ellerimi poposunda gezdirirken parmağımı iç taraflara doğru yaklaştırınca huylanıyor. Hayırdır anlayalım diyor. :D yahu çok merak ediyorum parmaklasam ne hisseder ki? hiç böle bir şeyle karşılaştınız mı? :D
Cevabın nedir?
Tüm erkekler huylanır bundan, normal bir durum çünkü o bölgede sinir uçları yüzeye daha yakındır, anatomik bir özellik yani. Merakını anlayabiliyorum, bazı kadınların özel fetişleri vardır "Strapon" vb gibi. Senin ki de böyle olabilir. Sonuçta strapon'dan hoşlanan ve yaptırmak isteyen erkekler de yine bunu yapmak isteyecek kadınları bulmaya çalışırlar. Kimisi erkeğin yerine geçmeyi sever kimisinin de fantezisi böyledir, hoşuna gider. Çift taraftlı belden bağlamalılar yapanlar genelde ikinci sınıftakilerdir. Neyse konuyu dağıtmadan bitireyim ;)
Senin erkek arkadaşın normal bir erkek olarak huylanmış ama hoşlanmamış yaptığından. Bence eğer o kişiylle devam etmek istiyorsan daha fazla deneme yapma yoksa gözünde morlukla biten bir ilişkiye sahip olursun. Bana yapılsa elbette yumruk atmam ama refleksel olarak yumruk atabilecek potansiyelde birçok erkek var, özellikle türkiye'de. Bu o tür erkekler için namus meselesidir, kurcalanmasını sevmez. Düşünsene basurdan ölecek duruma gelip de doktora kurcalatmamak için gitmeyenler var ya bu ülkede.14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama benimki fetişistlik aşamasında değil. sadece huylandığını farkettim ve üzerine gitmek istedim sonuçta popo deliği fetişisti olamam :D ıy yani. ha diğer dediğine gelince yapsam bile kesinlikle öyle belirgin ve sert bir tepki vermez çünkü bilirim bana değer verir ve reflekslerini bile kontrol etmeyi başarabilecek birisidir. :) hem bunu yaptığımda noluyoruz diye huylanıyo gülüp geçiyo yapmaya cesaret edemeyeceğimi düşündüğü için :D
Soran+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım erkeklerde Gay naoktası denilen bir yer var. G noktasıyla çok farklı birşey bu. Anüs te çok fazla sayıda sinir ucu bulunduğu için bir bayan ya da erkek fark etmez her iki cinste anüse dokunulduğu zaman zevk alır huylanır hoşlanır. Gay insnlar nasıl zevk alıyorlar sanıyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılhımmm anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılprostat masajı diye bir şey var kimi çok beğenir zevk alır kimisi almaz benimki alıyor mesela
penisini dikilmişini sağlıyor bazen onlrın g noktası yumurtalıkların bittiği anüsün arasında bir yerde eğer orayı bulursan kendi isteyecek :)22 Yorumla
Soran+1 yılhah işte bu ya :D ipucunu aldım tamamdır bakım napcak :D saol şeker :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşımla seviştikten sonra uzanmıştık konuşuyduk. arka tarafını parmaklayınca ne hissediyon merak ettm dedi bende deneyelim gör dedim yönldim o tarafa :D hoop uzak dur ordan sen mi beni parmaklıcan yoksa demişti :D
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahah hop ağır ol havasına giriyolar hemen
Cevap sahibi+1 yılaynen :D belki onlar yaparken canımız çektide bizde yapmak istedik onların canı can da bizim ki patlıcan mı canım aaaa :D
Soran+1 yılhahahah aynen öyle :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılsoru cıddı mı fake mı bılmıyorum ama 1 sene önce sevdiğim ve uzun zamandır birlikte oldugum kız arkadaşım bana bunu yapmıştı. elını orda gezdirirken soktu az hemen kaçtım ve ciddi ciddi ağzına sıçmıştım. aniden olunca insan anlamıyo ama valla az daha tokat atıcaktım :D bence yapma biz erkegiz içimize bir şey girmesinden hoşlanmıyoruz.
13 Yorumla
Soran+1 yılfake falan değil ciddiyi Allah Allah ya. iyiymiş bende zaten ya diyorum yap gitsin saniyelik bir şey de sonra cesaret edemiyorum :D
- +1 yıl
yok kanka yapma boşver :D
Soran+1 yıl:D hım tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yatağa uzanırım genelde, benimki bir güzel oral yapar emer beni.. sonra bacaklarımı ayırıp arkaya geçer, orayı da bir güzel yalayıp yutar, sonra parmaklarını kullanarak anüsümle oynar, ara sıra içeri sokar, sonra tekrar diliyle girer içime, öper, yalar ve bundan aşırı zevk alır.. yalan yok ben de zevk alıyorum deliğimin yalanmasından...
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin :D demek ki o kadar da anormal bir şey değil :D
Cevap sahibi+1 yılciddiyim tabiki kimisi erkekliğe gölge düşürmesinden korkar istemez ama ben zevk alıorum bundan..
Soran+1 yılanladım :D
Sevgilinin görünümü parmaklamak istiyorsun yani.
Emin ol ne kadar çok sokarsan onun penisi de okadar büyüyecek ve sertleşecektir.02 Yorumla
Soran+1 yılhım ok
yaptığın ahlaksızlığı birde burada utanmadan anlatıyorsun. allah belanızı versin sizin gökten yağmuru karı kestiniz be
23 Yorumla
Soran+1 yılsanane be. gel de burada beni yargıla diye yazmadım. ha sıkıntın varsa bu konuyu engellersin ya da soruma bakmazsın. ahlak kısmı beni ilgilendirir seni değil.
Soran+1 yılsen çok doğrusun herhalde. doğruluğundan cinsel yaşam başlığı altındaki sorulara bakıyorsun :D miden bulanıyosa uzarsın kardeşim basit. adabınla yorum yapmayacaksan da özgür iradene bakamam burada anladın. ben orada bir şahsı hedef alan aşağılayıcı sözler kullanmıyorum senin de hakkın yok. herkesin seviyesini ahlakını kullandığı sözcükler kurduğu cümleler gösterir, sadece davranışları değil o yüzden git başkasına bulaş.
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hemde çok iyi hisseder ve erken boşalmaya dahi sebep olur...
01 Yorumla
Soran+1 yılhım anladım :)
kız bombanın pimini çekmiş elinde tutuyor haberi yok
01 Yorumla
Soranhahah :D
+1 yılalt kısımlar biraz daha hassas bölge zaten normal yani huylanması zamanla alışır
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha benim sevgilimde huylanıyor ben gıcıklıgına yapıyorum. Hatta şakalaşırken pandik atıyorum (tabi kıyafetleri varken) çok huylanıyor cok komik oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılişte kastettiğim tamamen bu :D o huylanınca üstüne gitmek istiyorum sapıkça bir düşüncem olduğu için değil :D komik oluyo çok
Bana bır bole bısey yapsa agzına cakar ceker gıdelım ordan
11 Yorumla
Soran+1 yılok :D
Bir gun kapi komsun olan mal herif konusurken karisiyla yaptigi sexi anlatirken ara sira gotunuze parmak attirin acayip zevkli oluyor daha iyi bosaliyorsunuz dedi Agzim acik kaldi:)))
08 Yorumla
Soran+1 yılahahha :D iyiymiş şaşırdım yahu
Soran+1 yılhahha :D
Soran+1 yılhahahha bence de yok yok :D
Soran+1 yıl:D :D
parmakla kanks aklına kalacağına içinde kalsın :)
14 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D sonra çocuk aşırı tepki vermesin
Soran+1 yılahah :D yok öyle bir tepki vermez zaten kıyamaz da deniyim ben bir :D
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe içiyorsun. Biseksüel dürtülerini erkeklerde tatmin etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılbunun biseksüellikle ne alakası var bence önce bu konuyu araştır ve bu konuda ortaya çıkan dürtülere bir göz at. çok farklı bir şeyden bahsediyorsun çünkü. :) ayrıca ne yapmam gerektiğini de sana sormadım. ;)
- +1 yıl
Sıra bende psikolojisimi? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılparmaklada elin kırlenmesın dıkkat et ve prostat masajı var severse cok zevk alırda
02 Yorumla
Soran+1 yılhım bir araştırmak lazım :)
Cevap sahibi+1 yıltabıkı
+1 yılartık malafatı sıze verelım sız yapın
bu nasıl bı fantezı ya :D11 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D tamam
İş mi koyuyon kız oğlana psikopat kesn dusunmustur ulan kız beni skcek die
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahah erkek olsan senden korkulurmuş diyor
Soran+1 yılahahah :D tamam
+1 yılbenim sevgilimde yapardi, onun uzerindeyken elini sokardi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılne hissederdin? yani sence çok mu tepki verir çünkü bildiğin tırsıyor korkuyor :D
- +1 yıl
bana gore hava hos sokabilir, hosuma gidiyordu ama istemiyordum cunku gote elini sokarsan elin kokar. ben temiz biriyimdir ama sonucta deligin icine kadar temizleyemem :D igrenmesin diye izin vermezdim o yuzden
Soran+1 yılıy hahhahah :D şu an ben soğudum lan.
- +1 yıl
ahhaha soktuktan sonra elini koklarsan daha cok sogursun :D
Soran+1 yılıy bir git ya :D
- +1 yıl
asdfghjkjhgfdasd
+1 yılSapikmisin sen prostat orgazmi diye bisey var ama bunu her erkek kabul etmez bende dahil ;-D
05 Yorumla
Soran+1 yılsana yapmıcam zaten şekerim sıkıntı yok :D
- +1 yıl
Bana yapcan demedim zaten erkekler ya da çoğu erkek sevmez bunu normal masttan iki kat daha zevkli olduğu söyleniyor ama yinede zor bir durum ;-)
Soran+1 yılhadi ya :D hahha iyiymiş
- +1 yıl
Dene bakalim sonucunu da yaz olurmu ;-D
Soran+1 yıltamam :D :D
+1 yılValla Orasını Bilmem de Dikkat et Onu Seni ParmakLamasın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntı yok :D
- +1 yıl
Yürü Git l*n Maynakk Sıkıntı yok Dio :S:D
Bence ne yap biliyormusun bir salatalik al cocuk uzerinde gelim giderken bir anda g. Sok
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya o kadar da değil psikolojisi işte o zaman bozulur ıy
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayrdır mk artık bayanlar mı erkeyı skmye başlıyor devir tam tersinemi dönecek
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D Allahım ya hemen bir namus elden gidiyo havasına bürünüyosunuz. yaptıranlar varmış ne var. :D
Cevap sahibi+1 yılyaptıranları karıştırma kızım erkek adama parmak atmak yakısırmı oynuyacak baska şeyler var onunla oyna
Soran+1 yılyahu tavsiye istemedim ki ben. tepkileri merak ettim. yaptıranların da olduğunu öğrendim o yüzden sıkıntı yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir kız vardı. erkegin arka deliği ni yaliyordu. Benim sadece ayak parmagimi yalamisti. benden sonra başka bir arkadaşla takıl misti. onun dediğini yalamış.
04 Yorumla
Soran+1 yılıy tiksindim ya. yok psikopat değilim ben. :D
Cevap sahibi+1 yılBilemem fantezi işte. Dustan sonra bende severim. ozellikle sarışın ya da kumral kızlara.
Soran+1 yılhım
Cevap sahibi+1 yılGeçen bır kız arkadaş vardı. Motel e gittik. oda baktım. benimkini yalarken parmağı benim deliğe doğru gitti. hop dedim. oda senin gibiymis.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki senin ki seninle arkadan ilişkiye girmek istese nederdin:))
013 Yorumla
Soran+1 yılkime ne :D
Cevap sahibi+1 yılsenin ki seni arkadan yapmak istese izin verrmiydin kimne deme cevap ver: azgın kısrak eni:))))))
Soran+1 yılyürü git l*n
Cevap sahibi+1 yılpeki erkek arkadaşın sana arkadan orta parmgını soksa ne yapardın:)))))))
Soran+1 yılsana mı düştü amca
Cevap sahibi+1 yılamca deyil amın sahibiyim ben:))))))) korkma azgınım ama öldürmem seni :))))))
Soran+1 yılıyyy
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma bir an gaza geldim:))) senin anladtıkların karşısındada gaza gelmemek mümkün deyil bir erkek olarak:)))
Cevap sahibi+1 yılhakver bana ateşli leydi:))) dsenin gibi kızlar doslar başına:)))
Soran+1 yılpardon da ne anlatmışım. sen yoklukta olunca iki cümlemle azmışsın amca.
Cevap sahibi+1 yılevet ya bu aralar yokluk çekiyorum sorunu okuudm tekrar tekrar o etkiledi beni galiba senin yaşın kaç_?
Cevap sahibi+1 yılniye sustun:)))
Soran+1 yıl42 amca benim yaş
ona kayarken beni parmalarsa daha cok sert yaparım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhaahha :D
Soran+1 yılHay yarabbim ya :D
+1 yılla yerimizi kızlar aldı bakıyom parmaklanırmı kızım sonra senmi erkek arkadşı olcan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş üstündeyken dokandydı ne yalan soylm zevk almstm
011 Yorumla
Soran+1 yılvay :D
Cevap sahibi+1 yılama daha bir sert şey etmeye başladım ozaman da :D hoşuna gitmsti hersefrnde ypydu aynısını. bir yandan huylaniyodum bir yandan zevk aliyodum karışım bir duygu anlatılmaz yasanir
Soran+1 yılhahah :D
Cevap sahibi+1 yılYat uyu giz saat geç oldu. dd. d hadi iyi geceler ve parmaklarına da sahip cık :D
Soran+1 yılhahaha okey iyi geceler :D
Cevap sahibi+1 yılTırtıklımı tırtıksız mı? Adaffad
Soran+1 yılrötar :D :D ahahah
Cevap sahibi+1 yılUltra Hisset ^^ afadafs
Soran+1 yılhahahah :D
Cevap sahibi+1 yılTamam artık komik dglsn uyu yeter. x. d. d
Soran+1 yılaman iyi be
+1 yılcem yılmazın dediği gibi : sikmese bari :D
11 Yorumla
Soran+1 yılahahha :D
bana özelden yaz bişey anlatıcam, yani burada gizli olarakta anlatabilirim ama sen özelden yaz
09 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok :)
Soran+1 yılsevgilim zaten uçuruyor beni, başkasına ihtiyacım yok. iyi akşamlar.
Soran+1 yılembesil kim bence ortada. herkes adamakıllı cevaplar verirken abaza gibi yaklaşan sizdiniz. bir bayanın sorusuna özelden konuşalım diye yorum atıp terslenince bir de uçacaktınız yazıyorsanız bu sizin seviyenizi gösterir.
Soran+1 yılhahahah Allahım ya. :D özel mözel istemez dedikten sonra sapıkça uçacaktınız yazan sensin. asılıyosun gibi bir tabir de kullanmadım insanın niyeti neyse zikri o olurmuş :D lütfen sorumdan ve profilimden uzak durun.
Benden uzak dursun öyle sevgili modeli... Fantezilerimiz var tamamda bu aşırı bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :D ok
Olur mu öyle şey l*n :D
16 Yorumla
Soran+1 yılolmaz mı :D
Soran+1 yılahahah :D neden olmasın
Soran+1 yıl:D aahahha bende
haha aynen devam et ona :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D okey
kiz istemiyorsa fazla zorlama ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılkız istemiyorsa mı
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanmasa cilve yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun :D
+1 yılbir kız denemeye kalkmıştı :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Orgazmi mi yasatacan cocuga
01 Yorumla
Soran+1 yılyeap :D prostat orgazmı ahhahah :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl. öt elliceme kendimi parmaklarım :)
28 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılNe işim var. ötüne parmağımı sokabileceğim adamla? Adamsa bana soksun o ne öyle
Soran+1 yılonun ne hissedeceğini merak ettiğim için sordum yoksa o dediğin zaten sıradan bir şey. bence sen kendini parmaklamaya devam et :D
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadasımı parmaklıcama kendimi parmaklarım :)
Soran+1 yılbencede :D
Cevap sahibi+1 yılEline pok bulaşmasın ama cicim :)
Soran+1 yılelini poka bulama diyosun :D olmaz bir şey :D
Cevap sahibi+1 yılDeli ya :)
Çocuğun yerinde olsam var ya :)
06 Yorumla
Soran+1 yılee :D
Soran+1 yılyahu erkek totosu bu. taş gibi napım elim gidiyo aaa. :D
Soran+1 yılhahah iyiymiş. ellerim ama elletmem :D
+1 yılsakın demene ölümüne dayağı yersin :D
09 Yorumla
Soran+1 yılyok ya :D :D
- +1 yıl
empati kurdumda o an seni öldürürdüm herhalde hadi dokunmalarına bişey demiyoruz sizinde hoşunuza gidiyomuş saygı duyarımda parmaklamak nedir? :D
Soran+1 yıl:D ya nolcak ki merak ediyorum yani olamaz mı :D
- +1 yıl
aklından bile geçirme ruh hastasımısın kızım sen ne ayaksın? :D
Soran+1 yılolabiliiiir :D
- +1 yıl
acil piskologa görük hiç iyi değilsin sen yakında o zavallı çocuga vibrator falanda sokmak istersin asddffgfhghj
Soran+1 yılahahah düşünmedim değil :D yok ya sende şaka yapıyoruz o kadar da değil herhalde. bir kerecik ufacık tm. :D
- +1 yıl
sakın sakın :D
Soran+1 yıl:D ahahah
+1 yıladam parmaklanır mı la? psiklojisini bozma adamın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbozulur mu ya :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat et o sana kaycak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkime ne
Cevap sahibi+1 yıltabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTop mu edicen çocuğu:)
114 Yorumla
Soranya nolcak ki :D
Cevap sahibi+1 yılbir soksan parmağını hep ister:)
Soran+1 yılvala mı :D
Cevap sahibi+1 yılHı hı ama sokmak mesele bana yapsa biri döverim:)
Soran+1 yılo kıyamaz ki :D
Cevap sahibi+1 yıl:):) sn niye kıyıyon
Soran+1 yılyahu merak ediyorum tepkisini ne var :D siz yaparken iyi anasını satym
Cevap sahibi+1 yıl:):):) ben dilimi bile sokuyorum oraya:)
Soran+1 yılorası ayrı da ben onun tepkisindeyim
Cevap sahibi+1 yılÇıldırıyo resmen oda bana yapıyo :)
Soran+1 yılıy dilin popoda ne işi var pis orası hastalık kaparsınız bak :D
Cevap sahibi+1 yılÖnce duş alıyoruz ya kendi elimle temizliyorum:)
Soran+1 yıliçini nasıl temizliyonuz bari adam akıllı yalan at be :D kıç bu içi nasıl temizlencek. ıy. :D
Cevap sahibi+1 yılPardon da niye yalan söyliyim ki?
İçinde bişeye raslamadım şimdiye kadar olsa yapmam heralde
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşım olsa yokki her istediğini yapsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvay :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılo senin içindeyken sen parmağını onun içine sok, bak o zaman nasıl sertçe s. kiyor seni..
07 Yorumla
Soran+1 yılhahha :D
Cevap sahibi+1 yılciddiyim. sert seksten hoşlanır mısın?
Soran+1 yılseverim haha :D
Cevap sahibi+1 yılmisyoner pozisyonunda giriyor mu içine?
Soran+1 yılsanane be
Cevap sahibi+1 yılanlaşıldı, arzulu bir ergensin
Soran+1 yılhahhaha :D aynen aynen ne kadar zeki olduğunu şu an gösterdin abaza abi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsok gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D tm :D
+1 yıldayağı yirsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya :D
- +1 yıl
Valla sümsüğü gözünün üstüne gorum ben olsam kroşe atarım uçarak erkek adam parmaklanır mı la yürü git
+1 yılHahahahah erlek canım yaa analnyasadinmi senn
04 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi kızım ikincisi yaşadım üçüncüsü inandırmak zorunda değilim
- +1 yıl
Partnerin erkek uyuz ondan olamazmi anali yaaamissin nasil birsey oldugunu bilosun..
Soran+1 yıl@yassax79 seni ilgilendirmez
erkekte de kızda da aynı olduğunu tahmin edemem değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılzikerdim ben affetmem
06 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
Cevap sahibi+1 yılne demek kız benim götümü ellicek bide parmak atacak
Soran+1 yılahah nasıl fantazilerin var sevgilinle merak ettim. bakir donu mu giyiyosun :D elletmiyo musun hiç popona Allahım ya bir git. :D
Cevap sahibi+1 yılbizde öyle kardeş sütcü donu giyyom çok merak ettiysen
Soran+1 yılahahah :D okey
Cevap sahibi+1 yıldurex
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri