriyor benimle geliyor iş yerinde bi kez bi çalışanı bana ismimi söyleyip patronun odasında yoklama defterini getirmemi istedi heralde karısi oldumu bilmeden bende gidip getiricektim odaya gidince kocam izin vermedi , kim söyle di sana getir diye dedi. bende ismini söyledim diyenin onu odaya çağırıp defteri verdi ona götürttü. bu hareket hoşuma gitti yani durum bu normal mi sizce
Kocam seks sırasında hayvan sesi çıkartmamı istiyor, bu normal mi?