erkekleri bilmiyorum da ben bir kadın görmüstüm hem fizik olarak cok güzeldi hem de durusu ve asaletiiii 😄 erkek olsam o kadinin pesinden 1 ay kosar kapisinda kul olurdum
Herkes o durumda olduğu için dikkat çekmiyor da bir kere kızın biri önümde kuma uzanıp bikinisinin iplerini falan indirmişti görüntü baya tahrik ediciydi
Antalya'da yaşıyorum. Plajda her gün yuzlerce tanga bikinili turist görmekten artık çok sıradan bir durum gibi geliyor bana. En ufak bir tahrik olma durumu olmuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oluyorum ama kendime sahip çıkıyorum bakmamaya çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
erkekleri bilmiyorum da ben bir kadın görmüstüm hem fizik olarak cok güzeldi hem de durusu ve asaletiiii 😄 erkek olsam o kadinin pesinden 1 ay kosar kapisinda kul olurdum
Alışıyor artık ya ve gerçekten de fiziği güzelse dikkat çekiyor kadın
Serleşme falan oluyor mu peki plajda? onun da olması zormuş sanrım
Yok be o kadar değil yani uzanıp geçeni hayal etmek değil gördüğün güzeli beğenir
Tatil yaparken üstsüz güneşlenen görüyosun ve normal karsılıyosun
üstsüzleri gördüğünüzde de mi olmuyor bir sertleşme vb?
Yanı olmuyo bende. Cunku orda sen de tişörtsüz dolasıyosun sokakta vs
Herkesin zevki ayrı. Bikiniden etkilenmeyen bir erkek için bunlar tahrik edici unsur olmayabilir. Ama bikinisiz duranlar için bir şey diyemem.
fiziğine bağlı bazıları gerçekten aşırı tahrik edici oluyor ama geneli ilgi bile çekmiyor
resim at bi sen bizi etkiler misin görelimm
oluyorum çoğu zaman büyük bir de genelde denizden çıkmıyorum
Herkes o durumda olduğu için dikkat çekmiyor da bir kere kızın biri önümde kuma uzanıp bikinisinin iplerini falan indirmişti görüntü baya tahrik ediciydi
Antalya'da yaşıyorum. Plajda her gün yuzlerce tanga bikinili turist görmekten artık çok sıradan bir durum gibi geliyor bana. En ufak bir tahrik olma durumu olmuyor
Oluyorum ama kendime sahip çıkıyorum bakmamaya çalışıyorum
hayır ama o alt bikini üstüne mini etek gibi bir şey giydiklerinde hoşuma gidiyor
sen o bikinili kızlardan mısın
İlk girişte aynen zamanla alışılıyor 😂
Ne kadar zaman mesela?
Bi kaç tur döndükten sonra rahatlayınca
o kadar da degil yahu sacmalamayın
neden
denizde herkes bikinili her gördügüne azan erkek abazanın tekidir adam degildir zaten seçer insan yani
Hayır aksine itici geliyor çoğu kızın fiziği çok kötü oldugunu fark ediyorum.
Evet ben oluyorum. Hayal kuruyorum. Bı de bikini biraz açık ise. Himmmmm. Sen ne tarz giyersin?
oluyoz tabi mal çırılçıplak kız nolacaktı
Abazalık bu
abazalık? kızların çıplanması da abazalık o zaman mk
tanga giyen çok var. Gotünü açıp da millete abaza mı demesin kimse önce kendine baksın
Evet denizin içinde oynarım silahla
çadırı kuruyorum ben :D
Olmayalım mi
E yanii hele de gogusler buyukse
Yok olmuyorum🤣
Evet hemde çook
İnmiyor ki
Her kızdan olmuyorum