Namaz kılan insanım ve masturbasyonun günah olduğunu biliyorum ama ikisenedir evliyiz birkere bile benim için uğraşmadı beni tatmin etmek için ben onun için herşeyi yaptım bende mecbur rahatlamak için mast yapıyorum bu günah mıdır diye çok merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle eşinle konuşmalısın. Benim bildiğim masta ehliyet, abdest tazelersin duramıyorsun oruç tutarsın yine duramıyorsun birine tecavüz edecek duruma geldin o zaman mast yapabilirsin yani caiz değil ama evlilik içinde bahsettiğiniz sıkıntı varken durum nasıl bilgim yok.
18 Yorumla
Soran+1 yılBende onları biliom ama işte evlilikde tatminsizlik olunca yapmak günahmı degilmi bilmedigim için buraya sorayım dedim
Soran+1 yılPeki ne diye girim konuya yani bir erkek olarak kırmamak için nasıl söleyebilirim
Soran+1 yılSenbilirsin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılSizede
En İyi Cevaplar
iyi akşamlar hayat müşterektir. her iki tarafda haz almalı rahatlamalı ve mutlu olmalı, sorunun cevabına gelince ben ne yazık ki bilmiyorum bunu din görevlisine sorman daha doğru olur.
10 Yorumla
+1 yılal işte bu soruyu yazan benle aynı oy hakkına sahip sonra ülke neden gelişemiyor daha kuranı okumayan insanlar inançlıyım diye geçiniyor ve benim geleceğimi daha çok batağa çekiyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahha senmi geliştiricen ülkeyi eger bilmiyorlarsa ööreteceksin bilmemek ayip degil öğrenmemek ayip tir sanırsın Herşeyi biliyor dünyayi yönetecek
- +1 yıl
sen önce inandığın dinin kitabını iyi oku amip seni dinde masturbasyonun günah olduğunu hangi cübbelinin ayağını yalarken öğrendin aksine mast senin inancına göre yapmakta serbest olduğun bir şeydir amip seni bir şeye inanırken bile kulaktan duymalarla inanıyonuz reziller
Değildir başkasına gitmiyorsun hatta oyuncak bile kullanabilirsin daha karısını boşaltamkyor ortalıkta erkeğim diye martaval okuyor sorsan kobra Hilmi der kendine
26 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha dnskmx
Soran+1 yılNeler
- +1 yıl
Ben 40 dakikanın altında boşalamiyorum bunun problem olduğunu düşünüyordum hep hatta biralilmaminda onla ilgili olabileceğini düşünüyordum hergun cinsellik yaşadığımda günde iki boşalmadan fazla istemiyordum , bazılarıda anlatıyordu şöyle yapıyorum böyle yapıyorum karıları bir anlatıyor en son 2 ay önce birlikte olmuşlar adam 5 postayı 15 dakikada boşalmis, bunun benzeri ne çok seyler anlattılar pskolojim düzeldi sonra
Soran+1 yıl5 15 mi dbslcmlsmxpzmz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir teyzen mast. günah değil demiş ama sallamış mast yapmak haramdır kadın erkek farketmez kişinin kendini tatmin etmesi haram kılınmıştır zinaya yaklaşmamak için vs bunlar avuntudur
22 Yorumla
Soran+1 yılNapim şimdi ben
Cevap sahibi+1 yılYani yapcak bişey yok eşinle konusup var olan sorunu düzelteceksin tövbe edeceksin Yaradan Büyüktür sonuçta zaruri birşey için nefsine yenik düştün
+1 yılya yaptığın şey neyse birşey demek olmaz ama tpndermisin birkaç bişi sormak isterim lutfen
14 Yorumla
Soran+1 yılNe sorcn
- +1 yıl
ya yemem seni merak ettim rica ediyorum ya
Soran+1 yılYok istemiyorum
- +1 yıl
lütfen on yargili olma ya
Seni tatmin edemiyor mu? mesela ne yapsa tatmin olursun
16 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz bu değil
Soran+1 yılİkizlerin yaşlanmasş derken
Soran+1 yılTatmin olmak Orgazm Ve boşalma bunlar olmayinca yarida kesilen bir zevki napiyim
Yani yapmak zorundasın yapmasan esini aldatacaksin belki bunu eşinle konuştun mu?
113 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum kaçkere desim ben bitiremiyorum dedim birkaç şey öğren benim için araçtır bari dedim internetten veya pozisyon değişelim vsvs kendisi bitince devamını yapmıyor..
Soran+1 yılYok tek problem bu bana karşı açık olmaması
Soran+1 yılVibratör bile aldım biliyor
Soran+1 yılKullanıyorum evet
Soran+1 yılEvet hoşuma gidiyor
Soran+1 yılDoru
Günah değildir ama eşine de bundan bahsetmen gerekiyor ben tatmin olamıyorum diye
117 Yorumla
Soran+1 yılBahsetmedimmi sanıyorsunuz
Soran+1 yılBirkere sırf önsevişme kısa tutty diye itiraz ettim diye seks yapmadı daha da yapmicam demişti ama sonra barıştı
Soran+1 yılŞey mi yapsam bu soruyu ona sorsam desem Mast yapmak günah mı acaba diye Bdksjjd ne der
Soran+1 yılAhahaa bunu size eşiniz sorsa tepkiniz neolur
Soran+1 yılNdslmcısmcısmcl
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılYo
Soran+1 yılİstemem knj
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende erkek olarak aynı problemi yaşıyorum. Bir kere yapıp sonra istemiyor. Zorla birşey yapmak istemiyorum. Kırmak ta istemiyorum. Mecburen mast yapıyorum
114 Yorumla
Soran+1 yılKeşke eşim birkaç kere istese dbapmxkz
Cevap sahibi+1 yılVeren olmadiktan sonra sıkıntı çıkıyor. Azdirmak için yapmadigim şey kalmadı. Çok istekli başlıyor ama birkez boşalınca duruyor
Soran+1 yıl:( bizde tam tersi işte
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden bunu bilseydim en azından psikolojik olarak hazırlıklı olur o kadar hayal kurmazdım. Ben hergün 3 öğün yaparız diye düşünüyordum
Soran+1 yılKeşke konuçsaydiniz
Cevap sahibi+1 yılYapmadığım şey kalmadı bana göre. Tabii kadın olarak nasıl bir konuşma ister onu bilmiyorum
Soran+1 yılSöyle direk deki benim içimde fantezilerim var isteklerim var ve birdefa ile bitmiyor benim için birkaç kere daha yapamazmısın de hoşlandigin pozisyonlar varsa onları yapalım de hem senin hem benim hoşuma gitsin de
Cevap sahibi+1 yılBunları konuştuk. Hatta daha fazlasını konuştuk. Ön sevişmeyi yaparken sabaha kadar devam et diyor ama boşalınca kalıyor
Soran+1 yılYoruluyor heralde ev işleri falan fazlamı yapio?
Cevap sahibi+1 yıl
Yok onunla alakalı değil. Nasıl söyleyebilirim ki 😂
Soran+1 yılNebilim söle gitsin cbskxnzn çocuk falan var mı
Cevap sahibi+1 yılVar bi tane. Spiralle korunuyoruz. Içine boşalıyorum. Sonra temizlik yapınca sonrası istemiyor
Soran+1 yılSpiral olunca genişleme oluyor muu vajinada?
Cevap sahibi+1 yılHayır. Etkilemedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah diyorlar ama ben bekarım, yapıyorum arada. Hangi yöntemi kullanıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılVibrstörün titreşimi ile arada duş ile arada elimle
Cevap sahibi+1 yılVibratörün var ve vajinana sokmuyor musun, evde nasıl saklıyabiliyorsun
Soran+1 yılSokuyorumda sokarken zevk almiyomya ben kiltoris bakimindan zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılBir elinle vajinanda git gel yaparken diger einle klitorisu uyar, göğüslerini okşa
Soran+1 yılSaol mast yapmasınl biliom
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Yaparken bir başkasının hayalini kurmuyorsan değildir diye düşünüyorum. Evli olup da bu durumda olmana üzüldüm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılBencil ve öküz biriyle evlisin mast yapman günah değil sebeplerini detaylı anlatabilirim istersen
17 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazarsan olur
- +1 yıl
Vücudun gerekli rahatlamayı elde edemediği için masta ihtiyaç duyuyorsun mast geçici süre seni rahatlatacaktır ama bir süre sonra yetmeyecek o yüzden kocanın daha ilgili olması gerekli
- +1 yıl
İlerleyen zamanlarda mast sana yeterli gelmeyecek eşini zorla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bilgi almak istersen istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılOlur saolun
- +1 yıl
İyi akşamlar
- Cinsel Yaşam konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bişey yok Günahı eşinde cekiyor
Sana her konuda destek olmalı
Ya eşinle konuşucak düzeltmenin yoluna bakacaksın ya yuvanı bozacaksın10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Sen keyfine bak, yapacak birşey yok hayattan zevk Alman lazım bir şekilde
10 Yorumla
+1 yılGunah tabi ama kocana da gunah yazar
Seni buna zorladığı için vebali var13 Yorumla
Soran+1 yılOf
- +1 yıl
Senede en az 3 gunde 1 sana dokunmazsa senin boşama hakkın var
- +1 yıl
Konusmak istersen yazabilirsin
+1 yılNeden günah olsun adam odunsa buna gunah yok evde teksin galiba odun arkadaslarina takilmaya giti galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadının ne olduğunu neyi olduğunu öğrenmesi çok mu zor
10 Yorumla
+1 yılCehennemlik valla haha.
16 Yorumla
Soran+1 yılNedenama
- +1 yıl
O kadar da değil, masturbasyon doğal birşey. Zina kötü diyorlar tabi en kötüsü işte söylenen bu, bunun için kendini sıkman gereksiz.
Soran+1 yılKeşke bunu yapmak zorunda olmasam
- +1 yıl
Boşuna bence, uzman desteği alabilirsin tabi eşinle beraber.
Soran+1 yılİstemez o
- +1 yıl
Takma ya kafana.
Mast yapmasan aldatırsın
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmem kendisini düşünyor
Soran+1 yılDeğil spor yapiyor
+1 yılkocanla konuşmalısın. devamı iyiye gitmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum zaten umrunda değil
- +1 yıl
olur mu, istekli kadın bulmuş. tadını çıkartacaksın, saatlerce öpeceksin. belkide sen yeterince Seksi değilsindir?
Soran+1 yılSölesin ozaman bak neyden hoşlanıyorsun hernagi fantezi falan soruyorum yokdio sölese onagöre bende davrancam ama karşımdakinin ne istedigini bile bilmiyorken neyapabilirimki
- +1 yıl
sen kendi fantazilerinden başla. ya da olaya jartiyer ve topukluyla gir.
+1 yılmastürbasyon günah değil
14 Yorumla
Soran+1 yılNasl ya günah ama
- +1 yıl
İslam'da yasak olan cinsel eylemler, anal ilişki ve adet sırasında vajinal ilişki
zevk için günah der uzmanlar
rahtalamak için yapılıyorsa günah kapsamından çıkıyor her kafadan da bir ses çıkıyor bu konuda. ya da zina tehlikesinden çıkmak için yapılıyorsa
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. uzmanı da değlim ama söylenen bu şekilde
+1 yılZor işin. Eşimden biliyorum. Oda tatmin etmiyor beni
02 Yorumla- +1 yıl
Sanal varsa öyle yap. En azından yaptığın masttürbasyona değer
Soran+1 yılGerekyok ben günahmı die soruyorum sen ikikay günaha sokuyorsun...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sık yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil
Cevap sahibi+1 yılMesela
+1 yılmast gunah nereden cıkıyor anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılO niye sana yapmıyor yalasın kardeşim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Namaz kıldığını belirtmen süper bir detay 😏
04 Yorumla
Soran+1 yılYani yanlış birşeymi var burada sapıklar yazmasın diye
Soran+1 yılNiyetim milletten gelen ( Ay gel beni seni tatmin edim) içerikli yorumlar gelmesini istemiyorum
Soran+1 yılİnşallah saolun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir
10 Yorumla Değildir
10 Yorumla
+1 yılBunun günahı yok
10 Yorumlamecbursun ama sen
10 YorumlaBunu bir oturup konuş onunla istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni yarım saat boyunca evire çevire yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmedinmi
14 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulu gibi bişey
- +1 yıl
Kaç yıl oldu
Soran+1 yılİki
- +1 yıl
Dm ye baksana bisey dicem
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır değil sorun yapma bu çok doğal birşey
00 Yorumlasende yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılcaizdirr
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!