2 Sevgili sim sıkı sarıldığında penisi kıza değdiğinde. Erkeklerde nasıl bi duygu oluyor? Kalkıyomu yada oda anlıyor mu değdiğini?
Ciddi cevaplar lütfen..
Ciddi cevaplar lütfen..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam anlattığım gibi bir hadise başıma gelmişti. Sevgilimle daha yeni yeni yakınlaşmaya başlıyorduk. Bir gün akşam ayrılmadan önce sarıldık yine ben onun boynunu öptüm ve saçlarını kokladım. Tabi cinsel anlamda da istediğim için bir hareketlenme olmuştu. O da hissetmişti ve kendisini iyice bastırmıştı daha çok hissedebilmek için. Dile getirmedi ama gözleriyle hoşuna gittiğini anlamıştım. Sonrasında konuştuğumuzda. Seni sevmeden önce böyle birşey yaşayacağım söylense çok iğrenç ve sapıkça bulurdum ama inana o an sertleştiğini hissettiğimde özgüvenim arttı ve kendimi güzel ve seksi hissettim. Çok hoşuma gitti yakınlaşmamıza böyle reaksiyon alabiliyor olmak demişti. Böyle işte :)
yani iliski yasamiyorlarsa yakinlasmiyorlarsa sürekli bir hareketlenme olur ama sevgilinle zaten cinsel acidan bir iliski varsa hicbirsey olmaz.. birazda o anki düsünceye bagli insanin kafasindaki o an erkek sevmekten askina sarilmaktan bagliligindan baska birsey gezdirmiyorsa kafasinda yine bir hareketlenme olmaz... diye düsüyorum :)
yahu ben hic oyle bir sey hissetmedim ya az sexsiyim ya da sarilma ozurluyum boyum mu kisa acaba ;D
benim çok hoşuma gidiyor o istem dışı gelişen çaresiz halleri :=)
hangi çaresizlik? adam şaha kalkmış üstüne taarruza geliyor.
Cevap
19Cevap
Ben turizmciyim ve hiç abazalık çekmedim doğrusu... ama askerdeyken kız arkadaşım yanıma gelmişti ve benimde 3 gün evci iznim vardı. Onu otogarda karşıladım sarıldığımızda aman dedim olamaz böyle bişi kot pantolon nasıl canımı ykaıyor sığmıyor içine kızdım kendi kendime elimle düzeltemiyorum da anlamıştı durumu ve otele gittiğimiz gibi hüppp :) covanni dos santos :)
sıkı sıkı sarılıp ve penis doğru noktaya uzun süreli temas ediyorsa,kalkmıorsa saten erkekte bi erkesiyon problemi vardır.abazalıkla ilgili bişi değil bu...
temas hissi oluşuyor ama düşünce ve kontrolle alakalı değil kendiliğinden uçup gidiyor ve hatta ortada ciddi bir aşk söz konusu ise erkek için utanç verici bir durum acaba kızlar nasıl karşılıyor?
abazaysa kalkar tabiki ama normal bi yaşantısı sexe doygunluğu varsa hele bide seviyosa kaldırmak için başka ugraşlar vermelisin. sarılınca kalkması direk abazalığa işaret dersem yalan söylememiş olurum.
senin göğüslerin ona değiyor mu, ..uçları sertleşiyor mu, ilgi duyuyorsan olması lazım.. ee bırak da onun ki de kalksın.. önemli olan sadece sana kalkması ;)
o duygu anlatılmaz yaşanır
kalkıyor.hemde nasıl.kazık gibi oluyor
anlamazmı !
o da çok tahrik oluyor
mercimeği fırına veriyorlar...
Duruma göre değişir ama penis sevgiliye değince erkek ne zman içine sokucamı düşünür
anlıyordur tabi bile bile de zorluyordur emin ol :D
kalkmaz olurmu ten tene temas edince muhakkak kadında anlar kalktıgını anlamaz olurmu hiç
artık popoyu geri çekerek sarılıyorum bide kızıyor :)
yani sarılma maksadına göre değişir ama değdiğinde bi heyecan olur uzarsa zaten zapt edemezsin oda anlar tabi duygu kısmı sende saklı
Şarjör doluysa emniyeti açar ve hazırda bekler. Kız tetiği çeksin diye :)
ilk bi kaç buluşmada kalkarda ondan sonraaa kalkmazz sanırım ;)
taş gibi oluyoruz böyle yüzeysel birde sürte bilsek fenalardayız yani
ilk defa sarılıyosa erkekde uyanma olur dokunanlar bilir
pantolonu delme eğilimine girer evet
biz anlıyoruz da siz anlıyor musunuz o önemli :)
Sen İstinyede ki kizsin :)
göğe doğru yükseliyo :)
etkılyıcı oluyor
Anlıyolardır herhal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar