Sevmiyorum diyemem ama dokunamiyorum. Sebebi tam olarak ne bilmiyorum. Ben bi hata yaptim, yillar önce baska birine asik oldum ve o kisiyi unuttum diyemem ama görüsmüyorum. Esimin bana dokunmasini istemiyorum öptügünde hemen silmek istiyorum.. cocuklarimiz var ve aslinda iyi anlasiyoruz ama ask veya cekicilik kesinlikle yok benden yana. O istiyor ama olmuyor ben yapamiyorum, tecavüz gibi hisediyorum.. Bosanmiyor benden ama sürekli bunu konusuyor, her gün bu aksam olur mu diye yanima geliyor sürekli akli orada Bende Cok rahatsiz oluyorum.. konusmasini bile istemiyorum bu konuda.. neden bu durumdayim bilmiyorum yillardir böyle Devam ediyor ve evdeki odalarimiz ayri, ayni yatakta yatmak istemiyorum onunla kokusunu sevmiyorum.. ne yapmaliyim lütfen kirici olmayin.
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden iğrendiğini eşine de tam olarak senden iğreniyorum, istemiyorum dediysen ve eşim halen devam ediyorsa seni çok seviyordur başka açıklaması olamaz. Bir başka erkek çoktan terk etmişti. Biraz empati yaparsan o insanın ne hissettiğini de anlarsın. Senin hatalarının bedelini o insan ödeyecek ve çocuklarınız varmış onlar ödeyecek. Bu kadar bedeli başkalarına ödetmeye hakkın yok. Aynı durumda sen olsaydın aldatmayı, boşanmayı ve başka şeyleri yapmayı düşünebilirdin. Cinsel çekim yoksa bunu en başından nasıl keşif edemediniz bu asıl soru. Neyse umarım her şey düzelir ve yoluna girer.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sizin ilişkiniz çoktan bitmiş. Adamın sürekli gelmesinde garip bir durum yok. Her gün boşanma konuşulması yıpratıcı bir süreç. Odaları ayırmışsınız zaten bence yollarınızı da ayırmalısınız. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama burada en fazla etkilenen çocuklar oluyor. Mutsuz bir aile ortamında büyümeleri sorunlu bireyler olmalarına yol açıyor. Önce bir psikologa giderek bir tavsiye alın grup terapisi ve ayrı ayrı da görüşerek. Düzelecek bişey varsa zaten yol gösterirler ama yoksa da uzatmanın manası yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılHer gün bosanma konusulmuyor her gün Bu aksam olur mu diye konusuyor ve Bu beni yipratiyor aksam yine gelicek yine isteyecek diye huzursuz oluyorum korkuyorum agliyorum
Soran+1 yılYillardir olmuyorum ama her gün konusuyor deniyor
Soran+1 yılAsla
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBunda kırıcı olacak bir durum yok. Kırıcı yorum yapanda saygısızlığında ötesine geçmiş olur. Sizin sorununuz metafizik bir durum. Hepsi bu. Bunu düzeltirseniz eğer hersey düzelir. Çare aramanızı tavsiye ederim , kendinize ve eşinize daha fazla eziyet etmeyin derim. kocanızın ilişki yaşamadığı için istemesi çok normal , peki sizde durum nedir, cinsel isteğiniz olmuyor mu veya nasıl gidiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılAranızda aşk olmamasını anlarım, ama evli ciftsiniz ve sadece sen istemediğin için ilişkiye girmiyorsaniz büyük bir problem var burada, eşine karşı haksızlık yapıyorsun, onun da ihtiyaçları var ve karısıyla yaşamak istiyor ki en doğal hakkı, biliyorum elinde değil, ama duzeltmek için adım atman gerek, gerekirse çift terapisi, aşık olduğun adamı arzuluyormusun bu arada
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet arzuluyorum
- +1 yıl
En büyük nedeni bu zaten, eski sevgilini arzuluyor olman kocandam soğutuyor seni
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Olabilir değil, bana göre tek nedeni bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim evlilik varsa boşanmakta vardır biliyorsun senin hayatın ömür törpüsüne dönüşmüş çocuklar var demişsin orada kilitlendim bende ne diyim şimdi! O eskiden aşık olduğun adam ile görüşsen ne olur görüşmesen ne olur yanına gitsen diyelim bir kaç saat gönlün iyi mi olur sanıyorsun evlisin ve eve dönmek zorundasın çocuklar var hem onun sosyal statüsü ne biliyormusun belki oda evlendi bir doktorla görüşsen belki piskolojin bozuktur küçük bir hap yazar durum düzelir kendinide boşuna yıpratmazsın sonrasında sen severek evlenmedinmi? Bu arada bu istememe sonradanmı gelişti? Ve ya bir olay bu durumu tetikledimi bende evli biriyim ben eşimden önce bir kıza çok aşıktım helen aklıma gelir ama onu eşim ile kıyasladığımda çok aşık olmama rahmen bazen düşünürüm onun ile görüşsem ne değişir eşimin tırnağı etmez karakter ve hanımlık olarak ama gönül işte otada konuyor boka da konuyor o eski aşık olduğun kimse ile beraber oldun mu? Bu durum bazen bayanlarda senin yaşadığın soruna davetiye çıkartabiliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılTsk yorumun icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılNe diye evlendin ozamn? Hem adamla evlenmişsin hemde yok tiksiniyorum yok kokusu kötü yok aklım başkasında. Ne bekkiyodun evlenip adam sana elini sürmeyecek arkadaş olarak mı takılacaksınız? Bide haklıymış gibi şikayet edercesine konuşuyosun adam tabi isteyecek ortada bi neden yok adam niye istemesin? Adam gidip biriyle birlikte olsa bide beni aldatıyo diye haklı çıkmaya çalışırsın. İnşallah birini bulur da adam ozaman görürsün nasıl oluyomuş aklının başkasında olması
91 Yorumlaburada sana hakaret edenleri ciddiye alma fakat eşine ciddi derecede bir haksızlık yapıyorsun ve şu an sağlıksız bir durum yaşıyorsun. Yani bedeninde ya da psikolojinde her şey normal işleyişinde olsa bu durumu yaşayamazsın biyolojik olarak mümkün değil yani. O yüzden bence tıbbi bi destek almalısın
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılZaten yatakları ayırmakla bu sonuca zemin hazırlamışsınız. Bu durumun daha önce aşık olduğunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kocanla ilgili bir sorun, ya bir şeylerini beğenmiyorsun, ya onun tavırlarından kaynaklı tiksinmişsin ya da yıllardır yaşanan küçük problemlerin sonucunda böyle bir durum peyda olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakmada düğünler kınalar nişanlar yaparken çocuklar yaparken iğrenmiyorsun da şimdi mi iğreniyosun hem evliyken başkasına aşık oluyorsun bide marifet gibi söylüyorsun görüşmediğini yok bide görüş adam her akşam gelip istiyormuş ne olmasını bekliyosun ki kardeşce yaşayıp eve para getirmesini mi dokunmadığı etmediği kadını şahsen evimde bile barındırmam adam seni aldatsa hak
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında bu bu kadar basit bir konu değil başlı başına çok derinlemesine işlenmesi gereken ve bir tedavi süreci isteyen bir konu bunu soracağım eşinizle ilk evlendiğinizde duygularınız nasıldı duygularınızla aynı mıydı o zaman da gene yaklaşmama iğrenme olayları var mıydı Bir de ilk sevgilinizde Yani aşık olduğunuz adamdan ayrılma sebebiniz ne onu bırakıp gitti veya Neden ayrıldınız Onu unutmak için mi evlendiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendin tabiki böyle degildi Cok seviyordum.. zamanla bitti.. baskasini sevdim maalesef evliyken.. onunla isterim mesela ama esimle düsünemiyorum bile.. neden mi ayrildim o kisiden, cünkü niyeti ciddi degildi beni sevmiyordu..
Cevap sahibi+1 yılTamam da sen evliyken başkasını mı sevdin Onu anlamadım ben yani evliydin Her şey gayet güzeldi o arada başkasıyla mı sevgili oldun
Soran+1 yılMutlu bir evlilik degil benimki, basindan beri degildi.. ve sanirim ilgisizliginden bende ilgiyi disarda aramaya basladim.
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmadığın belli ilgisiz olmadığı da belli burada sormak istediğim şey şu senin soğuma Evren ne zaman başladı Yani tam mânâsıyla uzaklaşman evli iken bir başkası ile görüşmeye başladığında mı başladı zaten Kadınlar bir başkasına ilgi duymaya başlamışsa bunun en büyük sorunu eşidir maddiyat falan hikaye
Soran+1 yılYillar önce basladi cocuklar okulcaginda bile degildi.. o kisiyle tanistim tam duymak istediklerimi söyledi eksik olan ilgiyi verdi unuttugum duygulari tekrar hissetmeye basladim ve dedigim gibi hala unutmadim her gün onu düsünüyorum esim bana dokununca esimi aldatiyormus gibi degil o kisiyi aldatiyormus gibi hisediyordum
Cevap sahibi+1 yılSeninkisi bir saplanti ama. Yani bu halde olmaniz tamamen saplanti haline gelmis. Onla yattinizmi peki
Soran+1 yılNasil yani saplanti ne alaka.. Evet bi defa öyle bisey oldu ve cok pismanim
Cevap sahibi+1 yılSen bana yazarmsn Gzldn ckiyorm
Soran+1 yılTsk yorumun icin
Cevap sahibi+1 yılGelirmisin sen
Cevap sahibi+1 yılPeki cozum istemiyosunnsen ssn bilirisn. Boyle devam et
Soran+1 yılGizli üyesin
Cevap sahibi+1 yılBen ciktim ancak sen yazmadin arkadasim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir insanı arkadaş olarak sevmek başka, sevgili olarak sevmek başka. hasbelkader evlenmişsin ama yüreğini açamamışsın, sevgili olamamışsın eşinle.
bunda kınanacak bir şey yok ama yaşadığın şeyin adı evlilik değil. bence devam etmemeli fakat kesin karar vermeden önce bir psikolog ile görüşmeni öneririm. sorun cinselliğin kirli, kötü, gereksiz vb. olduğuna dair yanlış kodlanmış düşüncelerin mi yoksa tamamen eşine karşı çekim duymadığın için mi bu durumdasın netleştirmen gerek.10 Yorumla
+1 yılTek taraflı boşanma davası aç, her akşam cinsellik istiyor psikolojik baskı yapıyor mutlu değilim de. İğrendiğin adamdan nasıl çocuk sahibi oldun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle degildi
- +1 yıl
Niye böyle oldu peki? Nerede koptu olay?
Öncelikle geçmişte yaşadığın birtakim olayları üstünden atamamışsın. Sevip sevmemekte emin değilsin. Bununla ilgili ilk işin uzmanından destek alman. Onun haricinde eşine bu durumdan hoşnut oldmadığını dile getirirsen seni bu konuda rahatsiz etmeyeceğini düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılIstemedigimi biliyor yinede zorluyor
Soran+1 yılDefalarca söyledim
+1 yılAdam dişarda biriyle olsa kıymete biner ama... kadınları biraz böyledir.
10 YorumlaAklında başka birisi olduğu için eşinin dokunması seni rahatsız ediyor bu yüzden böyle sıkıntı çekiyorsun umarım bir an önce düzelir durum bosanmak istiyormusun sen
00 YorumlaNiye evlendin? Boşanmak daha iyi gelecekse boşan bari
00 YorumlaEşinden iğrendiğin an o evlilik bitmiştir
Ayrıl bence00 Yorumla
+1 yılHersey bitmis asla duzelmez. Bu is bitecek baska yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım madem böyle durumun vardı neden evlendin adamın da başını yaktın
00 YorumlaKesinlikle şu an ki ben bu. Nedeni tam olarak çözemedim.
00 Yorumla
+1 yılBelli ki aklın başkasında kendini eşine veremiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılsen evli kalamazsın canım. yaşadığın psikolojik durum bu maalesef.
00 Yorumla Evlilik hayatına dair hiçbir şey yok, ev arkadaşı gibisiniz.
Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsun, adamı da boşa oyalama git boşan adam da hayatına baksın.00 YorumlaKonu gerçekse adama yazık, yıllardır seks yoksa boşuna tutuyor seni, mahkemede bile sen suçlu çıkarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğini kurtarmak istiyorsan hergun aç bakara suresini dinlee çok kısa sürede kemdin goruceksn
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmediğin için istemiyorsundur ama bunun dısındada istememen için sebepler var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılne biliyim belki kokusu belki o esnadaki hareketleri seni soğutmustur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle durumları gördükçe başkasının hakkına giriliyor evlilikten iğrenir oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl bu yaşa böyle geldin, nasıl çocuk yaptın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bir durum gerçekten
eskiden sevdiğin kişi evli mi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda adam hakli esisin.. istemiyormussun niye evlendin. Izdirap oluyosa olmaz hjaklisin.. o zaman bosan
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonusasin var mi
+1 yılMadem iğreniyorsun seks yapmakta kardeşim konuşarak mı yaptınız , zamanında yapsaydın
025 Yorumla- +1 yıl
Hayır önceden aşıkmış, sonradan adamla evlenmiş
- +1 yıl
O zaman daha kötü
Soran+1 yıl@HeyTanks bu cevaplar bana geliyor sana degil, sana mi kaldi herkesin bana sordugu soruyu cevaplamak?
- +1 yıl
boş ver sen onu, dinliyorum ben seni
Soran+1 yıl@HeyTanks Bende mutlu degilim bu durumdan ne yasadigimi bilmiyorsun merak etme ben dersimi coktan aldim
- +1 yıl
boş ver onu, olayı anlat bana
Soran+1 yıl@HeyTanks Senin seviyene düsmeye hic niyetim yok
- +1 yıl
Arkadaşlar benim yorumumda ben niye yok sayılıyorum😂
Soran+1 yılHerkese benim yerime cevap vermis baya dert olmus ona benim sorunum hala susmuyor 😂
- +1 yıl
Sen benle konuş bence, mesele de çözülsün 😂
Soran+1 yıl@HeyTanks Sanane?
- +1 yıl
Ya şuna cevap verme, yaz bana özelden
Soran+1 yıl@HeyTanks tam tersi, zengin olan benim
Soran+1 yıl@HeyTanks hic bisey den haberin olmadigi icin böyle konusuyorsun, Rahat birak beni
- +1 yıl
Bekliyorum bu arada
+1 yılbu ne bıcım hayat tarzı amnk ayrıl ozaman cocuk falan bahane deıl yani nerdensın sen
10 Yorumla
+1 yıladama zehir etmissin hayati ayril ustune nafaka ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikli merhaba, eşinin dışında cinsel istegin ne durumda normal mi isteklimisindir ve sadece eşine karşımı böylesin.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim
Soran+1 yılEvet sadece ona karsi böyleyim
Cevap sahibi+1 yılBu duruma ne kadar daha dayanabileceksin ve ne zamandır böylesin
Soran+1 yılYillardir böyle
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılHic bilmiyorum sanirim Böyle devam
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman başkası ile birlikte oldun
Konuşmak istersen beklerim
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
- Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılKafana silahmı dayadılar evlenirken
10 Yorumla
+1 yılKocana üzüldüm, yazık.
10 Yorumlaayrılsana ne bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılNeden iğreniyorsun ki?
00 YorumlaAklından eski söküp atmalısın
00 Yorumla
+1 yılAcil tedavi olmalısın
00 YorumlaCocukları nasıl yaptınız
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence bu şekilde hayat yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇift olarak bi terapistte gitmelisiniz bence
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam birini bulunca aklın başına gelir.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ve kötü durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez ama niye evlendin o zaman
00 Yorumla
+1 yılParfüm sık adama
10 YorumlaAdam sabırlıymış.
00 Yorumla
+1 yılAynı olayın tersini düşün sen ne hissedersin
00 Yorumlaboşan bence...
00 Yorumla
+1 yılEdemez
00 Yorumla
+1 yılDevam etmez
00 Yorumla