şimdi sitede soru soruluyor kız yazmış ben oral yapamıyorum...
yadaa trip atarak erkeğini kabul etme yada reddetme durumları.. olgun bir kadında ne trip olmalı nede sınırlar erkeği ona oda erkeğine admalı olgunluk yaşla alakalı da değil zaten bence pek trip atmyan ve cinselliği gerçek anlamda yaşayan ve yaşatan kadın olgun olandır
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani cinselliği daha önce yaşamış tecrübeli doğru mu anladım kardeş:))
...ben 17 yaşında evlendim karıma cinselliği öğretene kadar canım çıktı yani mutlaka tecrübe gerektiren bir durumm.. oral önemli bir konu cinsel hayatta onu isteyerek yapmasıda zaman gerektiriyor .. şimdi dulum ama bazen demiyor değilim benden 5 yaş daha olgun biri olsa diye.. en azından sabrı öğretir
Kadınlığını yaşamaktan utanmayan,aptalca aşk oyunları oynamayan,sıcak soğuk taktiği uygulamadan sevdiğini hissediyorsa hissettirmesini de bilen ,hayır deyince hayır demek isteyen, evet diyeceği varsa karşısındakini süründürme amaçlı saçmalamayan kadındır. Akşam güneşi gibi kadındır. Hayatında çocukluğunada yer verendir, gözlerine bakınız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Bugüne kadar "kadınlar erkekler daha çabuk olgunlaşır" yalanıyla kandırılmış biz erkekler tarafından özlemi çekilen kadındır. Yalnız ben olgun kadın yerine olmuş kadın demeyi daha uygun görüyorum. Yaşı illa ki 30 olmak zorunda değil bir hatunun olgun olması için. İşini, gücünü, evini, kısacası hayatını bir düzene oturtmuş, ayakları yere basan, ne istediğini bilen, sorunlarıyla sıkıntılarıyla, hayata karşı korkularıyla erkeği boğmayan kadındır kısaca. Bu kadın tipi aslında her erkeğin beraber olmak istediği kadın tipidir. Tamam erkek sarandır, sarmalayandır, kollayandır vs. ama erkeğin ilgiye ve şefkate, sevilmeye, şımartılmaya ihtiyaç duyduğunda kadın da bunu başarıyla yapabilmelidir.
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eee sen beni tarif ediyosun ben niye yalnızım sevilmiyorum ki o zaman:))Bu arada senin yorumların inanılmaz kimse söyledimi bunu sana bilmyorum ama gerçek bi beyefendi oldunu düşünüyorum saygılar:))çok beğendim yorumu teşekkürler.
olgun kadın dediğiniz kişiler olgun kadın nasıl oluyor hala anlamış değilim bizim de ilgi ye ihtiyacımız var , olgun kadın kendini idare eder , güçlüdür kimseye ihtiyacı yoktur mu denmek isteniyor acaba , olgunuz belki ama çabuk kırılabiliriz
Bak janım armutun yetmişi oluyor, en tatlı hali oluyor, olgun mature women, öyle naz kapris olmuyor 20 lik kızlarda olduğu gibi, buda genç adamları sizin gibi olgun hatunlara yöneltiyor diyi verdim.
Genelde erkeklerin yaş olarak +35 ile ifade ettiği kadınlardır. Olgun bayan tabiri, orta yaşlı ancak hala güzelliği yerinde kadınlar için kullanılır. Tam ifade etmek gerekirse 55 yaşındaki İtalyan oyuncu Monica Belluci bu tanımın karşılığıdır :)
Olgun kelimesinin farklı anlamları
"Olgun" demek her zaman kadının yaşını ifade etmez. Kişilik açısından olgun ancak 20'li yaşlarda olan biri de olabilir bu olgun kadın tabirine uyan kişi. Davranış olarak yapıcı, aklı başında, oturmasını kalkmasını bilen, olaylara sağduyulu yaklaşan, trip atmayan, hemen sinirlenmeyen, karşısındaki erkeği dinleyen kişilere erkekler genelde olgun kadın der...
Bir de mature kadın vardır yani olgun mature kadın diye geçer. Bu biraz cinsel bir tabirdir. Yaş olarak yine orta yaşı ifade eder. 35 yaş ve üzeri diyebiliriz. Hatları dolgun, yani balıketli, göğüs ve kalçaları iri, cinsel anlamda erkeklere çekici gelebilecek kadınlara da mature denilir.
olgun kadin demek, biraz daha yasini almis, hayatin zorluklarini gormus cekmis, akli basinda oturmasini kalkmasini bilen bizleri en iyi anlayan kisidir oylesi bana denk gelse keske arkds olarak canım yaa (;