Orgazm için ne kadar süre...

kızlardan cevap bekliyorum..diyelim ki 10 -15 dakikalık güzel bir ön sevişme oldu.öpüşme elleşme karsılıkklı oral vb. sonra penis vajina birleşti erkek kaç dakika gel git yapabilmeli bir kızın orgazma ulaşabilmesi için...

ben hayat kadınının birine sormuştum.samimiydik:) güzel bir ön sevişme olacak,seni seviyor olacak,istekli olacak o an,ve içinde 15 dakika gidip geleceksin..ama gidip gelmeye başla hemen dur olmayacak...bir başladınmı 5 dakika aynı pozisyonda hızlı bir şekilde gel git yapabileceksin.duraklama anca pozisyon değiştirirken olsun fazla bekleme soğur kadın demişti...15 dakika gel git te orgazm olamazsa senden günah gitti artık:)zaten 15 dakikadan sonra sen devam edebilsen bile o devam edemez artık acımaya başlar demişti...

yakında evleneceğim...eşim orgazm olmadan ben kendim boşalıp bitirmek cok saçma geliyor...onunda olması lazım...

eee nasıl yapcaz bu işi?doğrumu bu kadının dedikleri?

normalde erkek düzenli cinsel ilşkisi ve partneri varsa 3-5 dakikada boşalır...hele uzun süre cinsel ilşki yasamamıssa bi kadınla girer girmez boşalır taş çatlasa 1-2 dakika dayanır...

bu farkı nasıl kapatcaz...15 dakika seviştikten sonra insan zaten boşalacak gibi oluyor oral moral derken..15 dakika nasıl gidip gelcez...

Güncellemeler
+1 yıl
bu arada ben klitoris e dokunulmadan gerçeklesen vajinal orgazmdan bahsediyorum...

cinsel ilşki sırasında kadının klitorisinin erkekğin vücuduna sürtünmesiyle olan klitoral orgazmdan bahsetmiyorum..sadece vajinada gidip gelmeyle olan ilşkiden...
Güncellemeler
+1 yıl
son bir not hayat kadını dediğim kadın hayatında 1 kere orgazm olduğunu onuda kendisini gecelik olarak kiralayan ve sabaha sabaha kadar kendisiyle birlikte olan bir erkekle yasadığını söyledi...kendisine ya 15 dakika devam eden birisi denk gelmemiş yada buradaki arkadaşların dediği gibi 15 dakikada az...
Orgazm için ne kadar süre...