kızlar diyor ki sen kişiliğe bak olmaz bakamam diyeceksin sen bakirmin değilim ama bakire olmayana aşık olamam ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yil suren bir iliskim vardi. 4. yilinda sevgilim ben istemeden hem de parmagiyla bekaretimi aldi. Evlenecektik ama bir ise bakmiyodu, calismiyodu. Kpssyi de kazanamadi o 4 yil boyunca. Sonra beni kullanmaya basladigini da fark edince terk ettim onu. Ben onu terk edeli 6 yil oldu. Sonra yine sevgilim oldu, deli gibi de sevdigim halde asla ama asla iliskiye girmedim. He senin gibi dusunen cok guzel anlastigimiz biri beni reddetti bu yuzden. Ama kendisi de bir daha benim kadar iyi anlastigi birini bulamayacagini itiraf ederdi. Hala da bulamadi. Yani demem o ki hem buyuk konusma hem de durustluge biraz prim ver. Zira seni kandirmak isterse bunu kolaylikla yapbilecegi tip imkanlari var bugun. Kimseyi seni kandirmasi icin mecbur birakma.
06 Yorumla
Soran+1 yılseni kandırıp bunu yapan şerefsidir ama ne yapayım bakire olmayan nasıl çocuğuma anne olur ya düşününce çıldırım ya
Cevap sahibi+1 yılBakire olup evlendikten sonra seni aldatabilir, bakire olup kisir olabilir, bakire olup sana gun yuzu gostermeyebilir, bakire olup cocuk bakamayacak psikolojide olabilir. Yani bir suru baska ihtimal var kardesim. Ben kendimi hakli cikarmiyorum, lakin buyuk konusuyosun. Senin yoluna gelmezse ilerde kizinin basina gelebilir. Yine bakire istiyosan oyle olur umarim ama bakire olmasi sana yeterli es, evlatlarina yeterli anne olacagi anlamina gelmeyebilir. Yine de her sey gonlunce olsun.
Soran+1 yılherhalde benim yaşlardasınzı yaşım 27 ben evlenmiş boşanmış olmasını öenmsemem mesela haklısn aslında kadnlar nede bu kdar cinsellik düşkünü olmuş ya
Cevap sahibi+1 yıl26 yasindayim ben. Anlayabiliyorum sizi ben bunun uzerine cok dusundum, hala da dusunurum. En ufak 1 liralik bisey bile alsaniz bir kusuru olsun istemezsiniz, istemeyiz. E hayatiniza alacaginiz insan icin de tabi ki bunu istersiniz, isteriz. Nedenleri nasillari uzun uzadiya konusulabilir ama sonuc olarak gelinen nokta bu. Ben diktirme ya da baska bir yolla kimseyi kandiramam bu yuzden de belki hic bir zaman evlenemiycem. Bilemiyorum mevla gorelim neyler, neylerse guzel eyler.
Cevap sahibi+1 yılXper seviyeniz benden yuksek, siz de gizliden sorabilirdiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılhaklısın sımdı tepkı verır bakıre olmayanlar ınsan hazmedemıyo
19 Yorumla
Soran+1 yılthnks baş tcısın
- +1 yıl
rıca erkegın bır sureden sonra ypması lazım hastalık olabılıyo.
Soran+1 yıltabi bak kadının dibisin sen ya
- +1 yıl
tsk eıc ıcın ;)
Soran+1 yılaşağıdaki kızların zoruna gitmiş
Soran+1 yılaynen süpersin alayı bozuk bunların
- +1 yıl
Takma boswer ;ddd
Soran+1 yılaynen kanka
- +1 yıl
;)))
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aziz Nesinin bu konuyla ilgili bir hikayesi vardı.. Zengin arap şeyhinin biri üzerine erkek sinek konmamış saf, el değmemiş bir kız arıyormuş :bulmuşlar kızı.. Ama kız o kadar safmış ki en sonunda adamın biri kızı düdüklemiş te kız saflığından başına ne geldiğini bile anlamamış.."ne olacak kocacığım. Her gece senin yaptığını yaptı" demiş kocasına."Dur bakalım ne olacak" diye google da ararsan bulursun bu hikayeyi. Unutma ki herşeyin aşırısı zarardır.
10 Yorumla
bütün erkekler seninle aynı düşünüyor kardeş. burada bakire olmasa da evlenirim diyenlere bakma sen onlar da bir iki kız düşürmenin peşindeler. başına gelse direk baba evine postalar karısını. bekaret bu ülkede hala önemli. zina yapmış birini kimse eşim diye koynuna alıp öpüp koklamaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
9Cevap
Bende bu konulara önem veririm ama senin düşünce tarzın çok yanlış. Kadına zina günahken erkeğe neden serbest olsun. Kadının nefsi yok mu? Sizde ki bu erkek ayrımcılığı niye? Allah u teala bile ayette belirtmiş herkes dengiyle diye boşuna kendini temize çıkarmaya çalışma. Sendeçoğu kişi için çocuklarına baba olamazsın. Ha burada ben bakire olmayanları savunmuyorum ki bende böyle özel şeylerin evlenilince yaşanması gerektiği görüşündeyim ama saygı duyuyorum herkesin kendi yaşantısı sende duy ilk önce kendine bak İslam da zinada ayrım yok...
13 Yorumla
Soran+1 yılkadında seks ihtiyaç mı
- +1 yıl
Değil mi? Seninle burada cinsellik üzerine sohbet etmiyeceğim git oku biraz bu kadar sığ olmayın lütfen ama zina nedir Allah aşkına, kadınla erkeğin döngüsü? Hayatı o kadar ben merkezli erkek egemen yaşıyorsunuz ki hiç olmadı açıp bir kere Kur'an'ı okuyun nasıl bir anlayıştır bu senin birliktelik yaşadıklarını insan değil mi robot olarak mı görüyorsun sen şimdi ihtiyaç adı altında günah işlemedim mi sayılıyorsun erken evlilikler bu yüzden tavsiye edilir çok zor durumdaydın madem namusunla yap. Biraz oku araştır lütfen...
Ben bunu anlamıyorum işte. Erkek istediğini yapar sonuç olarak erkek o. Ama kız bakire değilse evlenemem. E o zaman sen niye bir kızla yatıyorsun? O kız ileride evlenmeyecek mi? Empatiden yoksun adamlar yüzünden böyle oluyor. Din diye geçinmesin kimse. Ben istediğimi götürürüm ama evleneceğim kız temiz ve saf olacak. Başka? Yanlış düşünüyorsun.
522 Yorumla
Soran+1 yılne laka bizm ihtiyacımız yani seks
Soran+1 yılnasıl rahatlatacaz tabiki kadınla sen erkek olsna nalardın
Soran+1 yılneden ben çocuğumun annnesini temiz istiyorum
- +1 yıl
Kadının 9 nefsi var sizin 1 daha onu kontrol edemiyorsunuz sen bakire olmayan kızdan daha namussuzsun sana gore tabi eden bulur. Zaten o bakire olmayanı namussuz goruyorsan sende namussuzsun o cocugunu nasıl doguracak dıyosunda sen nasıl pis olduğun halde bakıcaksın o cocuga?
Soran+1 yılkadının mı seks isteği daha fazla atmışsın
Soran+1 yılkadının 9 nefsi mi
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Evet. İnş. sizin gibi karaktersiz insanla evlenmeyiz adam gibi erkek çok neyse ki seni adamdan bile saymıyorum.
Soran+1 yılyalan bence mesela sisi erkek de ne see yönlndiri şimdi çürütecem seni
Soran+1 yıladam gibi erkek çok ama patlak balon fda çok kimse istemez
Soran+1 yılsizde vajinanızıa sahip çıkn azdrmayın erkeelri
Soran+1 yılsiz azmışsınız sonra bizi suçlayın
Soran+1 yılya kısdın
Oo kafalar going to go. Her sevgilim bir kere versin ama evlenecegim kadin bakire olsun. Afedersin ama nah!
711 Yorumla
Soran+1 yılyavaş lütfen şahısma laf atma yüksek kişilğim vede devrimci karakterim seni boğar
Soran+1 yıldevrimciyim kürt devrimcisi partimiz hdp liderimiz apo şimdi yol al
Soran+1 yılciddi mi ya vay be
+1 yılHaklısın diyemeyiz çünkü bakire aramak hem saflıktır hem cahilliktir...
Kızın elbette bakiresi makbuldür ama kız onu kafasına koymuşsa baka yolla da yapmıştır. Hatta yapay zar ve dikim çıktı... O kadar gerçekçi bunu anlamak çok zor...
Erkekler nasıl ilişkiye girebiliyorsa kızları da özgür bırakmalılar. daha fazla kurcalama, korktuğun başına gelir...17 Yorumla
Soran+1 yılkızlar özgür zaten gir ilişkiye seni tutan mı var
- +1 yıl
kişisel konuşma ve insanları ayırma , Allah öyle bir ceza verir ki ne uğradığını şaşırırsın kardesim
Soran+1 yılallahı karıştırma başımın tacıdır ama ihtiyacımız bizim
- +1 yıl
sen neyden bahseiyorsun açık yazmamışsın mesela tecavüze uğrayanlar var, onları da mı kabul etmiyorsun ? örneğin
Soran+1 yıltecavüz eenin alh belaını verisn
- +1 yıl
kabul eder misin mesela inciltilmiş sevgiye ihtiyaç duyan tecavüz mağduru kızı? o zaman bakirelik bir kelime olur sadece :)
Soran+1 yılöyle kadını zorla yapan şerefsidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsteğin vs umurumda değil ama şunu belirteyim cehennem ayırt etmicek hiçbirinizi hepinizi kucaklıcak erkek yapar eder sonunda bakire alır demişin ya sen zina yaptığın için cehennem ateşine dayanabilcenmi ya da en basiti elini biraz yanan ateşte tut bakalım noluyor.
310 Yorumla
Soran+1 yıltamam da ne yapayım ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılHayır bu düşüncen yalnış kardeş irade boşuna verilmemiş insana hadi diyelim evlendin istediğinde belki çocuğun olmicak belki karın seni sonradan aldatıcak vs niye dedim ötekileştirme ilerde çıkar vqk diyim hayırlısını iste her zaman bak kardeş eğer sen bakir olupta bakire isteseydin seni sonuna dek desteklerdim ama desteklemiyorum neden olayın isteme boyutunu bıraktım sende en büyük günahlardan birini işlemişsin
Soran+1 yıltamam günah allah inancım sonsuz ama ne yapalım ya cinsellik ihiyaç biz erkeklerd sizde öyle mi
Cevap sahibi+1 yılKendi adıma konuşayım ben evlenene kadar beklicem hem bunları diyene kadar bir sorgula bakalım geçmişten bugününü hatalarını vs son diyeceğim kardeş büyük konuşma
Cevap sahibi+1 yılVe kardeş ne yapalım değil en başında desim iradene sahip çıkıcaksın bu sözüm iki cins içinde geçerli.
Soran+1 yılsen kızısn ihtiyacın mi erkek gibi ki
Soran+1 yılkadınlarda seks ihtiyaç mı
- +1 yıl
Kadinin duygulari ihtiyaçları olamaz ama erkeklerin olabilir çünkü erkeksin sen yapabilirsin değilmi erkek egemen bir ailede yetismissin belli ki evrendeki en gereksiz insanlar senin gibi erkekler bakir olmayan biri bir kadini nasil bakire olmadigi icin yargilar akil alir gibi değil.
Cevap sahibi+1 yılBen belirttim en başında olayın dini boyutunu açıklamama gerek yok diyeceğim kim neyi hak ediyorsa onu alsın hak etmiyorsa nasip olmasın
Soran+1 yılarkadaşım kadının seks ihtiyacı ise neden peki erkek de ne ye bakıyor ozman
+1 yılKızlar haklı burada ama. Hem kendin bozmuşsun başkalarını sonra bozuk olmayan istiyorsun. Bu bir paket yumurtayı kendi ellerinle kırıp o kutudaki yumurtalardan istememen gibi birşey.
41 Yorumla- +1 yıl
Daha fazla tepki yemeden konuyu kaldır.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltepki alıyorsun çünkü ötekileştiriyorsun. sen bir ızla tanıştığında onun bakire olup oladığını hayatta bilemezsin. sorsan belki yalan söyler. aşık olamam diyorsun da nerden biliceksin ki? bide şöyle bir durum var zarı esnekler var yaa kanamayanlar var bu düşünceyle evlendiğin kızı çok yıpratırsın ben sana diyim. araştır herkes kanamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılsoracam tabi ahkkımdır bakire olmayanı ne yapayım patlak balonu
Soran+1 yılyaş 27 patlak deler de argoda
+1 yılBak güzel kardeşim, önce kendine şu soruyu sor, sen bakir misin? Eğer değilsen, sen de çoktan bunu haketmemişsin demektir. Kaldı ki, bakireliği bacak arasında düşünme, sevdiğin kızın ruhu fahişe olmasın yeter
30 Yorumlak. bakma benim cocugumun babasi da herkesle yatmis biri olamaz. net.
76 Yorumla
Soran+1 yılolur neden olmasın
Soran+1 yılanne olmaz o* olur
Soran+1 yılerkeğin ihtiyacı cinsellik
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah seni bildigi gibi yapsin senin Allah seni islah etsin.
Beni de senin gibilerden ve senin gibi dusunenlerden uzak tutsun.59 Yorumla
Soran+1 yılne laka
Cevap sahibi+1 yılBu serefsiz hem zevkini yasayacak bakir olmayacak hem bakire kiz istiyecek hem de erkektir yapariz en dogal hakkimiz diye zirvalayacak ha...
Tiksiniyorum.
Soran+1 yılkıza bak ya erkek olsan anlardın beni jemen eleştirmişsin
Cevap sahibi+1 yılErkek olsam ben senin gibi mi olurum be ! Erjek olsan kac yazar Allah sana XY kromozomu vermis de nolmus.
Etrafta herkes erkek bir tane de ADAM GOSTER.
Soran+1 yılerkekğin seks ihtiyacıdır
Soran+1 yılkadınların seks ihtiyacı mı
Cevap sahibi+1 yılGozum gormesin seni git
Soran+1 yılneden
Etme bulma dünyası sevgilin büyük ihtimal kaşar olacak.
Hatta umarım öyle olur41 Yorumla
Soran+1 yılolmaz
+1 yılBakir değilsen tatava yapma. Öyleysen doğru olan o bakir değilsen namussuzun tekisin bakire kızla evlenmeye hakkın bile olamaz yaptığın karaktersizlik olur anca ilk kendi namusuna bakıcaksın
41 Yorumla- +1 yıl
Kaşar olan belli :d
+1 yılBaskalarinin ne. dediginden sanane yine kendi bildgini okumayacak misin bakir degilsen. bile bakire istesen kim. engel olup karisacak ta burada polemik yartiyosun. karsina cikarsa evlenirsin asik oldgun kisi bakire cikar mi bilmem tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkmasa basarım tekmeyi
Onla bunla yatip da temiz birini mi istiyorsunuz? Sence hakkin adaleti boyle midir? Bir dusun istersen.
13 Yorumla
Soran+1 yılne alak çocuğumun annesi kaşar mı olsun
Soran+1 yılevet ihtiyçımız
+1 yılbir yerde de haklısın bende bakir olana kendimi layık görürüm müslümanız, dininin gereğini günahını sevabını bilecek. gittikçe kötüye gidiyor gerçekten Allah akıl fikir versin
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek de nakir arama
- +1 yıl
namuslunun kızı erkeği olmaz. şu an sende o kızların kategorisine girdin
+1 yılBakir değilsen senden nasıl baba olabilir hatta kız çocugun olursa nasıl ona adam gibi adam baba olabilrsin?
40 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya bakir değilsen bakire isteme hakkın yok sen her haltı yapacan sonra bakiremi isteyecen zor tutyorum kendimi git bu siteden
40 Yorumla. Belki bulursun bakire birini ama anlasamazsın belki de böyle düşün.. Bu sadece sende bir takıntı bence. Bu takıntından kurtul.. Bencil olma. s
15 Yorumla
Soran+1 yılkurtulamam ya patlak balon asla istemem
Soran+1 yılinaşşlah bulacam ptlksa da basarım tekmeyi
Soran+1 yılhemde iyi basacam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakır degilsen bunu istemeye hakkın yok
Madem öyle kendin korusaydin namusunu28 Yorumla
Soran+1 yılnamusumu mu kıza bak ya biz cinsellik olmadan duramayız ihtiyaç anla yani
Cevap sahibi+1 yılIhtiyac olsa evlenmeden haram olmazdı Allah tan iyi mi biliyorsun sen hiç hak etmiyorsun bakireyi
Soran+1 yılallahı seviyorum karıştırma ya ama erkek de ihtiyaç yani anla beni erkek olsn anlardın
Cevap sahibi+1 yılBen Allah tan daha iyi anlayamam o düşünüp Karar verdiyse bize yargılamak düşmez
Soran+1 yılillaki ama bizde seks ihtiyaç
- +1 yıl
Nerede şart arkadaşım bakir olan erkekler var bahane bulmayın
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşında evlendi eşim vallahi benim elimi bile nikahtan önce tutmadı demek ki ihtiyaç değil olsa Allah bilirdi zaten
Soran+1 yılnasıl değil ya senin eşin iktidarsız olmasın
Hem bakir değil hem de bakire kız istiyo çık git burdan.
15 Yorumla
Soran+1 yılkadın erkek bir mi ki
Soran+1 yılne laka bizim isteğimiz var yani cinselliğe
Soran+1 yılsizin isteğiniz erkekelr gibi mi söyle bakalım
Sen daha önce biri ile birlikte olmadıysan istemekte haklısın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bakir değilsin ama evleneceğin kadını bakire mi istiyosun? bencede NAH
47 Yorumla
Soran+1 yılevet isterim alacam bakire erkeğin seks ihtiyacı
Cevap sahibi+1 yılya he he bulursan alırsın ihtiyaçmış onunda ihtiyacı o zaman?
Soran+1 yılkadının da mı seks ihtiyacı yani
Cevap sahibi+1 yılevet her kadın yapar ya da yapmaz bu kişisel tercih ama bayanlarında ihtiyacı. nasıl bir zihniyet bu ya sendeki
Soran+1 yılpeki şu soruma cevp versene cinsellik senin aklına naısl geliyor biz erkek kadının her yerine bakınca geliyor buna cevap verseene
Cevap sahibi+1 yılya bir git aklın bitek belden aşağı çalışıyor senin bir kadının her yerine bakınca geliyomuş sevgilinlede yapıyosundur ama evleneceğin kadını bakire istiyosun kişiliksiz.
Soran+1 yılne laka belden aşğı kadın ihtiyacı ie erkekğin neresi etkiliyor da sorum bu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bakir misin eğer öyleysen tamam istediğini de ama değil sen sus ağzı açma mağra adamından farkın kalmaz.
20 YorumlaKizlar sana niye kiziyorki zaten kime sorsan ben bakireyim diyor Esime sakliyorum diyor Sorun nerde sana kizanlar patlakmi?😁😁
10 Yorumla
+1 yılSen bakirsen, bakire kız istemek en doğal hakkın.
17 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim ya bakir
- +1 yıl
O zaman sus bence.
Soran+1 yılneden ama kadınekek bir mi
- +1 yıl
Uçkuruna sahip olsaydın da böyle zırvalamasaydın. Kadın erkek bir miymiş. Lafa bak ya. Zihniyetine tüküreyim senin.
Soran+1 yılne laka biz erkekler cinsellik olmadan duramayız siz bizim gibi olsaydınız
- +1 yıl
Sen babana sor bence.
Soran+1 yılne yi sorayım
+1 yılAnal oral yapmis kız bulabilirsin :) çok
111 Yorumla
Soran+1 yılsus be saçmalama nden bakire alacam
- +1 yıl
Zaten anal oral yapsa sana söylemez, bakireyim bak zarıma der.
Ayrica senin ihtiyaclarin var evet ama bu ihtiyac sadece sperm birakmak yani 31 ile cok kolay halledilir illa kadina gerek yok o artik zevke giriyor :)
Ayni sekilde kadinda ihtiyaclari var ergenlikten beri
Soran+1 yılkadınlarda seks ihtiyaç mı yani
- +1 yıl
E yani ergenlikten beri neden mast yapiyoruz. Canimiz sıkıldigi icin mi?
Soran+1 yıltamam da sizn erkekde neyi görüp seks aklınıza geliyor mesela
- +1 yıl
Bu konusma burada bitmistir. Umarim sana 4000 kisiye oral yapmis kadin denk gelir
Soran+1 yılkız sus delimisn sen ya o kadını ancak se kölem yaparım
- +1 yıl
Sana hic yapmadim der yalan söyler
Soran+1 yılkızlık zarı var ya
- +1 yıl
Oral yapsa kızlk gitmez anal yapsada gitmez
Soran+1 yılevet ama öylesi azdır
Eğer sen bakirsen bunu istemeyi hak ediyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yılama erkekle kadın bir mi ya
Soran+1 yılo mzan bakire beni bulsun inşallah
+1 yılbir Zar için kapismayin ayirmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sana bir şey derdim de...
17 Yorumla
Soran+1 yılde hemen neden kızdın
Cevap sahibi+1 yılBakir değilsen bakire kız isteme hakkın yok
Soran+1 yılneden yok erkeklerde cinsellik şart
Cevap sahibi+1 yılYok öyle bir dünya. Hem bakir değilsin hem de bakire olmayan kıza aşık olamam çocuğumu nasıl doğurur diyosun. Tek kelimeyle kavşeksın.
Soran+1 yılneden tabi istemem patlak balonu ne yapayım ya erkekelr cinsellik ihtiyacıdır erkek olsan anlardın beni
Cevap sahibi+1 yılKes. Adam akıllı konuş seviyesiz. Benim namusum seni hiç ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılHe he
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire bir kız istiyorum diye eleştiriliyorum ama bakire olmayan bir kız nasıl benim çocuğumun annesi olabilir ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler