Gulusunden bile soğudum onun öyle böyle değil. En güzel sözü bile beni soğutuyordu eski sevgilim bile demek istemiyorum. Her sevgili gibi bizde biseyler yaşadık başlarda her şey iyiydi ne cok kötü ne cok iyi ama yataktayken bir kere özel bolgesini ozsl bolgeme sertce degdirdi kizdim korkma girmedim girmem dedi daha sonra baska bir sevişmede kalca deligime girmeye basladi ittim napiyosun sen diye... Son sevişmemizde de bana gtten var bari deyince yemin ederim tipinden de fiziğinden de sogudum sonra sevisme bittikten sonra da diyor ki ben bakire olan bir kiza dokunammistirim bakire olmayan ile yatmisimdir diyor...
Izin versem girecek haberi yok burdan erkek milletine de kadin milletine de söylüyorum
SAkIN BOYLE AHMAKLARIN POPOSUNU KALDIRMAYIN!
Bir kadininda erkekğinde saygisi yoksa ondan bir şey beklemeyin. Birakin yaşadıkları çöplükte otsunler... Anı yaşamak güzel ama tam anlamıyla yaşamak çok daha güzel emin olun. Ve asla benim ki iki uç ay konusup bu tur seyler yasamayin
Izin versem girecek haberi yok burdan erkek milletine de kadin milletine de söylüyorum
SAkIN BOYLE AHMAKLARIN POPOSUNU KALDIRMAYIN!
Bir kadininda erkekğinde saygisi yoksa ondan bir şey beklemeyin. Birakin yaşadıkları çöplükte otsunler... Anı yaşamak güzel ama tam anlamıyla yaşamak çok daha güzel emin olun. Ve asla benim ki iki uç ay konusup bu tur seyler yasamayin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer