Kocam beni ilk kez dövdü. Ne yapmalıyım?

Ben 23 yaşındayım kocam 26. 7 senedir beraberiz, 2 senedir de evliyiz. Birbirimizi severek evlendik. Kocam bana o kadar düşkün, o kadar bağlıydı ki herşey çok güzeldi rüya olamayacak kadar güzeldi hatta. Sonra birden herşey yerle bir oldu. 2 Ay önce annesinin evi kentsel dönüşüme verildi, ev boşaltıldı. Kocam da "aşkım, annemi tek başına kiraya göndermek istemiyorum. 3 ay sonra ablam buraya yerleşicek o zaman ablamda kalıcak 3 ay idare eder misin" dedi. Bende "senin annen benimde annem sorun olmaz aşkım" dedim. Annesi bize taşındıktan sonra herşey çok değişti. Sürekli nerdeyse her gün kavga etmeye başladık. Ve kavgalarda artık sözleri bana çok ağır ve kırıcı geliyodu. Ben olay uzamasın diye kavga esnasında bişey demiyodum, bende karşılık verirsem daha kötü şeyler olucaktı. Dün ben yemek yapıyodum önceki akşamda kocamla şiddetli bi şekilde kavga ettiğimiz için ağlaya ağlaya yapıyodum yemeği resmen. Sonra annesi yanıma geldi. Saçım açıkmış, kocamı memnun edemiyomuşum, zaten patlak gelin almışlar, yüz verdikçe tepelerine çıkmışım, ailem bana terbiye verememiş vs vs. Benimde sabrım taştı en sonunda istemsizce bağırdım ve ittim, itince dengesini kaybedip yere düştü. Kendime gelip defalarca özür diledim. Ama annesi evden çıktı gitti, kocamı aramış hemen karın böyle böyle yaptı diye. 2 Saat sonra kocam annesiyle geri döndü. Ben başımı öne eğerek hoşgeldiniz dedim. Kocam direk bana odaya git geliyorum dedi. Gelince direk kapıyı kilitledi. Özür dilerim dediğimde 2 tane tokat attı. Sadece "3 ay idare edicektin kadını itmişsin yere düşmüş lan" diyerek 1 tokat daha attı. Ben "yeminn ederim çok üstüme geldi kendimi kaybettim" dedim. Zaten sonra kendimi yerde buldum. Ardı ardına tekmeler attı karnıma, boğazımı sıktı, toka attı defalarca nefesim kesilip bayılıcak gibi olduğumda durdu saçımdan sürükleyip kapıya attı. Ağlaya ağlaya anneme gittim. Her tarafım hala ağrıyo. Napacağımı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
az önce annemi aramış "anne güzel kızına söyle telefonunu açsın nolur" demiş ağlayarak. Annemde "sen benim emanetime böyle mi sahip çıktın" falan demiş. Sonra kocam "ben oraya geliyorm konuşmamız lazım" demiş. Konuşsam mı? Kapıyı açmasam mı?
Kocam beni ilk kez dövdü. Ne yapmalıyım?