aldığın hapın bu tür kanamalara yol açabilme ihtimali var kanama o yüzden olmuş olabilir ama adet gecikmesi 2-3-4 haftayı bulursa bir uzmana görün derim.
hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korur denemez ama yaşadığın kanama da kesin olarak işe yaradığının bir bulgusu değildir. veya yaşamamış olmanın sebebi kesin hamilesindir tanısı koymaya da izin vermez başka bir sorun da olabilir biraz bekle dediğim gibi hala olmadıysan mutlaka uzmana görün
Kızlar Ne Diyor
ertesi gün hapı adet dengesini ve düzenini bozma riski taşımaktadır. İlacın alınmasından sonra ortalama bir hafta içerisinde kanama meydana gelir.
Yanı ertesi gün hapından sonra 3 gun kahverengi kanama oldu. ama adet donemim degıldı. Sımdı adet donemındeyım 9 gun gectı hala adet olmadım
aldığın hapın bu tür kanamalara yol açabilme ihtimali var kanama o yüzden olmuş olabilir ama adet gecikmesi 2-3-4 haftayı bulursa bir uzmana görün derim.
Sence hamıle belirtisi olurmu kesın korumuyormu
hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korur denemez ama yaşadığın kanama da kesin olarak işe yaradığının bir bulgusu değildir. veya yaşamamış olmanın sebebi kesin hamilesindir tanısı koymaya da izin vermez başka bir sorun da olabilir biraz bekle dediğim gibi hala olmadıysan mutlaka uzmana görün
Yaşadığım kanama yan etkisi olan bir kanamayı
Kanamaydı
o tür yan etkiler yaratabilir evet
Yan etkisi varsa eğer hamıle degılımdır ozmn degılmı
kesin olarak işe yaradı pek denemez o yüzden kontrol şart
Pekı kan tahlılı verıcem haftaya kesın sonuc verırmı
evet kesin sonuç alabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
yapmaz aslında acılen regl olmana sebep olur tatlım sen bence gec kaldın kullanmakta hamıle olabılırsın
Ama adet gecikmesi yaptığıda olıyormus
ben 3 kere denedtım 3 farklı kızda hepsıde 1 hafta ıcınde adet oldu sen kacgun sonra aldın tatlım
Ben seksten sonra 2 saat sonra hapı aldım
aslında zamanıda hemen kullanıssın kac gun gecıktın hayatım
9 gun gectı
duzenlımısın genelde?
Yok bazen 4 gun gecıkıp bazen 5 gun ama bu kadar gecıkmemıstı
tatlım kac gun oldu kullanalı?
Hapı kullannalı 5 hafta olmustur
hımmm ılk olusun mu 5 hafta gec bır sure regl yenımı oluyon?
Regl 1 eylulde olmam Gerekıyordu olmadım
bır test al bence sen bıraz sıkıntı bu hayatım
Haftaya kan tahlili verıcem hastaneye gıdıp
Neden Oyle dedin kı
yanı en garıntısı zaten kesın sonuc verıyor zaten haftaya da 6 hafta olmus olur 1.5 ay kesın sonuc alırsın bebegım
5 hafta olmus regl gecıkmıs bu sence sorun degılmı
Regl gecikmesi 5 hafta degıl 9 gun
hayır tatlım ılac aldın alalı 1 aydan fazla gecms ve regl gecıkıyor sorun bu gıbı geldı bana yaa sıkma tatlıs canını test ol emın ol mınnos
Pekı
cıcı bak kendıne sekerım
cok kullanma benden demesı
Yok bır kez kullandım 9 gun gecikti normal mı
bırkac soru sormam lazım ona bak bı
Sor
Bünyeye göre fark ediyor
Yanı 9 gun gectı adet olmadım normal mi
Adet belirtileri var mı peki
Yk malesef
adetin yakınsa yapar
Nasıl yani.