Cinsel Yaşam Hemcinsinizle banyo yaptınız mı hiç ya da hemcinsinizi soyunuk gördüğünüz oldu mu? Mustitiifi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hemcinsinizle banyo yaptınız mı hiç ya da hemcinsinizi soyunuk gördüğünüz oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Hemcsiniz ile vücudunuz hakkında konuştunuz mu mesela senin daha güzel büyük falan gibi mesela Hemcinsinizle banyo yaptınız mı hiç ya da hemcinsinizi soyunuk gördüğünüz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kartalaslanmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl hamama gidigmde hemcinslerimle.. kalabalık... keyif yapıyorduk.. 0 16 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Çıplak mı Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl hayir... genelde gencler bikini giymiyor , üstüne peştemal...yaşlılar genelde sade pestemalle lerpestemal ve bikinili olsak bile, sonucta hepberaber yıkanıyoruz Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl tu$ hatasi... bikini giyiyor Yorumla Mustitiifi +1 yıl Öyle demiyorum işte ben öyle çoğu insan görmüştür birbirini ki Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl o zaman senin dedign gibi ben görmedim..., Yorumla Mustitiifi +1 yıl Bikinili olarak bende görüyorum ki zaten Antalyalı olunca 🤣🤣🤣 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl hahahah... dogrudur... Yorumla Mustitiifi +1 yıl Kaç yaşındasın ve nerelisin 🤣 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl 28 aslen ... sence nereliym? Yorumla Mustitiifi +1 yıl Yaşını tahmin etseydin daha iyiydi 🤣🤣🤣 nereli olduğunu bilme olasılığım çok düşün ama atıyorum şu an Sivas 🤣🤣🤣 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl yanli$karadeniz bölgesindenim... aslen... Yorumla Mustitiifi +1 yıl Karadeniz den tahmin yapayım o zaman Giresun mu?Ayrıca Karadeniz insanını çok severim yaaa 😍😍 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl yine yanli$... Yorumla Mustitiifi +1 yıl Trabzon o zaman 😂 Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl bilemezsin... bosverbilemedin yine Yorumla Mustitiifi +1 yıl O zaman sen söyle bi zahmet 😂 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl banyo yapmak mı onlarla yattım bile 0 6 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Tamam tamam 🤣 Yorumla badboysilkici +1 yıl ne oldu be Yorumla Mustitiifi +1 yıl Bişey olmadı lezbinyensiz galiba 🙈 Yorumla badboysilkici +1 yıl biseksüelim Yorumla Mustitiifi +1 yıl Anladım yani en iyisi sizinkisi tabi istediğinizi seçme şansınız var 🤣 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Biseksüel olmak nasıl bi duygu ya da nasıl bi rahatlık merak ediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Banyo yapmadım 1 12 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Çıplak gördün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm aynı evde yaşayınca görüyorsun Yorumla Mustitiifi +1 yıl Rahat mı davranıyorsunuz yoksa istemeden mi görüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de Yorumla Mustitiifi +1 yıl Şaşırıyorum kızlara bende yıllarca erkek arkadaşımla kaldım hiç görmedim bi yerlerini 😂 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Kızlar utanma konusunda erkeklerden daha rahat sanırsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız kankamdan utanmam Yorumla Mustitiifi +1 yıl Yanlış anlamazsan bişey sorabilir miyim yazmak sorun olmazsa senin için tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla Mustitiifi +1 yıl Buradan değil mesaj atabilir misin bana sorun olmazsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atamam buradan sorabilirsin Yorumla Mustitiifi +1 yıl Neyse öenmli değil teşekkür ederim anlayışın için buradan sormak istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet 1 10 Yorumla Mustitiifi +1 yıl Ciddi misin yaaa utanmıyor musunuz birbirinizden ya da ne bilim 🙈 Cevap sahibi +1 yıl sorun değil Mustitiifi +1 yıl Sende mi biseksüelsin yokse Cevap sahibi +1 yıl hayır Mustitiifi +1 yıl Banyo mu yaptınız ki Cevap sahibi +1 yıl hayır sadece giyinirken o kadar Mustitiifi +1 yıl Nasıl giyinirken kimi gördün ki ev arkadaşın falan mı Cevap sahibi +1 yıl hayır normal arkadaşım Mustitiifi +1 yıl O nasıl oldu ki yani nerde beraber giyinme konusu oldu çözemedim 😂 Mustitiifi +1 yıl Sen misin o
Kızlar Ne Diyor
hamama gidigmde hemcinslerimle.. kalabalık... keyif yapıyorduk..
Çıplak mı
hayir... genelde gencler bikini giymiyor , üstüne peştemal...
yaşlılar genelde sade pestemalle ler
pestemal ve bikinili olsak bile, sonucta hepberaber yıkanıyoruz
tu$ hatasi... bikini giyiyor
Öyle demiyorum işte ben öyle çoğu insan görmüştür birbirini ki
o zaman senin dedign gibi ben görmedim...,
Bikinili olarak bende görüyorum ki zaten Antalyalı olunca 🤣🤣🤣
hahahah... dogrudur...
Kaç yaşındasın ve nerelisin 🤣
28 aslen ... sence nereliym?
Yaşını tahmin etseydin daha iyiydi 🤣🤣🤣 nereli olduğunu bilme olasılığım çok düşün ama atıyorum şu an Sivas 🤣🤣🤣
yanli$
karadeniz bölgesindenim... aslen...
Karadeniz den tahmin yapayım o zaman Giresun mu?
Ayrıca Karadeniz insanını çok severim yaaa 😍😍
yine yanli$
...
Trabzon o zaman 😂
bilemezsin... bosver
bilemedin yine
O zaman sen söyle bi zahmet 😂
banyo yapmak mı onlarla yattım bile
Tamam tamam 🤣
ne oldu be
Bişey olmadı lezbinyensiz galiba 🙈
biseksüelim
Anladım yani en iyisi sizinkisi tabi istediğinizi seçme şansınız var 🤣
Biseksüel olmak nasıl bi duygu ya da nasıl bi rahatlık merak ediyorum
Banyo yapmadım
Çıplak gördün mü
Gördüm aynı evde yaşayınca görüyorsun
Rahat mı davranıyorsunuz yoksa istemeden mi görüyorsunuz
İkisi de
Şaşırıyorum kızlara bende yıllarca erkek arkadaşımla kaldım hiç görmedim bi yerlerini 😂
Kızlar utanma konusunda erkeklerden daha rahat sanırsam
kız kankamdan utanmam
Yanlış anlamazsan bişey sorabilir miyim yazmak sorun olmazsa senin için tabi
Sor
Buradan değil mesaj atabilir misin bana sorun olmazsa
Mesaj atamam buradan sorabilirsin
Neyse öenmli değil teşekkür ederim anlayışın için buradan sormak istemiyorum
evet
Ciddi misin yaaa utanmıyor musunuz birbirinizden ya da ne bilim 🙈
sorun değil
Sende mi biseksüelsin yokse
hayır