Cinsel Yaşam Mastürbasyon yaparken nefes nefese kasılma neden olur? Melisasks Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bende öyle oluyor neden böyle oluyo sürekli? Güncellemeler+1 yıl Ciddi bişey soruyorum ona göre saçma sapan yorumlarınızı münasip yerinize sokun Güncellemeler+1 yıl Nedeni nedir peki kasılmanın neden olur merak ediyorum Mastürbasyon yaparken nefes nefese kasılma neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Güçlü bir orgazm yaşamışsın demek ki, bütün vücudun etkilenmiş. Nedeni, solunuma etki eden hormonlar (adrenalin gibi) olabilir. 2 10 Yorumla Melisasks +1 yıl @emo_1907 bak bundanmış Yorumla Banker_Bilo +1 yıl sadece tahmin benimkisi, doktor değilim 🙂 Yorumla Melisasks +1 yıl Yoo bence doğru Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Kasılmaların nedeni de benzerdir, yine hormonlar, sonrasında gelen gevşeme ve uyku halinin de nedeni hormonlar Yorumla Melisasks +1 yıl Hmmm hangisi fazla hormonlarımdan acaba Yorumla Banker_Bilo +1 yıl fazlalıktan değil, orgazm anında ve sonrasında salgılananlar var, adrenalin, oksitosin, endorfin gibi. Kaynak: www.simapsikoloji.com/orgazmi-dogru-anlamak/ Yorumla Melisasks +1 yıl Hmmm Yorumla emo_1907 +1 yıl Eee ben sana diyorum inanmiyorsun sorcam da sorcam😂 Yorumla Melisasks +1 yıl @emo_1907 😂😂 Yorumla emo_1907 +1 yıl @melisasks 😂😂 alemsin canikomm yaa😂 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bosalmaya yakın olan evrede olur bunlar, gerisini getiremedigNfen kan daha çok pompalanır ve insanı fena eder 1 5 Yorumla Melisasks +1 yıl Hmmm evet aynen öyle oldu Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Elini bıraktığın anda yani titremeye fena olduğunda elini cekersen daha çok sinir başar insanı, devam etmen gerekiyOr Yorumla Melisasks +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Zahmet olmazsa baska sorular için rahatsız edebilirMiyim seni Yorumla Melisasks +1 yıl Tamam Yorumla
gezingen Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Çünkü orgazm sırasında öyle olur. Zevke geliyorsun. O yüzen. 0 0 Yorumla
Taksoy Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl bende hiç olmadı doktora git nefes darlığı var sende 1 14 Yorumla Melisasks +1 yıl Ne alaka Yorumla Melisasks +1 yıl Mal Yorumla Taksoy +1 yıl nefes darlığı var belki gereksiz Yorumla Melisasks +1 yıl Yok ki bende Allah'ım ya Yorumla Taksoy +1 yıl nerden biliyorsun ya o zaman neden nefes nefes kalıyorsun sanki cok efor harcıyorsun altı üstü iki parmakla okşama sokma hareketi Yorumla Melisasks +1 yıl Hayır seksting yaparak oluyo bu Yorumla Melisasks +1 yıl Ben şiddetli orgazm oluyorum Yorumla Taksoy +1 yıl bakire misin Yorumla Melisasks +1 yıl Evet Yorumla Taksoy +1 yıl götten verdin mi Yorumla Melisasks +1 yıl Asla yapmam Yorumla Taksoy +1 yıl oral Yorumla Melisasks +1 yıl Olmadı hiç erkek eli bile tutmadım Yorumla NaneKokusu143 +1 yıl @melisasks sektinge var missin nefesini düzenlerin hem. Yorumla
blueman_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Herkeste olabilir erkekte bile oluyor ya da böyle baya bir fışkırma oluyor 0 0 Yorumla
Blueee3 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok enerji kât ediyorsun ondan. Ve buda seni nefes kısılması neden oluyor ara vermen gerekiyor 0 0 Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Çok mu sıkıyosun kendini acaba, ondan da olabilir? 0 0 Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Heyecanın yükselmiştir kalbin hızlı atar 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Senin aklında hayatında başka bir konu yok mu 0 3 Yorumla Melisasks +1 yıl Yok bu konuları danışmak için burdayım nolmuş? Yorumla sakinn06 +1 yıl Sürekli aynı soru. Detsylı cvp alamadın mı hala Yorumla Melisasks +1 yıl Alamadım Yorumla
selambebekkk999 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kızların çoğunda öyle olur 0 5 Yorumla Melisasks +1 yıl Anladım Yorumla Melisasks +1 yıl Peki neden sürekli oluyor yani neyden kaynaklı Yorumla selambebekkk999 +1 yıl Kızlar daha çok zevk aldığından adrenalin fazla geliyor ve titreme geliyor bazen bizdede olabiliyor ama size göre çok az titreme Yorumla Melisasks +1 yıl Hmm Yorumla selambebekkk999 +1 yıl Bende sanal yapınca öyle oluyor normalde olmuyo Yorumla
milf-sever Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bu bir de elle olanı. Gerçek bir erkekle düşün 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güçlü bir orgazm yaşamışsın demek ki, bütün vücudun etkilenmiş. Nedeni, solunuma etki eden hormonlar (adrenalin gibi) olabilir.
@emo_1907 bak bundanmış
sadece tahmin benimkisi, doktor değilim 🙂
Yoo bence doğru
Kasılmaların nedeni de benzerdir, yine hormonlar, sonrasında gelen gevşeme ve uyku halinin de nedeni hormonlar
Hmmm hangisi fazla hormonlarımdan acaba
fazlalıktan değil, orgazm anında ve sonrasında salgılananlar var, adrenalin, oksitosin, endorfin gibi. Kaynak: www.simapsikoloji.com/orgazmi-dogru-anlamak/
Hmmm
Eee ben sana diyorum inanmiyorsun sorcam da sorcam😂
@emo_1907 😂😂
@melisasks 😂😂 alemsin canikomm yaa😂
Bosalmaya yakın olan evrede olur bunlar, gerisini getiremedigNfen kan daha çok pompalanır ve insanı fena eder
Hmmm evet aynen öyle oldu
Elini bıraktığın anda yani titremeye fena olduğunda elini cekersen daha çok sinir başar insanı, devam etmen gerekiyOr
Tamam teşekkür ederim
Zahmet olmazsa baska sorular için rahatsız edebilir
Miyim seni
Tamam
Çünkü orgazm sırasında öyle olur. Zevke geliyorsun. O yüzen.
bende hiç olmadı doktora git nefes darlığı var sende
Ne alaka
Mal
nefes darlığı var belki gereksiz
Yok ki bende Allah'ım ya
nerden biliyorsun ya o zaman neden nefes nefes kalıyorsun sanki cok efor harcıyorsun altı üstü iki parmakla okşama sokma hareketi
Hayır seksting yaparak oluyo bu
Ben şiddetli orgazm oluyorum
bakire misin
Evet
götten verdin mi
Asla yapmam
oral
Olmadı hiç erkek eli bile tutmadım
@melisasks sektinge var missin nefesini düzenlerin hem.
Orgazm oluyorsun işte rahatlıyorsun sonrasında dimi
Herkeste olabilir erkekte bile oluyor ya da böyle baya bir fışkırma oluyor
Çok enerji kât ediyorsun ondan. Ve buda seni nefes kısılması neden oluyor ara vermen gerekiyor
Çok mu sıkıyosun kendini acaba, ondan da olabilir?
Heyecanın yükselmiştir kalbin hızlı atar
Heyecandan ve çok İstekli olmandan
Senin aklında hayatında başka bir konu yok mu
Yok bu konuları danışmak için burdayım nolmuş?
Sürekli aynı soru. Detsylı cvp alamadın mı hala
Alamadım
Kızların çoğunda öyle olur
Anladım
Peki neden sürekli oluyor yani neyden kaynaklı
Kızlar daha çok zevk aldığından adrenalin fazla geliyor ve titreme geliyor bazen bizdede olabiliyor ama size göre çok az titreme
Hmm
Bende sanal yapınca öyle oluyor normalde olmuyo
Orgazmı yaşıyorsun
Kalpten oraya kan gidiyor
Bu bir de elle olanı. Gerçek bir erkekle düşün 😀
Çok zevk aldigin icindir
Normal
Orgazmın şiddetinden
Orgasm dan olabilir