Bekaretim bozuldu ve konu hassas ne yapmalıyım?

Kuzenlerle içtik, uyandığımda sarılıyordu ve aynı odadaydık, çıldırdım. Hemen doktora gittim ve bakire olmadığımı öğrendim. Aynı zamanda nişanlıyım, çok kötü durumdayım. Aileme de söyleyemedim. O geceye dair bi şey hatırlamıyorum, kuzen de hatırlamıyo gibiydi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, olay bir arkadaşımın başına geldi. Kendisi 24 yaşında ve nişanlı. Anneannesi, annesi, dedesi, kuzeni ve ailesi içiyorlar. Bu da içiyor. Sonra sabah uyanıyor ve kuzeni yanında. Belden aşağısı da bildiğin su. Ve kuzeni buna sarılmış halde. Bunu kovuyor ve bir doktora gidiyor ki, bakire değil. Şahsen nasıl akıl vereceğimi bilemedim. Bana göre suçu yok. Bildiğin tecavüz olmuş. E aile nası uyanmamış yani hepsi çok tuhaf ve sinir bozucu. Anneannenin içmesi bile tuhaf lan.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kalsa bir zar parçası ve ruhen bi şey yaşamamıl ve hatırlamıyor da zaten. Paylaşmalı şanlısıyla fakat nişanlısı kabul etmez gibi de. Valla ben de bilmiyorum. Kendim yeni bir ilişkiden çıktım ve hayal kırıklığı yaşadım. Onun da böyle şeyi. şeyine mahvoluyor olması beni üzdü
Bekaretim bozuldu ve konu hassas ne yapmalıyım?